Birkaç hafta önce 1/100 olan BCH/BTC paritesi 66/1 oldu. Bu sene BCH, BTC'den daha çok değer kazanmaya devam edecek. Bence adil parite 1/10 ile 1/25 arası bir değer. Bu sene içerisinde 1/40, 1/50 görmemiz oldukça muhtemel.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
THETA'dan güzel haberler gelmeye devam ediyor. Çok yakında THETA ve Bally Sports iş birliği eli kulağında. Bally Sports, medya devi Sinclair Broadcast Group'a ait. Sporun, e-sporun, eğlencenin decentralized merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor THETA.Yorum
-
Yorum
-
Benim anlamadığım şu, beni aydınlatırsanız sevinirim. Paparaya tl yatrıp, binance hesabına tl olarak itibari yatırım yapıyorduk. Binanceden kriptoyu tlye çevirip paparaya tl çekiyorduk oradan da tl banka hesabına çekiyorduk anlamadığım nokta hepsi aynı değil mi. Ha direk banka ha, öyle ben onu anlamadım.Yorum
-
ice87 Doğru diyorsunuz kartı var ama bizim ülke sınırları için sanırım aktif değil. Bir diğer yöntem de zaten Advcash çekim için onun da uluslararası kartı var. _Vincent_ Türkiye için aktif olacak mı bilmiyorum ama ödeme alacağımız uluslararası şirket var. Fakat ben buna köstek olacağını düşünmüyorum çünkü bizler gibi işin içine çok girenler biliyor bazı şeyleri ve tercih ediyor. Paribu ve BTCTurk insanların daha kolayına gidiyor alım satım yatırım çekim konusunda
-
Boş bir vaktinde bir bira açıp bir saatte coin yazacaksin bir adam çıkıp 50 Milyar Dolar değere taşıyacak, inanılır gibi değilYorum
-
-
Neo çıkarken Neo Gas'ın bekliyor olması sinir bozuyordu o da +%50 ile anlık tepki vermiş, çok güzel. Bu hızla geri çekilebiliyor bu kez öyle olmasınYorum
-
Bitcoin ile beraber çoğu coin düşerken Doge, CHZ ve NEO artmasına yorumunuz nedir? -
ForeverYoung Artık piyasayi sadece Bitcoin domine etmiyor Ethereumun inanılmaz etkisi var
Neo, Çin Ethereumu olarak biliniyor, Çinin desteği arkasında olduğu için sağlam yükselebilir. Ethereumun rakiplerinden biri olmasına rağmen kurucuları rakibiz demediği için Ethereum prim yaparken Neo da yükseliyor. En hızlı ve ucuz kripto paralardan biri ve Ethereumun tüm yaptıklarını yapabiliyor. Ethereum a göre inanilmaz hızlı. Neo için hedef 200 dolar
Chiliz, Ethereum tabanlı tokenlerden biri hem Rakuten ile anlaşma yaptı ondan çıkışta. Socios ekibi çok çalışkan sürekli yeni büyük ortaklıklar peşindeler. Bu yıl chiliz için hedef 2 Dolar
Dogecoinin bir işlevi yok ama arkasında tüm kripto para piyasasınin 10 da biri kadar servete sahip bir adam var. Elon Muskin hedefi 1 Dolardı artık oldu diyebiliriz
-
-
Sözcü Merkez bankası kararlarının Bitcoin'de düşüse sebebiyet verdiğini yazmış. Diğer ülkeler de benzer uygulama yapabilirmiş de bu endişeye sebebiyet vermiş o yüzden düşmüş. Uzman değilim ama bana pek mantıklı gelmedi. Yorum sizlerin
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...surdu-6377468/
Yorum
-
Arkadaşlar ihtiyaç olursa diye listeyi buraya koyuyorum. En kripto dostu 10 ülke
https://medium.com/the-blue-stars/to...eir%20security.Yorum
-
Karabasan gibi ülkenin tepesine çöken hükümet kripto piyasasında da yavaş yavaş çökmeye başlıyor. Vergiyi bindirmeseler bari... insanlar neyi sevse ve oraya yönelse bir anda karabasan gibi çöküyorlar... biz ne zaman özgür bir ülke olacağız anlayamadım.Yorum
-
Gate.io da Franklin (FLY) listelendi kısa süre önce. Bu sabah %2200 civarında bir artış vardı. Yarım saat önce 0.2 usd den 0.6 ya taşıdılar ve getiri %12000 civarına geldi sadece 10 dakika içinde. Şimdi tekrar 0.3 usd civarında...
Çok ilginç işler gerçekten..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
beyler burası yoğun burdan sorayım
bir arkadaş btc adresine ltc olarak gönderim yapmış. para gitti ama karşıya haliyle geçmemiş.
bunun geri dönüşü yok değil miYorum
-
Gönderdiği aracı kuruma önemli mesela ben kriptoyla rotaya atarken onaylananınca veya ulaşmayınca mail geliyor hata varsa bildirince ücreti iade ediyordu ama farklı kripto birimi ile hiç gönderim yapmadım biraz uğraşsın iade olur normal de eşleşme olmayınca böyle kayıp sistemi efsane saçma kılar düşünün 3 5 bin hata abartayım 1 milyon btc attım ama adres ltc ne olcak para buhar mı olur iyide onaydı eşleşmeydi bunlarda sonuçta olması lazım iade olması gerekir
-
-
Yorum
-
Kilicdaroglundan kripto para yönetmeliğine sert tepki haberi linki aşağıdadır.
https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...tepki-6376870/Yorum
Yorum