Piyasa çok şişti insanın aklına kötü şeyler gelmiyor değil neyse coinbase ipo bekleyelim. Btc 70k olması bekleniyor.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
uzun süreli hold konumundaki coin çantaları için panik yapıp silkeleme satışlarına kurban olunmaması gereken bir dönem. örneğin bugün XRP 1.95'den 1.70'e kadar düştü 1 saat içinde, kesinlikle panik olunmamalı ana yön halen yukarı. zaten yılbaşından beri bu piyasada aktif bir yatırımcı ana parasını çekmiştir dışarı. çekmemiş olanlar ve halen ana parayla içeride olanlar için de bu tarz panik satışlarından arınmak adına 2x noktasında ana parasını çekip öyle beklemeye devam edebilir görüşündeyim..Yorum
-
Gate token bir bnb olabilir mi? Hodl için bir miktar alıp unutmak istiyorum. 2-3-5 yıl farketmez. Görüşlerini paylaşan olursa sevinirim...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
3 noktayı değerlendirmeniz gerekiyor.
1- Binance, kripto borsası bakımından dünyanın 1 numarası.
Gate.io 8. sırada.
Ancak binance ve gate.io arasındaki fark 7 basamakla söylenecek kadar küçük değil. Binance'te işlem gören para miktarı, gate'ten 30 kat daha fazla. Şu an ikisi arasında uçurum fark var.
2- Binance 170milyon toplam miktarı.
Gate 300milyon toplam adet.
3-Binance birçok coini kendi para birimiyle aldırabiliyor. Burda diğer bir avantaj.
Gate'de henüz bu yok ancak uygulanabilirse değer kazandırabilecek bir nokta.
Bende takiplik için geçen gün 100 dolar attım, detaylı analizini yapacak zamanım olmadı, bu hafta inceleyeceğim ve bir hikayesini görürsem alım yapacağım.Yorum
-
Teşekkür ederim
Gate için bu ay sonu bile x3-x4 yapabilir şeklinde twitler okuyorum. Bu da ay sonu 12-15 üst arası bir rakama denk geliyor.
Bir bnb olmasa bile yarısını yakalaması demek şimdiki fiyata göre x80-x90 yapması demek. Sürekli büyüyen bir piyasada bu rakamlar hayal demek değil kişisel görüşüm.
Umarım yanıltmaz...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
hocam dibi görüyor dediğiniz üç gün öncesine kadar ath seviyesiydi, bir sorun yok btc tekrar sabitlendiğinde yükselişine devam edecektir .Piyasa şu an stop patlatmaya oynuyor .Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Gelecekte bu fiyatları çok arayacağız. Gelecekte de zamanında bir btc alamadık dememek için bugün yarım da olsa çeyrek de olsa biraz btc (ve bitcoin cash) bulundurmakta fayda var. Aslında altcoin yatırımı daha avantajlı. Mesela 24,000 dolarınız var. 1-2 ay önce bu parayla 1/2 bitcoin alabiliyordunuz. Fakat aynı parayla altcoin aldıysanız, şu anki sepetiniz 1 btc değerini bile geçmiş olabilir.
Bitcoin Cash'i de araştırmanızı tavsiye ederim. BCH hakkında 2 hafta önce yazdığımda fiyatı 518$'dı. Şu an 820$. Yakında nerdeyse x2 olacak. Oysa bitcoin 1 Nisandan beri sadece %6.7 arttı. Şu an BCH'nin işlem hacmi BTC'nin %10'una tekabül ediyor. Buna rağmen parite 75/1 gibi tuhaf bir rakam ki daha 2 hafta önce 90/1'di. Yavaş yavaş 1/50 olacak. Sonra daha da azalacaktır.
-
-
2016'daki Biitfinex hack saldırısı sonrası çalınan bitcoinlerin bir kısmı hareket etmiş. Yaklaşık 670 milyon değerinde. İşin ilginç kısmı coinbase hisselerinin Nasdaq'da işlem gördüğü anda oluyor bu.Yorum
-
İlginç nasıl bir baglanti var tam anlamadım -
EndoplazmikBirKulum belli ki bir grup Bitcoin artışını engellemek istedi. Ya da coinbase hisselerinin ilk günden uçmasını engellemek istedi.Bir ihtimal de BTC fiyatı bu kadar yükselmişken elden çıkarmaya çalıştılar. Ama bu ihtimal düşük çünkü kim alır ki BTClerini.
-
Yorum