Beyler şu an yüklü param olsa kesinlikle Doge alırdım. Acayip şeyler duyuyorum izleyin dogeyi. yatırım tavsiyesi değildir. herkes kendi parasiyla oynuyor Hüseyin kardeş
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yorum
-
Bugünün son coin tavsiyesi Contentos yani COS piyasadaki arzına rağmen rakipleri 1 dolares üzerinde iken bunun fiyatı çok düşük. Ve BSC ağına katıldı. Karar sizindirYorum
-
Yorum
-
Size radarimda olan bazı coinlerden bahsetmek isterim.
Zcash
Sero
Huobi Token
Tidal
Luna
boş bir zamanınızda göz atarsınız
En son ayinecmo tarafından düzenlendi; 11 - 04 - 21, 21 : 57.Yorum
-
Huobi Token sanki yeterince değerlenmiş gibi ne diyorsunuz? Çok geç değil mi girmek için? -
ForeverYoung Gate & Huobi ikilisi pazarda payı ele geçirecek ilerleyen dönemde bence. Gate Token ve Huobi Token buna paralel olarak şimdiki BNB nin yolundan gidecektir.
-
arkadaşlar bnbyi stake ettiğimiz zaman tlm token veriliyor şuan biliyorsunuz. 1 gün sonra listelenecek . Tahmininizce kaç tlden giriş yapar ?Yorum
-
TLM 5 - 6 x kadar değer kazandı. Şu an 6.38$. 7$ civarı girer önce pump sonra büyük bir dump olur diye öngörüyorum.
Çok fazla satış yiyecek binlerce insan farmda . Ben de şu an farmdayım . Sadece kendi görüşlerimdir , yatırım tavsiyesi değildir.
Gate Tokenimiz de 4.4$yi gördü. Harika gidiyor.Yorum
-
-
almaya niyetliyim de kimlik fotoğrafımı bir türlü kabul etmediler. hiç bir yerde sorun olmamıştı anlamadımYorum
-
Yorum
-
merhaba ben sizi takip ediyorum genelde pundix aldım 41 tlden siz yazdığınızda bekliyorum bende inşallah yüzümüzü güldürür -
Eyivallah hocam biliyorum özelden de buradan da çok yazan var , bugüne kadar güzel işler oldu inşallah yine öyle olur,
Lakin ben yatırım uzmanı değilim sadece yakından takip ettiğim için düşündüğüm ve yaptığım haber bilgi aldığım bilgileri paylaşıyorum.. -
Param olsa girerdim haberi de paylaştım. 14 adet alabildim keşke 140 alabilseydik sağlık olsun
-
Yorum