Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Emekli olunca da elimizi eteğimizi çekmeyiz. Ne yapacağız kahvede okey mi oynayacağız? Artık torunlarımızın torunları için çalışırız)))
Gate başta önyargılı yaklaşmıştım, ama Binance'da olmayan tokenlerin olması çok büyük bir artı. İyi bir yatırım olabilir, araştırmaktayım. 1 sene sonra iyi yerlere gelebilir, neden olmasın?
-
-
Coinbase halka arz ediliyor. Coinbase hissesi alma imkanımız var mı acaba ?
Bloomberg’in bildirdiğine göre, ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, 14 Nisan 2021 tarihinde halka arz edilecek. Borsanın hisse senetleri Nasdaq üzerinde işlem görmeye başlayacak.
FTX'deki ne oluyor.
https://ftx.com/trade/CBSE/USDYorum
-
Holo yine uçuşlarda bu kez yolculuk nereye acaba 2 Centide geçti.
Neyse ben gidip biraz daha Holo kaldirayalim belki bu kez batarim Holo da Max 25x var binance da korkuyo 50x acamiyor
Dün doge %20 artarken vadeli kaldiraçli işlemlerde ben %333 kazandım bugünde Holo dan kazanalım
edit: Bu arada ilk defa binance vadeli işlemlere (Futures - USD-M) girecek olan varsa açılan sayfaya indirimci yazsın %10 indirimli işlem yaparsınızEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 02 - 04 - 21, 16 : 37.Yorum
-
Holo'da kalkışma var safları sıklaştırın..
1 seneye 1 lira olacak hakikatten bu para fena inanıyorumYorum
-
-
Öncellikle bu kişiler gerçekten de ingilizlerin ajani , bugüne kadar çok müthiş tespit yaptılar ve inanılmaz öneriler yapıp yatırımcıya kazandırdılar , piyasanın nabzı bunlara göre atıyor, lâkin altını çizerek söylüyorum herşeye rağmen bu kişilere karşı dikkatli olmalıyız diye düşünüyorum temkinli olmakta fayda var...
Gelelim ingiliz derin abiler ne diyorlar ,,???
1. Holo Belki biraz düşüş yaşayabilir 0.100000 geri dönebilir diye düşünüyorlar lâkin çok kisa zamanda ilk önce 0.25000 bbarajını test edeceğini ve 0.500000 gibi inanılmaz rakama ulaşacağını söylüyorlar....
2. Litecoin'in piyasadaki hacminin dahada büyüyeceğini ve 2.000,00 geçmesinin çok muhtemel olacağını söylüyorlar..
eyyy BK FORUM siz yinede kendi değerlendirmenizi yapın ve temkinli olun inşallah bol kazançlı bir nisan ayı olur VESSELÂM...
litecoin 1.800 oldu inanılmaz çıkışlar , ulan bu ingilizlerin yatacak yeri yok VESSELÂM..Yorum
-
Burda analizlerini yazan tüm arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Neredeyse her saat yenileyip neler yazılmış tekrar tekrar bakıyorum resmi kaynaklardan daha güncel sanki burasıYorum
-
Yorum
-
Altcoinlerin piyasa değeri rekor kirarken bitcoin dominance düşmeye devam ediyor. Her pazartesi kara haberler gelirdi bu defa öyle olmayacak gibi görünüyor. Yeni altcoin rallisi için altcoinlerin piyasa değeri yükselirken aynı zamanda bitcoin dominance 60 altına düşmesi gerekiyor. Bu olacak olmayada hangi altcoinler kaç katına çıkacak önemli olan onu bulabilmek.
Bende şuan çok olanlar: Harmony, The Sandbox, Decentraland, Swipe, Holochain ve Theta + Theta Fuel
Bitcoin egemenliği (dominance)
Toplam kripto para piyasası büyüklüğü
Altcoinlerin payı
Yorum
-
Yorum
-
Her şey Ethereuma bağlı. ETH hazretleri ne emrederse o; 2 Bin altı derse sezon başlayacak diye bekleyen bizler sazan gibi kalırız. 4 saatlikte yine kırmızı gördüm sonumuz hayrolsun. Umarım tekrar yeşillendirir -
Galasek Altsezon için BTC nin yeni rekor kırması gerekmiyor. Şuan bize lazım olan bitcoinin değer kaybetmemesi ve ethereumun değerlenmesi. Eth de maalesef ilerleyemiyor bu gidişle piyasa yine btcye kayabilir bu da bize para kazandırır ama mega boğa olmaz.. BTC 60 binde kalsa eth 2500 olsa altcoinler uçar
-
-
bendekileri sayim size chiliz, pundi x, btt, holo, tfuel... şimdi bunlardan neyi tutup neyi satmalıym ( almak istediklerim : iotx, one,dent ve sizin önerecekleriniz )Yorum
-
Filecoin sonunda alım fırsatı verdi sanırım her an alabilirim. Audio az vardı dün çoğaltım bugün çıkmış. IOTA, Kava, Hard uzun zamandır var eth çıkabilse çok değer kazanırlar diye bekliyorum. Bekliyoruz da eth de gidemiyor
Neyse gidem de kaldiracta coin kaldırayım. Neoyu 20x kaldırayım bakalım batacak mıyımYorum
Yorum