Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Arkadaşlar blockchain de niye bitcoin satılmıyor içeride 17 dolar para var kaldı öylece. Sat dediğim de bizim tarafımızdan bir hata oluştu uyarısı veriyor.Yorum
-
1,9485 $ den yaklaşık 3K Gate Token ekledim sepetime... Bunu hiç ellemicem. 1 ay sonra bu para 30K birkaç ay sonra ise 300K olucak inanıyorum.Yorum
-
gate.io hocam. kaydolacaksan özelden tıklat garfield_tr -
Neye göre inanıyorsunuz? Grafik analizi mi yoksa sağlam bir haber veya araştırmaya dayalı olarak mı? -
bnb nin yolundan gideceğini düşünüyorum. gate.io gün geçtikçe daha çok tercih edilmeye başlandı ForeverYoung
-
-
Yorum
-
Saciostan PFL token alan oldu mu? Max 200 PFL alınıyordu 200 yazdım satın al dedim alındı gibi gördüm sonra uygulama çöktü. Aldı mi almadı mı bakamiyorum
Edit: Uygulama açıldı ama üyelikten çıkış yapmış şimdide sms gelmiyor. Almış olsun ya toplam 250 Bin adet satıldı 10x yapınca satacaktim
edit2: Alınmış sorun yok
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 01 - 04 - 21, 00 : 40.Yorum
-
Arkadaşlar sene sonu Kripto Paralar Market Cap beklentiniz kaç?
Şu an 2 Trilyon doları buldu.
Benim tahminim 8-10 Trilyon Dolar. 10+ da sürpriz olmaz. Amma sallıyorsun ha demeden önce bi dinleyin. Son 1 yılda tam x10 kat artmış. Önümüzdeki 1 sene içerisinde de x5 kat artması son derece mümkün. Adeta kripto çılgınlığı var şu sıralar. Herkes kripto paraları konuşuyor. Kripto paralara şüpheyle yaklaşan, eleştiren arkadaşlarım vardı onlar bile kripto almaya başlamışEn son Yngwie tarafından düzenlendi; 31 - 03 - 21, 23 : 14.Yorum
-
mainstream denen dönem bu yıl ortası ve sonuna doğru asıl başlıyor. geçmiş süreç epey kısıtlı bir kitleydi aslında.
yani geleneksel altın tutanların btc ye kaymasından, normal sıradan insanların TV lerde sürekli btc ve kripto para gündem haberleri izlememiz, artık çok sıradan bir şeye doğru gelmesinin senesi bu yıl.
dikkat ederseniz yerli borsa reklamları da her yerde çıkmaya başladı milli takıma kadar sponsor. daha %2 bile olmadı mevzuya dahil olan kitle. buna göre düşünürsek marketcap bu yıl x2 ile x5 arası bir şeyler yapabilir. uzun vadede ise 50-100 trilyon dolar arasına gelmesi bekleniyor. toplam dünyadaki varlıkların da kaymasıyla.En son LeeSharp77 tarafından düzenlendi; 01 - 04 - 21, 08 : 00.
-
-
Trx yükselirken 20x longlaya longlaya 500 doları 10 bin dolar yaptım sonra bir short tak yine 500 dolardayım çıldırıyorum asdfghjklz
Yorum
-
Borsalardan kripto para çıkışı olduğu zaman genelde bu fiyata olumlu yansıyor. Art arda XLM çıkışları var. Şu an XLM 0.41$ .. Biraz aldım ve 0.47$, 0.53$, 0.606$ satmayı düşündüğüm seviyeler. 0.40$'a geri çekilip oradan da yeni bir çıkış yapabilir.En son Galasek tarafından düzenlendi; 01 - 04 - 21, 08 : 01.Yorum
-
Günaydın BK
Ingiliz derin devlet adamlarından krtik iki soru???
1. Holo - daki mükemmel çıkış devam edecekmi ?
0.014000 ' den 0.05000 çıkarmı ???
2. Nisan ayı içersinde hangi kripto getirisi %100 kazandırır?
Az sonraaaaa.......Yorum
-
https://www.webtekno.com/maliye-baka...-h108212.html#
Maliye bakanlığı borsalardan kullanıcı bilgilerini istemişYorum
Yorum