Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Toplam arz falan belli miYorum
-
Yorum
-
Bicicoin'i daha önce yazan arkadaşlar oldu. Bende portföyümde bulundurduğumu yazmıştım.
Bu aralar fazlaca ismi duyulduğu için genel bir inceleme yazısı paylaşmak istiyorum.
Bitci.com bir kripto borsası Merkezi Bodrum'da. Kendi çıkardıkları coinleri de Bitcicoin. Spor takımlarıyla sponsor anlaşması yaparak, onlarla beraber hareket ediyorlar.
Dünyada bunu yapan 2 tane coin var. 1 tanesi hepinizin bildiği Chiliz diğeri Bitcicoin.
Şu anda Türkiye Erkek ve Kadın Basketbol takımlarının, Glasgow Rangers'ın, Real Betis'in, Karşıyaka'nın, Eskişehir'in ve Formula 1'den McLAren'in resmi sponsoru.
Ankaragücü futbol takımına da sponsor oldular.
İleriki dönem için ise; 1 NBA takımıyla, İngiltere ve İspanya liglerinden 1'er takımla, 1 enerji şirketiyle, yemeksepeti bağlantısı üzerinden 4.000 yemek şirketini kapsayacak bir anlaşma ve 1 inşaat şirketiyle anlaşma için görüşmelere devam ediyorlar.
Şu an piyasada 20 Milyar Bitcicoin. Her sene Arz 1 Milyar Bitcicoin Artacak. Toplam 100 Milyar Bitcicoin olabilecek.
Sponsorluk için 6 Milyar Bitcoicon ayırdılar. Uygulama geliştirmek içinde 12 Milyar Bitcicoin Ayırdılar.
Takımlarla anlaştıklarında ayrılan bitcicoinler o takımlara veriliyor.
Burdaki anlaşma şu: Örnek A takımıyla sponsorluk yaptılar, ayrılan bitcicoin o takıma veriliyor. Taraftarlar kulübüne destek olmak için Bitcicoin üzerinden yatırım yaparak hem kendilerinin hem de takımlarının para kazanmasını sağlayabiliyorlar. Böylece taraftarlar bizim Türk kulüplerinin yaptığı SMS kampanyası gibi yardımlarda, paralarını karşılıksız verirken, bu ugulama üzerinden destek olduklarında paraları bir coin sisteminde oluyor ve hem takımlarına para kazandırıyorlar hem de kendileri bitcicoin artarsa para kazanmış oluyor.
Önümüzde 1-2 hafta için coinmarket'te de listenilecek ve uluslararası borsalarda da Bitcicoin'i görmeye başlayacağız.
Referans üyeliklerinde işlem kadar %25 CHFT veriyorlar. İsteyenlere refli üyelik özelden paylaşabiliriz.Yorum
-
Piyasaya çok fazla sürülecekse ve hiçbir işe yaramayacaksa ölü yatırım olur.
Yorum
-
10 Milyon adet arz edilecekmis, öyle yaziyorYorum
-
https://twitter.com/bitcicom/status/1376292434611687435
10 Milyon adet arz edilecekmis, öyle yaziyor
Toplam piyasaya sürecekleri adet önemli.
Mesela 100 milyar adet piyasaya süreceklerse o token çöp olur, bağış yapmış gibi olursun.Yorum
-
Bitciye gerçekten güveniyor musunuz? Tamam yerli bizden keşke daha iyi yerlere gelebilseler ama daha iyi olmak için çalışmıyor ki bunlar. İlçe takımının token adeti 200 Milyon adet yani Ülke nüfusunun 2 katından bile fazla olabilir mi ya? Gerçekten faydali proje yapacaksan bitexen gibi yapacaksın az onlardan örnek alsalarmis keşke. TBF tokeni kaç yüz milyon acaba bilen var mı? Bir proje var ortada ama net bilgi bulmak imkansiz. Az olan her zaman değerlidir. Bunlar bu kafayla TBF tokenide 1-2 Milyar yaparlar..
Umarım kâr edersiniz para kazanırsınız
Yorum
-
Hocam altyapıları sağlam. CED altyapısını kullanıyorlar. Hatta altyapıları Chiliz'den daha güçlü. Ayrıca sponsor oldukları takımlara kendi altyapılarından token çıkartıyorlar.
Arz olayına gelince bitcicoin'den örnek vereceksek, 20 milyar arz şu anda var ve her sene 1 milyar artacak. Bu oldukça fazla bir sayı o kısma katılıyorum.
Ben uzun vade de chilizden daha iyi bir performans göstereceklerini düşünüyorum.
-
Elime kaynak geçer geçmez uzun vadeli olarak Gate Token alacağım. gate.io nun masraf ödeme tokeni. BNB gibi olacak hissediyorum.şu an sadece 1.88 dolar. bu coin çok astronomik kazandıracak bana uzun vadede inanıyorum.
https://www.gate.io/tr/trade/GT_USDTYorum
-
eight hocam bnb de böyle değersiz değil miydi ? Binance öne çıkınca bir anda firlamadi mi fiyatı şu gate token a 1k yatırım yapıp ellemicem. Düşünsene fırlayıp 100 dolar bile olsa neler kazanırım nelerYorum
-
Öyle tabi ama binance'ın öne fırlamasının bazı sebepleri var çok BSC gibi kendi blok zinciri var. İşlem hacmi bu sebeple çok yüksek.
Gate.io dikkat çeken bir borsa olsa da uzun süre binance'a kafa tutması zor bence. Dediğim gibi 1-2 dolar seviyesinde kalmaz bence ama 100 dolar olacağı konusunda en azından bir kaç yıl için çok umutlu değilim. Umarım olur tabiki hepimiz nasipleniriz.
Edit: Ayrıca CRO da alınabilir benzer mantıkla crypto.com'un henüz değerini bulmadığını düşündüğüm coini. Visa ile de anlaşmışlar sanırım yakın zamanda. Bunu da araştırmak lazım ytd -
Arkadaşlar, GATE borsası hakkında yanlış düşündüğümü anladım. Kesinlikle çok büyük bir potansiyeli olabilir. Tamam, BINANCE çok büyük bir borsa olabilir ama her coin yok ki? Bu borsayı araştıracağım.En son Yngwie tarafından düzenlendi; 30 - 03 - 21, 22 : 20.
-
Yorum