Şuan Türk coin borsalarında tether(usdt) 7.85 civarında ve diğer coinlerde aynı şekilde dolar üzerinden hesaplama yaptığımda dolar kuru 7.85 çıkıyor Halbuki şuan bir çok bankada dolar alış fiyatıda 7.85 satış fiyatı 8.3-8.4 civarlarında bu demek oluyorki yarın piyasalar açıldığında dolar 8 in üstüne çıkacak zaten yabancı borsalarda 8.2 -8.3 u rahat göreceğini belli etti şunu anlatmaya çalışıyorum ki şu an herhangi bir coin aldığınızda yarın sabaha kadar fiyatı sabit bile kalsa dolar 'dan dolayı ortalama %4 lük bir kazanç sağlanabilir diye düşünüyorum
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Günaydın Bk forum sakinleri, haftaya bir atasözü ile başlamak istiyorum
Bir Afrika atasözü derki :"Aslan, ceylan, sırtlan, zebra beraber koşuyorsa ORMAN yanıyor demektir
#Dolar 9 TLYorum
-
Justin Sun kendi bünyesindeki kripto paraları pompalıyor sanki. Sonra sert bir düşüş gelmez umarım.Yorum
-
Aslında adam dolandırıcı değil, intihalci diyelim. Tipik bir çinli mantığı güdüyor. Piyasada tutulan projelerin benzerini oluşturuyor. Projelerinin teknik dökümanları için hep alıntı diyorlar.
Justin Sun son 2-3 yıla göre çok güçlendi. Bu sektörde eksik hiçbir şeyi kalmadı. -
Bu Justin Sun bana da güven vermiyor. Uyuz, güven vermeyen bir tipi var. Serdar Ortaç'a benziyor biraz.
Ama HOSKINSON öyle mi? Adeta bir STEVE JOBS havası var. Go CARDANO Go!
Portföyünde ZIL, ADA, THETA, DENT'i olan geleceğe güvenle bakabilir. -
Charles Hoskinson bana da tecavüzcü Çoşkun'u andırıyor. Şaka. Başarılı bir adam ETH'nin kuruculardından biri zaten.
https://twitter.com/mister_ch0c/stat...18740331757568
-
-
Gelecekte CARDANO Ethereum'u geçebilir mi?
Neden olmasın?
https://www.youtube.com/watch?v=Ja9D0kpksxwYorum
-
170 milyon chiliz sahiplerine verilecek. Bunlar satış yapsa 90 milyon dolar kadar para yapar. Piyasa değeri 2.5 milyar dolar olan chz yi 90 milyon dolarlık satış geleceği korkusu aşağı çekebiliyor. Günlük 1 milyar dolar hacim var 90 milyon satış gelebilir diye insanlar panik yapabiliyor çok ilginç
Bu Harmony nedir ne değildir hiç araştırmadan biraz almıştım aldığım değeri ikiye katlamış daha da çıkıyor. Son bir ayda 10x yapmış biraz araştırayım bakalım neymiş bu meretYorum
-
stake e girmeyin arkadaşlar stakein 3-4 katı fazla kazanç getiriyor farm işi. %50 One + %50 Viper ile likidite sağlayın one-viper farmına katılın %16.000 apy var şu an 2 gün önce %18.000 di duyuldukça düşüyor duyulmadan yapışın -
1 Hafta önce viper alın dediğimde viper 0.40 dolardı bugün 3.6 dolara kadar yükseldi değerlendirenlere tebrikler.
-
Ne çektik şu pazartesilerden be yine ortalık kan gölü olmuş binance çökmüş. Geçen hafta 64 Bin olamadık bu hafta sonu olacağız ondan geri çekildik hepsi bu, panik yapacak Binance ı çökertecek ne var anlamıyorumYorum
-
Günaydın herkese
Bu taraftar tokenleri hakkında fikri olan arkadaşlardan bilgi almak isterim. Bu tokenlerin fiyatları takımların sportif başarısı ile doğru orantılı mı gidiyor. Neye göre yatırım yapılıyor...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Theta ilk 10'a girmiş arkadaşlar. Birkaç gün içerisinde 8. sıraya kadar yükselebilir, Market cap olarak Litecoin ve Uniswap ile arasında fark çok az. Bu sene 20-25$'ler çok olası gibi gözüküyor. İşin ilginci Bitcoin düşerken bunun yükselmesi?!?En son Yngwie tarafından düzenlendi; 23 - 03 - 21, 10 : 57.Yorum
-
Yorum
-
Airdrop başlığında paylaşmış iken Ziktalk Coin in son 24 saatte epey değerlendiğini fark ettim. Adamlar bildiğin blockchain tabanlı sosyal medya platformu kurmuşlar. Görüntülü ve sesli sanırım. Garip bişey. Güney Kore menşeili galiba.
Uzman arkadaşlar bir göz atsın derim. Bu proje tutar gibi görünüyor.
https://coinmarketcap.com/currencies/ziktalk/Yorum
-
Bugün 2 esnafın binance hesabını onaylamasına yardımcı oldum herkeste bu şekilde trilyoner olma hayali başladı garip bir şekilde birden bire çıktı bu merak. Bu arada theta durmak bilmiyor 1000tl yi görürmü acaba 1 yılaYorum
-
Theta'yı çok uzun zamandır takip eden yabancı bir yatırımcı arkadaşım var. O da Nisan ayı bitmeden 20-25$ olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi. Wall Street ve yatırımcıların ilgisi Theta'ya kaymış. Bu sene 50-80$ mümkün olabilir dedi. Tabi illa böyle olacak diye bir şey yok ama böyle dediyse bir bildiği vardır diye düşünüyorum. Tabi her zaman bu işe yatırdığınız para unuttuğunuz, kaybetseniz bile sizi finansal açıdan sarsmayacak bir para olmalı. Her ihtimale karşı hazırlıklı olmakta ve kripto yatırımının birçok risk bulundurduğunu aklımızdan çıkarmamakta fayda var. -
Theta'yı 0,20 iken alanlar zaten trilyoner oldular. Herkes milyarder olma derdinde ama sadece sabırlı olanlar bunu başarabilir. Unutmayalım ki bu bull run sonsuza kadar sürmeyecek. Ekim'de kriptolarda düşüş trendi başlarsa ve bu durum 2-3 yıl sürerse kaç kişi elindeki coinleri satmadan bekleyebilir? Çok az. İşte o yüzden bu işe uzun vadeli bakmakta fayda var.
-
Yorum