Bu kadar yükseldikten sonra girilir mi bilmeden az önce pundiye 10k attım bakalım napacak
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
BTT çok beklemişti sonunda bişeyler yapmaya karar vermiş bir günde %50 çıkmış ama bunun yükseliş trendi bir acayip, örneğin %80 artıp %50 düşerek ilerliyor ondan dolayı al satcilardan zarar edende çok olabiliyor. Genelde Holo ile birlikte hareket ediyor
NPXS sepette olması gerekenlerden biri demiştik bir ayda 5 katına çıktı, günlük artış %60 ları gördü. Pundi coin yakacak ondan dolayı bu artış. arz 250 milyardan 250 milyona düşürülecek, bin pundisi olanın 1 pundisi kalacak ama fiyatta bin kat artacak böylece pundideki paranız aynı kalacak. Kısaca yarın bir gün pundiyi 5 dolarda görürseniz şaşırmayın o yükseliş değil. Bu sayede daha güçlü hale gelecegi için yükselmeye devam edecektir. Buna pek coin yakma islemide denemez aslında ama tanimlayamadim şuan
Exen de coin yakarak 2 yılda 100x yapmıştı. bu şekilde çok daha yükselenler var ama ben exeni unutamadigim için ilk aklima gelen bu oldu. Tabi exen coin yakma işleminde bin exeni olanın elindeki 1 exene düşmedi yine bin kaldıEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 20 - 03 - 21, 01 : 19.Yorum
-
btt vardı keşke satmasa idik deli para kazanırmışız.. az önce aldım bir miktar dursun bakalım 1-2 sene ne olacak.
twitterda birini takip ediyorum tüm zamanların rekor kıran coini olacak benzeri şekilde yazılar yazmış btt içinYorum
-
Kripto cu arkadaşlar tr kripto borsaları dışında bu kripto işlerini yürütebşleceğimiz ağrısız borsalar hangileridir.
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
-
Bitcoinin 60 binin altında kalması beni tedirgin ediyor. Bu hafta sonu yine 60 üzerine çıkıp rekorunu bir kez daha kırması gerekiyordu
BTT her zamanki yükseliş trendinin dışında yükselmiş. Bu kez yatırımcıyı kaçıracak ani hareketler yapmamış bakalım bundan sonrasında ne yapacak. Her zaman olduğu gibi yine alıp bekleyen, sabreden, düşerken panik yapmayan yatırımcı kazandı bir ayda parasını yaklaşık 3 e katladı.
Pundinin yaptığı şeye coin yakma demek doğru değil demiştim. Tanımladım sonunda bizim TL.den 6 sıfır atmamıza benzer bişey ama herşeye rağmen pundiyi güçlendiriyor. Burada önerdikten sonra 2 kattan fazla artış olduEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 20 - 03 - 21, 11 : 51.Yorum
-
Zilliqa bugün rekorunu kıracak 900 dolara 5000 adet aldım 0.18den 0.25 te çıkıcam 1.250 dolardaYorum
-
Yorum
-
Tüyolarınızın yanında bilgilerinize danışılan soruları es geçmeyin bir zahmet arkadaşlar
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Binance hocam, arkadas da yazmış, komisyonları çok daha makul, ama benim cok fazla borsada hesabım var, coğu da global buyuk fırmalar, herbırının kendıne gore avantajlı oldugu noktalar var, binance, chiliz, coinut, coinlist, huobi yi kullanıyorum. ama size binance yeter, çok daha basit ve ufak işlemler için kenarınızda btcturk ve paribu da dursun derim. btcturk te coin yollamalar ucretsiz, ltc yollama işleri de paribu da ucretsiz.
-
-
Bilgili arkadaşlardan fikir almak isterim. Binance hesabına paribudan ltc ile atmak mı daha karlı olur yoksa paparadan tl olarak mı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Binance hesabına trbinance dan coin olarak yatırmak tamamen kârlı olur. Şuan fast ile bin liraya kadar bankadan yatirabilirsin 10 dakikaya trbinance hesabına geçer, biner lira olarak istediğin kadar atabilirsin. Trbinance dan binance yatirdigin coinlerden transfer ücreti de iade ediliyor paparaya komisyonda odemezsin. Neredeyse sıfır zararla yatırım yaparsın
Sen yinede transfer ücreti az olanlardan birini seç ltc gibi
-
Arkadaslar ben kendi binance'ımdan başkasının binance'ına USDT, BUSD, USDC gönderirsem fee iade mi ediiliyor? ücretsiz mi ?Yorum
-
Yorum