Ben de bu duyumun doğru olduğu kanısına vardım ve cüzdanımda sadece 13 AVAX bıraktım. Buraya bir çok kez öneri anlamında yazdığım AVAX için uzun vadede bu kadarı yeter. Çünkü en az 1 sene dokunmayı düşünmüyorum. Değer kaybederse de sorun olmaz bu tutar. Buraya yatırım tavsiyesi amaçlı yazmadım ama güven duyulan coinler listesinde olduğunu belirtmiştim. Uzun vadede ETH ve BTC dışında tamamen güvenilebilecek başka coin olduğunu şu an için düşünmüyorum. Nisan sonrası piyasa tepkilerine göre hareket etmekte fayda var.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
CAKE gerçekten ayrı yeri dediğiniz gibi. Çünkü farklı geliyor bana da. Ama çok fazla yüklenmesem de çıtırlık tutmak istiyorum hesabımda hep dursun Yngwie
-
BTC iyi gününde olsa chz yi 1.5 liradan bozardim 0.82 ye gelmiş aldığım fiyatın 2 katinı geçmiş 4 katını görebilirdik. Chz için güzel haberler gelmeye devam edecektir eninde sonunda 1 doları bile göreceğiz
Maker ve Aave den sonra 100 doları aşma sırası Synthetixte olabilir mi? Seneye bu zamanlar Aave fiyatında olacak gibi geliyor bana, 100 bin liralık alsam seneye 2 milyon liram olabilir. Hackerlar dan korunma amaçlı evde atıl duran telefonlardan biriyle cüzdan açıp snx aldıktan sonra telefonu kapatır bir yıl bekletirim. Hem stake ederek kilitlediğim snx ile parada kazanabilirim
Etbereumda ki sorunlar çözülürse Defi tokenleri acayip değer kazanacaktır. En fazla değer kazananlardan biri snx olur diye tahmin ediyorum
ForeverYoung kilitli coinler serbest kaldıktan sonra kesin düşer diyemeyiz ben geriye çekilir diye bekliyorum, fiyat insin veya çıksın fark etmez 9 Mart sonrasında avax alıp kilitlerim. Eth de ki sorun çözülürse DeFi tokenleri astronomik degerler kazanacaktır. Sorun çözülemez daha da derinleşirse bana göre Avalanche ethnin yerini almak için en uygun kripto paradir. Şuan ethye rakibi değil gibi görünse de aslında en büyük rakibi, ethden kaçan avaxa gelecektir
Ethnin sorunları çözülürse BTC de ki parada yavaş yavaş ethye defiye akar ethereum BTC yi de geçer. Çünkü btcnin bir özelliği yokken eth ile yapılabileceklerin bir sınırı yok
BTC ye Altavista dersek eth Google olabilecekken sorunlar çıktı ya sorunları çözüp Google.olacak yada Google gibi olma şerefini Avalanchea devredecekEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 04 - 03 - 21, 16 : 08.Yorum
-
Chilizin halen 1 lira altında olması can sıkıcı diyeli daha bir hafta olmadan 1 lira 13 kuruşla TL değerinde rekorumuzu tazeledik. 35 Kuruştan alanlar parasını 3 e katladı bile
Bir coin alsam 7x yapsa diyen varsa chz alıp 1 dolardan satış girip bekleyebilir. Şimdi almak doğru mu derseniz doğru olmayabilir bir miktar düştükten sonra alınabilir. Bir günde %100 yaptı daha ne yapsın yani biraz geri çekilmesi normal
Yorum
-
xkisi okex borsası airdrobu falan derken 2-3 günde 1.5 liraya taşıyabilir o da işte %50 gibi kazanç yapabilir
-
Arkadaşlar kusura bakmayın ama bu fee'ler varken Ethereum'dan ne köy olur ne kasaba. Ethereum Network'un çok güçlü bir rakibi var: BSC. Bu mücadelede bir taraf seçeceksem tarafım kesinlikle BSC olurdu. Ethereum çok artmıyor farkettiyseniz çünkü pazar payını Binance Smart Chain'e kaptırıyor. BSC'nin tadını alan bi daha ethereummuş methereummuş uğraşmaz.Yorum
-
Nftler güzeldir Enj, mana, sand, RARI gibi nftlerin gelecegi çok parlak ve daha yeni basliyor bunların değeri çok artacak, Z kuşağı nftleri uçuracak. 5G geldikten sonra en çok değer kazananlar Nftler olur
Neo artık 100 dolar üzerini görmeli neyi bekliyor anlamadım
ETh de sorun devam ettikçe tron da heyecan yapıyor bakarsın birkaç günde 1 liraya gelir
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 04 - 03 - 21, 18 : 10.Yorum
-
Bu swap adreslerinin çoğunun kodlarının uniswaptan çalıncı ortaya çıktı mesela pancakeswap kodları incelendiğinde kodların uniswapa ait olduğu belirlendi.
Açık kaynaklı olduğu için uniswap kodları githubda rahatlıkla dolaşılıp bulunabiliyor o yüzden bu sonu swap ile biten sitelerde fazla para tutmamanızı öneririm.Yorum
-
1- pancakeswap kontratları sağlam, güvenli ve auditi yapıldı
2- binance buidl program top 10 sıranın ilk 3ünü elinde tutuyor
3- binance accelaration programda açık ara birinci
4- binance ile işbirliği ve arkasında desteği var
5- binance smart chain ağının en büyük projesi ve lokomotifi, pcs olmadan bsc olmaz
6- tüm kodlar, kontratlar, docs ve bilgiler şeffaf ve açık
7- siteye erişim engeli yaşasan bile update vs atılırken siteye, istersen kontratlara bscscan üzerinden erişerek tüm tokenlarını manuel çekebilirsin.
8- pancakeswap bugün en legit 5 defi projesinden birisidir
9- Farming, staking yaparsan zaten 5 ayda parasını çıkartıyor. Tüm karı harvest edip kalan miktarla risksiz devam edilebilir, benim planım bu.
Cake zaten risksiz bir yatırım değil. Riskleri var ama getirisi bence riski fazlasıyla karşılıyor. Bunu evsahibi takıma çifte şans değil de handikaplı 1 oynamak gibi düşünüyorum Audit raporu da bence güven verici.
https://certik.foundation/vendors/pancakeswap
Diğer yandan haklısın bazı riskler içeriyor. Sabah uyandığında hacklenmiş yada buhar olmuş olabilir, o zaman da bu işin fıratında var der geçeriz)En son Yngwie tarafından düzenlendi; 05 - 03 - 21, 12 : 51.
-
https://www.sporx.com/adana-demirspo...SXHBQ915771SXQ
Adana demispor'da coin yapmis
1 lira ile cikiyorlarYorum
-
ontology ve solana için ne düşünüyorsunuz yorum yapabilecek birileri var mı uzun vade için bu 2 alt coin içinYorum
-
Citibank BTC için 2021 Aralık ayı 300.000 dolar üzerine çıkabilir açıklaması yaptı yakın zamanda burada paylaşan oldu mu bilemiyorum ve merkez bankalarının BTC'ye yöneleceği öngörüsünde bulundu. Alan aldı yine genel varlıklarda olduğu gibi BTC'nin %98'ini %2lik kesim kontrol ediyormuş. Sadece 100 cüzdanda toplam BTC'nin %32'si var deniyor.Yorum
-
Yorum
-
Şu an düzeltme dönemindeyiz gibi gözüküyor. Crypto Quant CEO’su finansal kurumların 46.000 doların biraz üzerindeki fiyattan 12.000 Bitcoin aldığını paylaşmış! Şu an bir düzeltme var ve düzeltme esnasında da kurumsallar bitcoin almaya devam ediyor.
12,000 BTC yaklaşık 570 milyon dolar ediyor. Bu bitcoinleri alan finans kurumları (hangi kurumlar olduğunu elbette göremiyoruz) parayı direk depolama cihazlarına çekmiş. Scott Melker, bu kurumların Bitcoin'i enflasyona karşı bir korunma olarak tutmak için satın aldıklarını ve uzun vadede tutacaklarını söylemiş. Kurumsallar da oyuna giriyor arkadaşlar yavaş yavaş. ABD deli gibi dolar basıyor biliyorsunuz ve yüksek getirili tahviller çıktı şimdi bi de. Korkunç bir enflasyon gelecek. Demek ki bu kurumsallar bitcoin'i enflasyona karşı bir can simidi gibi görüyorlar, e haksız da sayılmazlar.
Yorum
-
Bu aralar tavan yapma olasılığı düşük böyle haberlerle yol bu bu kadar aldı şu bu kadar aldı sonra hoppp bir büyük satış yapıyorlar coinler yerlerdeYorum
-
Dubai merkezli kripto para yatırım şirketi FD7 Ventures, 750 milyon dolar değerinde Bitcoin satacağını açıkladı. Şirket, satılan Bitcoin’lerin yerine Polkadot (DOT) ve Cardano (ADA) alacak.
Yönetimi altında 1 milyar dolarlık varlık bulunan FD7 Ventures, Bitcoin satışını 30 gün içinde gerçekleştirecek. Şirket, portföyünü çeşitlendirmek isteyen müşterileri için Polkadot ve Cardano’nun daha iyi bir tercih olabileceğini ifade ediyor.
Yorum
Yorum