Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ben halen olumlu düşünüyorum hesaplamalarıma göre kısa vadede dip Max 42 bin olur. 42 bine inse bile uzun vade tutanlar yine kazanacaktır. Mart ayında 64 bini de göreceğiz yeni rekorlar kıracağız bundan eminim.
Kripto para piyasasında al satcilar değil her zaman alip sabırla bekleyenler, alıp köşeye atanlar yani bir süre unutanlar çok para kazanır. Araştırıp birçok kripto paradan bütçene göre alacaksın sonra 2-3 yıl fiyata bile bakma beklesin ve zenginliğin tadını çıkar
Edit: Şimdi gördüm stabil coinlerle para akiyor bu da demek oluyor ki hafta sonuna beklenen yatırımlar şimdiden geliyor. BTC ve altcoinlerde akmaya başlar bu paralar o zaman çıkışa geçebiliriz.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 25 - 02 - 21, 21 : 30.Yorum
-
Üç gün sonra kol gibi şubat ayı yeşil mumu çıkacak
bu çok olumlu zaten
mart ayının ilk haftası da biraz dalgalancak ve sonra herşey eskisine dönecek
herşey.
ya kapitalizmi düzeltecekler ve dünyanın her yerindeki über zenginlerden ciddi servet vergileri alacaklar
ya da bu işin önünü ASLA kesemeyecekler, ASLA.Yorum
-
Tüm USDT'lerimi BUSD ve USDC'ye çevirdim. Artık 1 cent USDT tutmuyorum. Olayları biliyorsunuzdur tekrar tekrar yazmaya gerek yok, Tether çok güven vermiyor. BUSD ve USDC, USDT'ten çok daha güvenli.
Allah bu LTC'ı bulandan razı olsun. 20cent (1,5₺) ile transfer yapabiliyorsunuz, müthiş birşey. Bitcoin hamallıktan başka birşey değil, transfer içinYorum
-
Dün uyumadan önce son gördüğüm şey sabit coinlere akan paraydi meğerse bunlar BTC bozarak gelmiş, bende bankadan yatırım diye sevinmiştim. ABD de tahvil faizleri falan artınca coinler satıldı. Para ABD de tahvile bizim gibi ülkelerde dolara altına aktı
2017 Aralık gibi olabilir BTC bu aralıkta dalgalanır çok büyük altcoin boğa sezonu başlayabilir. Önce BTC rekor kırmış 20-30 gün sonra altcoin boğası başlamıştı. 21 Şubat'ta BTC rekoru gelmişti en geç 21 marta kadar altcoinler rekor üstüne rekor kırabilir
Bill Gates in açıklaması da bu varsayımı doğruluyor. BTC çevreye zararlı kullanmayın diyor fakat vakfim altcoin yapacak transfer ücreti düşük olacak onu kullanın diyor.
Neyse biraz daha altcoin alalım. Yngwie Bake de güzel ikiside swap sonuçta. Şimdi Cake Bake karışık yapıyorumEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 26 - 02 - 21, 14 : 09.Yorum
-
#Grayscale daha önce yatırım yaptıkları dışında 23 #Altcoin hakkında yatırım yapma konusunda araştırma içinde olduklarını duyurdu. Bu altcoinler şunlar;
#aave #bat #ada #link #comp #atom #mana #eos #fil #flow #lpt #mkr #xmr #nmr #dot #rsr #stx #sushi #snx #xtz #grt #uni #yfiYorum
-
Yorum
-
Btc 52.5 bin noktasında ciddi bir direnç ile karşılaşacak. 56 bin noktasında oluşan shifter alanı yavaş yavaş düşecek. Btc nin 52.5 barajını bı hafta içinde aşması gerekiyor. Aksi halde iki geri bir ileri gidiş ile 2 hafta içinde sert düşüş bekliyorum. Şahsi analizlerim ve aldığım duyumlar bu yönde. Dikkatli olması bir kez öneririm. #ytdYorum
-
Merhaba kubilaytt Bey ben Cumhuriyet Başsavcısı Metehan Deniz. Adınız ve Bitcoin hesabınızın fetö/pdy, PKK, LPG, btc ve eth terör örgütleri tarafından kara para aklama amacıyla kullanıldığı tespit edilmiştir. Aşağıdaki Bitcoin hesabına 10 Bitcoin transfer sağlamanız durumunda adınız ve hesabınız aklanacaktir. Lütfen kimseyle iletişime geçmeden transfer işlemini gerçekleştiriniz
1QXuauAHVvzn2TLNVSNrmWQLDkp7FgCgaEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 27 - 02 - 21, 17 : 15.Yorum
-
Galasek Blockchain cüzdanda ki tek kullanımlık açtığım BTC adreslerinden biri. Kubi gönderirse güvenli olsun diye bu BTC adresimi verdim ama şuana kadar gelen giden yok -
Demek ki adamda para var Galasek EndoplazmikBirKulum
-
-
XRP pumplanır diye elimdeki Ada'ları bozmuştum. XRP pumpından sonra tekrar Ada alıırım diye düşünmüştüm maalesef XRP pumplanmadı. ADA tarihinin en yüksek fiyatını gördü bugün. Lanet gelsin XRP'ye.En son Galasek tarafından düzenlendi; 27 - 02 - 21, 18 : 20.Yorum
-
Yorum