Martta 64 Bin olacak orası kesinde hangi kripto paralar çok artacak mesele onu bulmakta
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yngwie Satoshi Nakamoto sabah aradı sorun yok martta 64 Bin gelecek
Ciddi olarak buna inanıyorum gelmemesi için bir sebep yok 64 Binde gelecektir. Piyasa çok değişken olduğu için alıp beklemek bana mantıksız geliyor, yapmam gereken hamleleri yapmalıyım. Uzun vadeli aldığım coinler de var onları unuttum zaten 2023 gibi milyon dolarlarım olacak
Şuan neden sert düştüğü açık 48 Binde düzeltme yapıp 35 binlere inmesi gereken piyasa Tesla alımı ile duzetme yapmaksızın 59 Bine çıktı. Ben Mart ayı ortasına kadar 58 Bin diyordum sağlam yükselmesi için Mart ortasi 58 olmalıydı. Sağlam yükselmesi değerini koruması için şuan inmesi şart -
Tabi bir de şu saçma sapan açıklama yapan şahısların etksi var. BTC onlardan da güçlu olduğunu ispatlayacaktir
-
-
https://pbs.twimg.com/media/Eu5seLHX...name=4096x4096
zirveye giden yol iniş çıkışlar doludur. büyük resmi görebilmek önemlidir.Yorum
-
Bill Gates işine bak sen moruk.!
Pazar günü Elon Musk, pazartesi günü ABD hazine bakanı bugün de Bill Gates'in açıklamaları piyasayı olumsuz etkiledi.Yorum
-
Manipulatorluk cok keyifli gelmis olmali ama guzel is twit atip aciklama yapiyorsun pat iniyor cikiyor. En iyisi Siber ulke projesi vardi asgardia diye onun gibi bir platform falan kuracaksin bi sanal secimle sozcu falan sececeksin, o sat diyecek satacaksin, al diyecek alacaksin. Neticede bu coin isi suru halinde hareketlerle yon buluyor.Yorum
-
Ya ben de uzmani degilim ama su degismez kural gibi coin isinde talep olupta millet yardira yardira alinca fiyati firliyor, korkup bozdurmaya baslayinca herkes bozduruyor bu da coin bolluguna neden oluyor. Dikkat et bu tur yatirimlari yapanlar surekli yukselecek diye yorumda bulunuyorlar. Ozetlemek gerekirse topluca hareketler coinlerin durumunu belirliyor
-
-
-
-
Bu coin olayinda bi gozlemimi daha aktarayim, misal dolar veya benzeri doviz aldiginizda veya hisse senedi cikip birilierinin de sizinle ayni seyi yapmalarina ihtiyac duymazsiniz. Kotu ekonomi dovizi yukseltebilir, hisse senedi sirketin durumuna gore size kar sunabilir hisse senedinin cokca kisi tarafindan alinip alinmamasi sizi irgalamaz ama burda siz ne yapiyorsaniz onu da yapmasi gereken belki de milyonlara ihtiyac duyuyorsunuz. Ya da milyonu olan binlerce insana.Yorum
-
arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum paribu ve btc türk 2000 tl ltc transferine 120 ile 150 tl arası bir komisyon alıyor daha uygun bir türk borsası varmıYorum
-
Düşükten bayağı altcoin topladım ortaya karışık sepet yaptım 61 Bine gelince bozarım birkac haftaya geliriz sıkıntı yok
Rvn btt Holo neo yine zirveye oynar diye düşünüyorum. Bat da çok düştü alınabilir. Ada 1.5 doları kısa sürede görecektir, bunlar yerli borsalarda olan coinler. Binance dan aldiklarim da var. Güzel sepet oldu gibi bakalım neler olacak birkaç tanesi 2-3x yapsa bana yeter
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 23 - 02 - 21, 16 : 21.Yorum
-
Yorum
-
Düşükten bayağı altcoin topladım ortaya karışık sepet yaptım 61 Bine gelince bozarım birkac haftaya geliriz sıkıntı yok
Rvn btt Holo neo yine zirveye oynar diye düşünüyorum. Bat da çok düştü alınabilir. Ada 1.5 doları kısa sürede görecektir, bunlar yerli borsalarda olan coinler. Binance dan aldiklarim da var. Güzel sepet oldu gibi bakalım neler olacak birkaç tanesi 2-3x yapsa bana yeter
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiYorum
-
Şimdi bunu tavsiye diye kabul etme, ama
Konuyu yeni yeni takipteyim bende
Yakın zamanda uzun bir yazı okudum
Ve uzun bir program da seyrettim
İşin ehli kişiler yazmış, konuşmuş
Ortak noktası şu:
Eth, buyuk yatırımlar yapmiş
Ve yakın gelecekte Bitcoin seviyesine gelebilecek, ve enaz Bitcoin kadar güvenilir tek coin
Şuan baya düşük seviyeye geldi
Gözlemim ve inandığım
ETH yakın zamanda 100k yı geçecek.
Okuduğum ve syretiğim şeylerde işi bilenlerin ortak noktası bu
Banada bu hayali kurdurdu.
Biraz aldım, Fırsat buldukça sade eth alıcam ben küçük küçük.Yorum
-
ETH 2.0 Aralık ayında başladı ama henüz tamamlanmış değil. Tamamlanması bir kaç seneyi bulur. BSC ağını insanlar merkezi olarak nitelendiriyor ve çok fazla rağbet görmüyor. Bazı hamleler yaptı CZ BSC ağını yoğun hale getirmek için. Mesela USDT transferleri Tron ağında ücretsizdi, Tron ağındaki USDT transferlerini Binance'de ücretli yaptı. Kendi ağının ücretlerini düşürdü.DApp'ler geliştirdi.
ETH ağında sorunlar çıkmalı ki BSC onu yaklayabilsin. Akıllı sözleşmelerin geçerli olduğu blıokzincirlerde pasta büyük. Bugünkü koşullarda BSC değil ETH'ye Cardano'ya (ADA) bile zor rakip olur.En son Galasek tarafından düzenlendi; 23 - 02 - 21, 19 : 53. -
Tam alım seviyesinde Avax ve Bat. Bu pakete ek olarak Neo ve kesinlike DOT öneririm. Ah param olsa da DOT alsam diyorum daha sonra alamayacağım. Rotabet bonusunu çevirir ne çekersem DOT alacağım az çok demeden trene binmek gerek. Avax zaten var iyi çekersem AVAX tekrar alırım
-
8 Martta Mozilla ile anlaşması olabilir olumlu haber gelirse ve BTC de iyi gününde olursa uçar gider fiyatını yine katlar
Yorum
-
Bu satışı yaparak düşüşü başlatan balina cüzdan sahibi kim acaba geri almaz mi bu fiyatlardan. Tarihin en büyük satışlarından biriydi geri almayacak herhalde alsa şimdiye alırdı. Tekrar alsa tek gecede aynı fiyata geri çıkarız güzelde olur. Yaklaşık 100k BTC si var 2700 BTC satmış 150 milyon dolarlık satış yapmış. Sonra tabi arkasida geldi bunun sattığını görenlerde sattı falan derken tepetaklak olduk. Şuan cüzdanlardan borsaya aktarılan BTCler rekor seviyede elleri tetikte bekliyorlar sattıkları an kendimizi bi 10 Bin daha aşağıda buluruz, bence böyle bişey olmayacak
Satışı yapan tekrar almayacaksa bile TC vatandaşı olsada iki fabrika falan bişey açsa bari. 150 Milyon dolar acayip bir para ya çok güzel para, Tanrı değil ama ondan da aşağı değil yaniYorum
Yorum