Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
52 nin altı gelmeyecek buradan toparlanır biraz durağan seyreder sonra 61 Bini görürüz. Bu sene 100-120 Bin dolara kadar ayı mayı çıkmadan gideriz, ayı ciksada en fazla yavru panda çıkar onuda çabuk atlatırız. 2021 Kripto para yılı olacak endişeye gerek yokYorum
-
Ay bazında çok çıktı 40-44k bandına yerleşebilir ay sonuna yatırım almış olabilir ama endişe ve panikten beslenen bir varlık daha fazla yükselmesini beklemektense düşüşe hazır olmakta yarar var
Çok çıkan çok düşer en azından bu yıl içinde değiştirilemez diye düşünüyorum.Yorum
-
52'de sağlam destek var. Sanmıyorum 50 altına düşsün. 51-52+ kaldıkça sıkıntı yok. Şu an satan kaybeder. Sabırlı olan uzun vadede kazanır. İsterse 20'ye düşsün hiç önemli değil. Önemli olan uzun vadedir unutmayın. 100'e giden yolda daha çok düşecek çıkacak.Yorum
-
-
Dünden düzeltme geleceği çok belliydi tüm varlığı bozup tether de beklemeye geçmiştim bence artık alabilirim ne alayım tavsiyesi olan var mı?
Turkcell de kripto para işine ufaktan girmiş paycell de kripto para alım satımı açılmış fatura öderken fark ettimYorum
-
Alba 6 yılı geçti kripto paralarla ilgiliyim istatistiklere bakarak bunu az çok tahmin etmek zor değil her ciksiin bir inişi vardır düzeltme olmalı ki sağlam değer kazansin
-
Bitcoin artık çok güçlü. Market değeri 1 trilyon doların üstünde. Boru değil. Kurumsal oyuncuların girmesiyle kripto borsasında manipülasyon ihtimali artsa bile uzun vadede kimse bitcoin'i istediği gibi şekillendiremez, ona yön veremez. Bitcoin artık çok büyük. Bitcoin adamı yutar, perişan eder. Bitcoin'le oyun olmaz.Yorum
-
Ben aynı fikirde değilim 2012'den beri belli dönemlerde hep parladı hep düştü. Şuanda düşüş trendine girdi. 350k sevgilerin altına düşerse düşüşü devam eder. Amerika'da bitcoin için regülasyon düşünülüyor bu olursa zaten BTC kullanmak mantıksız olur.
Son dönemlerde işlem ücretlerinden herkes şikayetçi.
CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
2012'den beri köprünün altından çoook sular aktı. 2012 nereee 2021 nere. Kripto paralar regüle edilemez. Nasıl regüle edilecekmiş? Merkeziyetsiz finans (DEFI) diye birşey var. Bu kripto paraların öyle bir yapısı var ki regülasyon megülasyon dinlemez. Bitcoin'i regüle etmeye çalışmak işe yaramaz.
İşlem ücretinden kim şikayetçi? Bitcoin yada Ethereum ile gönderenler. Neden bunlarla gönderiyorlar ki? Yolla mis gibi litecoin ile sadece 0,20 cent. BSC'de de işlem ücretleri inanılmaz ucuz. Bitcoin, Ethereum ile para göndermek mikro dalga fırında kahve için su ısıtmaktan farksız.En son Yngwie tarafından düzenlendi; 22 - 02 - 21, 22 : 02.
-
-
artık devir kriptoya dönecek. hala insanlarda acaba şeklinde soru işaretleri var. kesinlik olmadığı için kazanç elde edilebilir. bu bitcoin ilerde 100 bin doları da görecek 200 bin doları da. bu bir realite. her geçen gün sisteme katılan insan sayısı artıyor. talep olan malın değeri artar. bu işletmenin en geçerli kuralıdır.
taa ki herkes kripto paraları benimseyene kadar. şimdi olayın bir de şu boyutu var. ülke bazlı kripto cinsi değişiklikleri olacak. nasıl diyeceksiniz. örneğin almanya diyecek ki ben ltc kullanacam. amerika btc diyecek. hollanda xrp diyecek. gibi gibi. bunları da öngörmek lazım. şu an euro dolar sterlin olayı gibi düşünün.
yani bence çok uzun bir süre geçmeden tahminimce 3-5 seneye bu btc tutulamaz. alır başını gider. yatırımını yapıp sabreden yeni dünyanın zenginlerinden olacakYorum
-
Gelecekte ülkeler kendi kripto paralarını çıkarmaya başlayabilirler. Eurocoin, Kroncoin gibi. Heyecan verici gelişmeler var bakalm gelecekte torunlardan dede neden bitcoinlerini saklamadın tuuu sana diye azar işitmek istiyorsanız coinlerinize sahip çıkın bitcoin 2 sene önce 4000 dolar altını gördüğünde bitcoin 2021'de 58bini görecek deseniz kimse inanmazdı hadi len ordan derdi.
-
Yorum