Bu ilk ziyaretinizse, SSS'ye göz atmayı unutmayın.
Forumu tüm özellikleriyle birlikte kullanabilmek için kaydolmanız gerekir. Üyelik tamamiyle ücretsizdir.
Teşekkür ederim bilgi için, ben de buyuk bir şey bağlayacak değilimde, enazından piyasa yı takip için, ufak bir şey bağlıyayım dedim, gittim tavan yapmiş Bitcoin aldım
Yarından sonra düşmeye başlar şimdi
arduaz doğru bir yatırımla başlamışsın. Coin işine yeni girdiysen ve işleyişi öğrenene kadar Bitcoin'de yatırım tutmak mantıklı.
Piyasa yapıcıları ve şirketler yatırımlarını Bitcoin üzerinden yapıyor. Bitcoin en güçlü coin portföyümdeki en yüksek miktar hep Bitcoin'de
Alt coinlerin piyasa değeri düşük olduğu için dalgalanma fazla oluyor. Orada panikle terste kalabilrsin.
Kripto paralara yatırım yapmamış ve yatırım yapmak isteyenler var. Özel mesajla da soranlar olmuştu.
Yukardaki yazıyı paylaşmak istedim. Arkadaşta doğru bir portföy yönetimiyle girmiş coin dünyasına.
Coinlerle alakalı az bilginiz varsa veya piyasa yapıcıları takip edemiyorsanız, porföyünüzün ana kalemini Bitcoin'den oluşturmanız sizin için daha sağlıklı olabilir.
Piyasa yapıcılar ve şirketler yatırımlarını Bitcoin'den yana kullanıyor. Kripto paralar arasında en güçlü piyasa değeri de Bitcoin'de olduğundan dolayı sert dalgalanmalardan etkinlenmiyor.
Portföy'ünüzden bir miktar belirleyip onunla alt coinlerde al-sat işlemleri yapabilirsiniz.
Kripto paralara yatırım yapmamış ve yatırım yapmak isteyenler var. Özel mesajla da soranlar olmuştu.
Yukardaki yazıyı paylaşmak istedim. Arkadaşta doğru bir portföy yönetimiyle girmiş coin dünyasına.
Coinlerle alakalı az bilginiz varsa veya piyasa yapıcıları takip edemiyorsanız, porföyünüzün ana kalemini Bitcoin'den oluşturmanız sizin için daha sağlıklı olabilir.
Piyasa yapıcılar ve şirketler yatırımlarını Bitcoin'den yana kullanıyor. Kripto paralar arasında en güçlü piyasa değeri de Bitcoin'de olduğundan dolayı sert dalgalanmalardan etkinlenmiyor.
Portföy'ünüzden bir miktar belirleyip onunla alt coinlerde al-sat işlemleri yapabilirsiniz.
BTC çok dengesiz ama, yıllardır kriptonun içerisindeyim yani BTC en az kazandıranlardan. Alt cinler favorim. Burada en önemlisi stop loss olmadan işlem yapmamak.
Hemen hemen bütün altcoinler son 1 ayda anormal bir sekilde 2,3,10 x ve daha fazla deger kazandi en basiti birkac gun önce ravencoin trenini kacirdim. Chilizi birkac gundur takip ediyorum. Ben bugun girmeden önce %3,5 gibi düsüsteydi. Yakin zamanda dalgalanma yasamadi bu hafta büyük balinalarin bu coine bulasacagini hissediyorum. Tamamen icgudusel yani
Paribu sanırım bu. İlk yatırımdan sonra transfer için 24 saat beklemen gerekiyor. Daha sonra transfer ve çekim yapabilirsin..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Paribu da ilk yatırım değilmiş bende sordum sürekli işlem yapıyormuş arkadaş türklerin sahibi olduğu hiç bir sistem ne yazakki güven vermiyor işte btctürk mü ne bide o var btc dalgalanmasında 2 side sıçtı resmen birde hafta sonları bu durumlar oluyor
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlk TL yatırma işleminden sonra 24 saat çekim blokeso koyuyor borsalar. Daha önce işleminiz olsa bile TL yatirma yi ilk kez gerçekleştirdiyseniz o yüzdendir
Benimde başıma aynı durum gelmişti. Bir kaç işlemden sonra. Hesabımdan para çıkışı yapamadim. Mail ile iletişime geçince paribu ile ilgili işlemi ben yaptım tarzında a4 kağıda yazı yazıp selfie ve kimlik göndermiştim. Bu olaydan sonra paramı çekip uzaklaştım. Binance kullanıyorum artık kafam rahat
Papara ile para yatırdığımız binance global uygulaması türk mahkemelerine bilgi veriyor mu? Cascade altyapısından para çekeceğim malum 1xbit üzerinden geliyor başımız belaya girmesin.
Hocam sen parayı kripto olarak binance a cekiyorsun kaldı ki binance Türk firması değil. Ayrıca onu da geçtim sana para gönderen kripto adresini kim 1xbit ile ilişkilendirebilir ki ? Kriptonun olayı anonimlik
Yorum