Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
2.48 den ADA aldım. 5 Şubat'ta satacağım. Yatırım tavsiyesi olarak görmeyin. Sadece yazmak istedim.Yorum
-
-
Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
-
Abi ben geçen parayı hiç etmemek için 2 tane altın aldım. Aldığım günden beri baş aşağı düşüyor.
Az kaldı altın fiyatlarını dengeleyeceğim
Şimdi coin alırsam anasını ağlatırım piyasanın Bu yüzden şimdilik ellemiyorum Sen kar realizasyonu yap o zaman düşünürüz.
Her maçı 1,5 üst biten Inter takımının anasını ağlattım geçenlerde. Beni yaktı. Ondan sonra her maç 2 3 gol olmaya devam etti.
Geçen Fenerbahçeyi de yaktım. (Sivas ile 1-1 biten maçlarında.) Fenerbahçede beni yaktı.
Neyse Allah'tan Galatasaraylıyım da çok üzülmedi giden paracıklara
Gümüş almadığıma üzüldüm asıl ben. Bir yıldır elim gitmiyor buy tuşuna. Basiretimiz kısmetimiz kapanmış resmen.
En iyisi bir belgesel açayım.
Cümleten herkese güzel bir hafta olsun.
Not: Tahtakalede ne esnaf kaldı ne döviz Cukkalar bankalarda şu sıra. Kimse kimseye güvenmiyor.
-
-
Bu chainlink yaz aylarında şuanki fiyatın 4 katında olacak gibi bir his var içimde. Evi satıp 250 Binine alsam yaza Milyoner olsam diyorum. Hep olmak istiyorum yok bir türlü olmuyo. bu kez milyoner olmaya çok yakınım galiba dur satayım. Gece gece yine aklıma geldi bu kez satacam
Felixo coinide güzel artiyo bir kisminada flx alabilirim. Coin yakma olmadan yükseliyorsa yakma işleminden sonra çok daha fazla yükselir. Reflerden biriken flx son baktığımıda 1100 lira yapıyordu şimdi 6200 lira olmuş. Güzel para hemde bedava para yani, bu reften gelen kazanca dokunmasam 3 yılda milyoner olur muyum acabaEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 02 - 02 - 21, 02 : 21.Yorum
-
Yorum
-
Bitcoinden anlıyan varsa yardımcı olabilirmi matbetten 100tl cekim yaptım gondermisler hesabıma 3 4 saat oldu ama gelmedi
bekleyen islemlerdede gözükmüyor onaylandı yazıyor cüzdan adresimde doğru
Yorum
-
Bir keresinde 2 gün bekledim farklı bir siteden. Hiç uğraşma hocam. Bekle sadece. Zira uğraşmanın faydası olmuyor.Yorum
-
Yorum
-
Elon Musk yine tweet atmış doge ile ilgili, ne adam ya
https://twitter.com/elonmusk/status/1357241340313141249Yorum
-
Twitter'dan Elon Musk bildirimi geldi Doge yazdığını gördüm anında dogeye geçtim güzel kâr ettim yine. Bu kez erken bozmadım ama şimdi bozacam. Ben bozduktan sonra hep %30-40 daha artıyor bakalım yine öyle olacak mı
Edit: Şimdi bozdum gece kesin 4.5 i görüp geri gelir
Kendisi de doge alıyor aldıktan sonra tweet atıyor galiba. Serveti Ocak 2020 de 20-30 Milyar dolarken bugün 200 milyar dolarda gesnis bu sadece Tesla ile olmadı herhalde. Bu arada doge yazarak 1 trilyonu görür
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 04 - 02 - 21, 17 : 32.Yorum
-
Yorum
-
Şimdi bir hafta beklesin doge 0.25 lere geldikten sonra alalım. tekrar bir tweetle lets go doge desin 0.45-0.50 den bozalim
0.42 ye kadar çıktı kâr satışları geldi haliyle şuan 0.37 lerde. Satan satacak sonra kalana göre tepki verecek belki gece 0.50 i gôrebilir ama fazlasi olmayacak bence. Tekrar geri çekilecek
Yorum
Yorum