Kaldiracli doge girenler ihya oldu be
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
ya güzel filme aldı bizi Elon piçi doge tweetleri atarken dogeyi yükseltti btc bozdurup doge aldı millet sonra Bitcoin yazdı biosuna milletin Bitcoinlerini ve benim paramı çaldı bildiğin
Ama ben bekliyorum kendim için gerçekten yüksek denebilecek bir miktar girdim ama 3 ay ama 1 yıl bekleyeceğim en azından 10 cent olması lazım..Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Telegramdaki Ripple oluşumuna daha önce Doge coinin artmasına sebep olan Reddit gruplaşmaları da katıldı bilginiz olsun. 2-3 Dolar seviyesine yakın zamanda ulaşacağını söylüyorlar. Ne kadar doğru göreceğizYorum
-
En son bwbbet tarafından düzenlendi; 31 - 01 - 21, 12 : 26.Yorum
-
Avax konusunda biraz ısrarcı idik ama bir türlü kıramıyordu. Umarım bu sefer alıp başını gidecek. Şu an öyle gözüküyor. 122,50 an itibariyle LeeSharp77Yorum
-
Sivil itaatsizliğe benzetiyorum bunu mevcut ekonomik düzene karşı direniş gibi bir olay. Bu olayı iyi takip etmek lazım bakalım ripple dan sonra sıra hangi kripto paraya gelecek. Rippleı da sattım blmiyorum belki yine erken satmışımdır ama önemli olan kâr etmekti bu benim için yeterli. Tekrar 5 lira üzerini de görebilir tabi her şey mümkün. Redditte konuşuyorlar tamam ama bir yerden sonra düşer korkusu ile satıyorlar, orada satmadım diyen bile satıyor. Sanırım Doge de olduğu gibi ripple da yine 2.5 liraya inecek
1 dolara çıkaralım 10 dolara çıkaralım falan diyen boş yapıyor çünkü 1 dolar yapalım diyen bile 2-3 kat para kazanınca parasını çekiyorEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 31 - 01 - 21, 16 : 20.Yorum
-
Küçük yatırımcılar isyanda adamlar birleşip balinaları indirmeye başlamış işte beklenen hareketler valla öyle keyifle takip ediyorum ki Redditte bir yatırım grubuna 5 milyar dolar zarara uğratmışlar Yatırımcılar düzenleme getirin diye devlete yalvarıyormuş ulan karaktersizler yediniz küçük yatırımcıyı bu devran böyle ne kadar devam edecektiYorum
-
Sivil itaatsizliğe benzetiyorum bunu mevcut ekonomik düzene karşı direniş gibi bir olay. Bu olayı iyi takip etmek lazım bakalım ripple dan sonra sıra hangi kripto paraya gelecek. Rippleı da sattım blmiyorum belki yine erken satmışımdır ama önemli olan kâr etmekti bu benim için yeterli. Tekrar 5 lira üzerini de görebilir tabi her şey mümkün. Redditte konuşuyorlar tamam ama bir yerden sonra düşer korkusu ile satıyorlar, orada satmadım diyen bile satıyor. Sanırım Doge de olduğu gibi ripple da yine 2.5 liraya inecek
1 dolara çıkaralım 10 dolara çıkaralım falan diyen boş yapıyor çünkü 1 dolar yapalım diyen bile 2-3 kat para kazanınca parasını çekiyorYorum
-
Bindik dolmuşa bakalım yarın akşam neler olacak. Hiç aklım kesmiyor. Satış kısmında dağlar bekliyor. Nasıl eritilecek bilmem. Girmeyi düşünen olursa üzülmeyecekleri miktarları riske etsinler. Ben kaydadeğer bir yükseliş olcağına inanmıyorum bu sefer.Yorum
-
Bu başlıkla ilgili olduğu için soruyorum.
Büro'nun Ltc ile para yatırma seçeneğine tıklıyorum. Örnek olarak çoğu; min ; 1mltc diyor. Yani arkadaşlar minimum yatırım bugünün değeriyle 930 TL felan mı oluyor haliyle ?Yorum
-
930 TL den 0,93 krş eder
Mbtc üzerinden örnek vererek dedim.
1mbtc btc nin 1000/1 olduğu için
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
En son formen1903 tarafından düzenlendi; 01 - 02 - 21, 02 : 08.Yorum
-
1 ltc 1000 mltc veya 0.001 ltc yapar. İkiside aynı şey. Senin verdiğin kur'a göre minimum yatırım 0.93 TL ye denk gelir.Yorum
Yorum