Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
ABD istediği kadar hamle yapsın karşı atakta işler tersine döner. İşine gelmiyor tabii ABD'nin doların egemenliğine ileride son verebilecek bir oluşum bu ama bugünler ne kadar güçlü olduğunu anlamamıza sebep olacak. Bu aşamadan sonra eğer beklenilen güç kaybı oluşmazsa anlayalım ki artık bu piyasa daha da güçlenecek. Benim şahsi fikrim bu yönde farklı görüşlere de saygı duyarımYorum
-
Alien Worlds de 24 saat block yedim, coinler tepetaklak, Vitalik Buterin telefonlara çıkmıyor daha çalmadan kapatıyor bundan yediğim tripi kimseden yemedim. Nereden bakarsan bak çok kötü bir gün
BTC 49500 e gelmiş ama bu haberlerden sonra ani yükseliş çok zor, biraz sürünerek sonra daha güçlü geleceğiz. 60 üzerinde güçlü durmuyordu geri döndüğü zaman artik 60 bin üzeride daha güçlü duracağız
Yorum
-
Pozisyonu olan arkadaşlar için nefesi sağlam bir şeyh lazım.Yorum
-
-
*** MANİPÜLASYON ALARMI ***
Arkadaşlar, medya inanılmaz manipülasyon yapıyor. Lütfen medyada, internette gördüğünüz, duyduğunuz her bilgiyi iyice araştırın. Medya ve bazı Finans Kuruluşları bilinçli olarak korku pompalayarak deneyimsiz yatırımcıları yanıltmak, ellerindeki coinleri ucuza satmalarını sağlamak istiyor. Az sonra bir örnek paylaşacağım..
Mesela geçenlerde unilad.co.uk sitesinde 300 milyar değerinde bitcoin geceki çakılmada yokoldu diye bir haber çıktı. Peki bu UNILAD kimdir? LADBible grubuna ait bir internet, medya şirketi. Bu grubun sahipleri Liam Harrington ve Sam Bentley. Peki bunlar kim?
Iconic Labs'in kurucuları. Tahmin edebileceğiniz üzere hala bu şirkette hisseleri var. Peki Iconic Labs kim? Iconic Labs, bitcoin kabul eden platformlara yatırım yapan bir şirket. Gördünüz mü cingözleri? Şimdi gördünüz mü panikle sattığınız coinleri kim alttan topluyor?
Devir uyanık olma devri. O yüzden yarın bir haber okursanız ki Biden, kriptoları yasaklacak filan diye. Bilin ki FED bitcoin almaya hazırlanıyor!En son Yngwie tarafından düzenlendi; 23 - 04 - 21, 16 : 26.Yorum
-
Bitcoin kaç kez ölmüş biliyor musunuz? 407 kez. Bunun adını zombiecoin diye değiştirmek lazım.
https://99bitcoins.com/bitcoin-obituaries/
Yorum
-
Bu gece çok kritik satış yemeden sorunsuz atlatirsak yine yıkılmadık diyebiliriz
Tlm ve Tfuel, BTC etkisiyle yine düşüyor günlük gelirim her gün eriyor yinede her gün sabah 6 da, su uyur madenci uyumaz anlayışı ile madenci şarkımızı söyleyip iş başı yapiyoruz. Her şeye rağmen CPU ları yormaya devam ediyoruz
Bitcoin hazretleri ve şehzade Ethereum hazretleri 2 güne hakkımızda son hükmü verecekler
Yorum
-
-
Çantam BNB NEO Gate Token ve VRA'dan oluşuyor artık . Nakit bekletiyordum dipten alabilmek için , medyanın yaptığı FUD ve insanların cahilliği yüzünden girmeye korkuyorum
Belki buradan dönecek belki de 40a sırtımızı dayayacağız. Sektörün en acilinden güzel haberlere ihtiyacı var.
Aptal insanlar yüzünden binlerce insan sıkıntıya girdi.
Emre Aydın twit atmış çiftlikbank ineklerle ne kadar alakasıyla thodex vurgunu da bitcoinle bu kadar alakalı diye. Özet olmuş gerçekten helal olsun.Yorum
-
Yorum
-
şuan yön konusunda hala belirsizlik var yatay hareket edip 47000 altına sarkmazsa şuan için sıkıntı görmüyorum.Yorum
Yorum