Bugün oldu thodex yazsan dogru olurdu ama kripto dersen doğru olmaz. Kripto paralar ponzi falan değildir. İmar Bankasında ve ponzi sistemlerinde nasıl TL kullanılarak dolandırıcılık yapıldıysa thodexte de kripto para kullanarak dolandırıcılık yapildi hepsi bu. İmar bankasında ponzi sistemlerinde dolar, TL kullanıldığı için TL dolar gibi ülke para birimleri de ponzi mi oluyor yani? Dolandırıcılık kirpto paradan öncede vardı sonrada olacak.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yoksa cem abi 10/10 bir şahıstır.
Fadılda 1 değil 2 değil 5-10 kez dolandırdı milleti.
Dolandırdı dolandırdı millet halen inandı oda bu kadar salak olunca millet devam ettş bu işlere.
Yani kısacası millet kendisini uyanık sanıp o sistemlere dahil oluyor kısa yoldan para kazanma hevesine giriyor ama tavuk gibi yolununcada ortada bas bas bağırmasını dolandırıldık demesini biliyorlar.
En başta demşyorlar ki kim kim 1 e 3 /1 e 5 verir. Hiç bşr zaman karşındakini kendinden daha salak konumunda görme. Çok şey yazarımda siz kısaca anladınız ne demek istediğimiYorum
-
Sebastian radar var dikkat et 75 i geçme -
Sonuna kadar katılıyorum başta demiyorlar hiç sonra bağırıyorlar. E niye girdin 1e 3 dediler de ondan girdin adam hayır kurumu mu sana 1e 3 versin. Sonra da bilmiyoruz ki bilgimiz yok e yoksa niye balıklama dalıyorsun. Kripto dünyası da böyle işte bunlar da fark etti bunu dolandırdı geçti. Böyleden kastım bilgisiz insan anlamında yoksa kripto para kötü bir yatırım aracı demek değil
-
-
Bugün oldu thodex yazsan dogru olurdu ama kripto dersen doğru olmaz. Kripto paralar ponzi falan değildir. İmar Bankasında ve ponzi sistemlerinde nasıl TL kullanılarak dolandırıcılık yapıldıysa thodexte de kripto para kullanarak dolandırıcılık yapildi hepsi bu. İmar bankasında ponzi sistemlerinde dolar, TL kullanıldığı için TL dolar gibi ülke para birimleri de ponzi mi oluyor yani? Dolandırıcılık kirpto paradan öncede vardı sonrada olacak.
Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu'nun makalesi.
Yorum
-
TL dolar Euro kullanarak ponzi progranlari ile insanları dolandırmak mümkündür kripto paralar ilede mümkündür. Aynı makale ülkelerin para birimleri içinde yazılabilir. Çok sağlam projeler var, dolandırıcılık oluyor diye çağın en önemli icatlarindan Blockchain teknolojisini komple ponzi diye tanımlamak çok büyük yanlış olur -
EndoplazmikBirKulum evet para birimleriyle de insanlar dolandırılıyor.Ama kripto paralar çok yeni bir teknolojinin ürünü olduğu için farklı arayışlarda olan yatırımcılar adına riski maksimum noktaya çıkartıyor.Devletlerin birçoğunun tanımlayamadığı , tanımlayanların da yeni yeni yasa koymaya başladığı bu dönemde manipülasyona çok açık bir noktada.Kripto paraların işlem hacminin en yüksek olduğu ülkeler Rusya Ukrayna Nijerya Filipinler gibi kendi para birimleri dolar karşısında günden güne eriyen ülkeler.
Blockchain teknolojisini katma değer ürün üretmeden sadece promosyonlar ve PR yaparak kullanan girişimler benim gözümde iyi niyetli değildir.
-
-
Yorum
-
-
Emre Aydın da coinci çıktı.
emre aydın (@emreaydin) / Twitter
Tweet atmış. Çiftlik bank olayının ineklerle ne kadar ilgisi varsa thodex olanın da bitcoinle o kadar ilgisi var yazmış
Yorum
-
Binance SMart Chain üzerinde geliştirilen merkeziyetsiz borsa Pancakeswap, 24 saatlik işlem hacmi bakımından tüm Ethereum ağını geride bırakmış. (Kaynak: Cointelegraph)
DappRadar verilerine göre son 24 saat içerisinde Pancakeswap'ta 2 milyonun üzerinde işlem gerçekleştirilirken, Ethereum üzerinde 1,55 milyon işlem gerçekleştirilmimş. Binance Smart Chain ise aynı dönemde 6 milyonun üzerinde işlem bildirmiş. BSC hızla büyüyor.
Ethereum da iyi gidiyor. BTC'den hızla pay çalmaya devam ediyor. EndoplazmikBirKulum dediğin gibi yakında 3000'ı aşacak gibi gözüküyor.Yorum
-
Şimdi atv haberde thodex haberi ilk olarak verdiler
Ama baştan sağma bir şekilde 2dakka falan sürmedi. Ne olay içeriği ne başka bir şey. Çünkü ne kadar bu olayın içlerine girerlerse altından o kadar ağa paşalar çıkacak. 2 ile 10 milyar dolar arasından ki bir parayı hiç kimse bir anda şirket hesabından falan kolayca çekemez. Bddk veya denetim kurumları buna zaten fırsat vermez. Hop vatandaş kendin olmayan bir parayı nasıl zimmetine geçirirsin diye ama diyecek adammarda heralde o arada mesai saatleri dışındaydı. Oysaki devlet iyi çalışır benim bildiğim
Mesala benden her ay aldığım maaşın vergisini algısını kesmeyi unutmaz veya görmezden gelmez
1 kuruşuna kadar alır. Sağolsun lar.
Yorum
-
Alien Worlds Trillium (Tlm) bu seviyede düşmeden 3 gün dursun oyuna acayip bir yatırım daha yapıp mining yapacağım.
Binance gezegeni gelmeden 2. hesabıda geliştirmem lazım ama sürekli düşerse mining için satın alacağım NFT fiyatlarıda düşüyor, durduk yere zarar etmeyelim. Binance, gezegeninde güzel ödüller dağıtır diye düşünüyorum.
Şuan hesaplamalarıma göre 5 Bin dolar yatırimla sadece tlm kazsan aylık 2000-3000 dolar gelir oluyor. Bugün bizim çocuklar benim hesaptan 87 tlm kazmiş. Bu oyuna tam zamanında girmişim valla tüm yatırımin 2 katını çektiğim halde halen bu kadar tlm kazabiliyorum. 2 gün önce de 15 dolarlık NFT düşmüştü, ben hem tlm hem nft kazıyorum
Bu oyunda savaşlarda açılacak savaşta da tlm ve nft kazanılacak. Kazilacak daha milyarlarca tlm ve binlerce NFT var ondan fiyat sürekli düşüyor bir oturamadı tlm fiyatı. Oyun severlerin araştırmasında fayda var
Yorum
-
Selamlar ben nftleri nereye satıyoruz onu çözemedim. Maden kazarken bana 50 dolar değerinde düşündüğüm nft hediye gelmiş Birde hangi ürün hangi değerde çözemedim. Kullanıcılar çok uç satışlar yapmış. Mesela benim 50 dolar değerinde nft yi biri 500dolara biri 180 dolara satıyor. O yüzden tam fiyatlar kafamda oturmadı
-
Arkadaşlar bu thodex olayı tamamen kurgulanmis ve eyleme geçirilmiş bir durumdur, kesinlikle haberlere inanmayın tamamen kurgudur , sen kripto borsasından 6 milyar dolar parayı cekecen sallana sallana ülkeden çıkacan ???
Siz bakin kendinize , zaten pundix.yüzünden nerdeyse masanın üstüne çıkıp tepinecemYorum
-
Evet cok basit cikar soguk cuzdana aktarir coinleri sonra siteyi bakimi al o gunde herseyin hazir olsun pasaport vesaire gidersin havaalina hic sikinti cekmeden diger ulkedesin bu kadar basit -
Olay doğru lâkin haberin içeriği kurgu
Şöyle bir kronolji yapalim kisa kisa
1. Devlet açıklama yapıyor kripto paraya vergi ve denetim gelecek diyor
2. Sonra devlet bir açıklama daha yapıyor, diyorki ödeme sistemleri ile kripto işlem olmayacak
3. Devletin sözde ekonomistleri sosyal medyadan ve tv den bangır bangır kripto batacak diyor dikkatli olun diyor
4. Kripto borsasında inanilmaz düşüşler başlıyor
5. Devlet senin attigin küçük bir tweetden bile sana her türlü yaptırım yapıp sana ulaşıp tüm bilgilerine ulaşıyor
6..vatandasa kripto haciz işlemleri oluyor, tüm banka postane kripto altın ne varsa hepsine hükmediyor
7. Sonra bu olay patlak veriyor yaklaşık 6 milyar dolar parayı alıp ( ben çok daha fazla olduğunu düşünüyorum) elini kolunu sallayarak ülkeden çıkıyor!!!
Ülkenin denetim kurumları ? Uluslararası yapilan anlaşmalar denetim mekanizması? BDKK ? Devletin derin kolları?
Anladiniz siz onu VESSELÂM
-
-
Bitcoin ne yapmak nereye varmak istemektedir? Satoshi Nakamoto'yu aradım 49 Bin altına inmediği sürece sorun yok piyasa tekrar canlanacak dedi ama ben sözlerine yine güvensem mi bilmiyorum. Normalde her dediği çıksada o da birgün yanılabilirYorum
-
Arkadaşlar bu thodex olayı tamamen kurgulanmis ve eyleme geçirilmiş bir durumdur, kesinlikle haberlere inanmayın tamamen kurgudur , sen kripto borsasından 6 milyar dolar parayı cekecen sallana sallana ülkeden çıkacan ???
Siz bakin kendinize , zaten pundix.yüzünden nerdeyse masanın üstüne çıkıp tepinecemYorum
-
Bu arada tesla için çıkan coinleri belli bir müddet almayın. Çünkü bşr kaç gün önce Amerika'da gerçekleşen kazada teslanın otonom sürüş modunun tam anlamı ile çalışmadığı yada arıza yaptığı belirtiliyor. Çok net bir durum değil ama elon musk ta açıklama üstüne açıklma yaptı. Ama medya pek tatmin olmadı ki tesla hisselerinde de düşüş meydana geldi. Şuanda tesla coinleri alsanız bile uzun vadeli olarak düşünün çünkü elon hem cypunk aracı ile ilgileniyor hemde space x in mars seferleri ile kısa vadede kazandırmasa bile uzun vadede tesla coin kazandırabilir.Yorum
-
Arkadaşlar,
Kripto varlıkların piyasa hacmi ne kadar? 2 Trilyon dolar.
Sadece 2 soru soracağım.
1. Bunun ne kadarı Türkiye'de? 2. Thodex'in hacmi ne kadar? Piyasada Paribu ve BTCTurk de var ve Thodex'ten çok daha büyük firmalar.
Bu rakamları inceledikten sonra o borsadan 2 milyar doların çıkartılmış olmasının neden imkansız olduğu anlaşılıyor..Yorum
Yorum