Virgülden sonra bol sıfırlılardan önerisi olan var mı? 20 tanesine daha 30ar dolar atıp unutacağım
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yorum
-
Bu thodex in sahibide devlet le içlı dışlı bir insandı hatta instada bakanlarla falan fotoğrafı vardı. Hesaplara bloke gelmeden 1 gün önce tüm varlıklarını nasıl çekebiliyor birde bunlar Bddk denetli firmalar yersen.Yorum
-
Şaşmaz ki zaten ona güveniyor. Bağlantıya hallediyorlar. Geçen halka arzda bir firma var halka arz olmadan çarpmış spk sakın yapma bir daha demiş Canı isteyince de turist vizesi verirler gelir gider paranın 1000 de 1ini burda yer ekonomiye can verir. İbneliğine para etmesi herkesin ne yapacağını sasirmasina neden oldu
Sebastian25923
-
-
Yorum
-
Haberler de dinledim az önce, thodex in 390.000 aktif kullanıcısı varmiş.
Sahibi 2 milyar cripto para ile kaçmiş iddiası var.
Şuan çalışanları da ifade veriyormuş.Yorum
-
Gary Shilling: Dogecoin (DOGE) Kötü Sona Erecek
haberin detayı aşağıda linkte...
https://www.coinkolik.com/gary-shill...u-sona-erecek/Yorum
-
Garibim çalışan ne yapsın üstteki pezevenkler cukkayı cebe indirip gitti. Şu dakikadan sonra da bir şey çıkacağını veya kaçana bir şey olacağını düşünmüyorum.Yorum
-
Bu arada bugün dodge nin fırlayacağını düşünüp yatırım yapan bir çok kişi aldıklarını bozdurmaya başlamışlar bile. Özelliklerde abd de yapılan piyasa haberleri coinlerle ilgili en ufak bir olumsuz cümle geçmesi oldukça fazla etkiliyor
Ama üstte bulunan btc - eth- litecoin gibi ana coinlerin yine belli bir noktayq tırmanacağınıda belirtiyorlar.
Özelliklede eth nin bu yıl içerisnde popülerliğinin daha da artacağı yönündeYorum
-
İnj binance da yeşiller de liste başına çıkmış burada yazdığım zaman 13 dolardı 21 dolara geldi bile. Solana hedef 50 dolar dedik 37 dolara gelmiş. Digibyte güzel gidiyor. Chainlink şuan indirimli Eth böyle devam ederse 60 dolar hedefi yakındır. Api3 8 dolarda proje sağlam 40-50 dolar bile gelebilir. Band indirimli alma fırsatı var 17 dolarda pek yakında Ethereum etkisiyle 25 doları görür. Uniswap da artik 50 doları görebilir. Maker zaten muhteşem, Ethereum ne zaman yukarı yönlü hareket yapsa mkr bir %40-50 çıkıyor. Kava çok düştü buradan alan 7 dolarda bozabilir çünkü Eth etkisi ile yine 7 dolara çıkar. Etc geçmişten dolayi pek güven vermesede 50-60 doları yakında görebilir. Sushi 13 dolarda bu kez 20 doları görecektir. Orjin protocolunde 6-7 dolara kadar yolu var şimdilikYorum
-
Kripto para borsası Binance’e inceleme
haberin detayı linkte...
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...e-6388863/amp/Yorum
-
Eeee şimdi yarın bşr gün sonra paribu, btcturk gibi yerel borsalarda bu işlemin aynısını yapabilirler, devletin bununla ilgili çok ciddi bir biçimde önlem alması lazım. Şimdi benim merak ettiğim bu thodex mağdurlarının parasını devlet ödeyecek mi
Sonuçta legal bir firma ve Türkiye cumhuriyetine kayıtlı
Sonucu oldukça merak ediyorum ama yine üzülen be düzülen belli.Yorum
Yorum