Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Türk Kripto Para Borsası THODEX'te Kullanıcıları Tedirgin Eden Sorun
haberin detayı aşağıda linkte...
https://www.webtekno.com/turk-kripto...r-h108925.htmlYorum
-
Yorum
-
-
-
Yerli kripto para borsası THODEX'te neler oluyor? Şirket açıklama yaptı
haber linki aşağıda..
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-yapti-1829845Yorum
-
Yorum
-
Injective Protocol (inj) ve Api3 yavaş yavaş heyecan yapmaya başlamış. İnj 13 Dolardan Api3 7 dolardan aldım bekliyorum en az 5 kat potansiyelleri var her ikiside sağlam projeler. Kava bir gün bir başlayacak 25 Dolara kadar durmayacak şuan değerinin çok altında
Alice mega indirimde oyunuda güzel oynayıp para kazanabilirsiniz. Sonra Wax ekosistemini her geçen gün daha da sevmeye başladım, waxp daha çok degerlenebilir. Wax ekosistemindeki zookeeper.finance da %500 faiz oranları var her an yatırım yapabilirim. Yine Wax takı Alien Worlds oyununa daha fazla tlm token kasmak icin yatırım yapmiştim, 2 haftada yatırımının 2 katina yakın tlm token olarak çektim ama bilinirliği çok arttı sonra tlm her gün düşüyor artık eskisi kadar kazançlı değil. Eskiden saatte bir 12-15 tlm geliyordu şimdi o kadar yatırıma rağmen 2-4 geliyor, günlük NFT düşüyordu artık 3-4 günde bir düşüyor. Bizim çocuklara bıraktım telefondan arada tıklayıp tlmyi alıyorlar bakarisın ilerde tlm ve wax değerlenir biriktirmek lazim
Yorum
-
Hocam ben aksini düşünüyorum. Tosuncukta olduğu gibi Thodex işinde de işbirlikçiler bizzat bıyıklılar. Görürsün bak muhalefet yine araştıralım diyecek malum kesim red edecek.Yorum
-
Şimdi Thodex olayına biraz kafa patlattım. 4-5 güne açılacak da deniyor, ama bir yandan da sahibi dün yurtdışına çıkmış. Ola ki dedikleri doğru. 4-5 güne açtılar diyelim.
Burdan çıkaracağımız bir sonuç var. 4-5 gün içinde bir coin aşırı değerlenecek. Bu adamlar bilerek bu parayı tutuyor olabilir. Yani değerlenecek olan coinden alıp satacaklar.
İş ki o coini bulalım. Gözünüz kulağınız Elon da olsun agalar. Eğer bu Thodex vurguncu değilse bir coine yatırıp, parayı kırıp dönecek demektir.
Acaba hangi coin, hımmmmmYorum
-
mümkün değil hocam. milyonlarca dogecoin dağıttılar, kendilerinin olmayan coindi bunlar. ya milletin coinleri satıp aldılar, ya da milletin bekleyen dogeleri sağa sola gönderdiler. doge tavan yapınca film koptu. kısacası doge sheet coin olduğunu gözeterek üzerine kumar oynayıp batmış firma. -
Başkasının parasını izni dışında kullanmakta dolandırıcılık suçudur. Bunu yapıp döndüklerinde nitelikli dolandırıcılık davası açılacağı için bunu yapmaya gittilerse geri dönüşleri olmaz
-
-
Thodexin yaptığı aciklamanin çok benzerini bir zamanlar Tosuncukta yapmıştı. Her ikisininde ilk açıklaması aşırı benziyor. Tosuncukta ne dolandirmasi birkaç güne geleceğiz ödeyeceğiz kim uyduruyor bunları diye trip atıyorduYorum
Yorum