Tlm binance de listelenecek diye av topladılar. 6.3$ olan coin bugün 0.63 oldu hem de 1saati bulmadan. İnsanların evine incir ocağı düştü resmen 100bin lirası olanın 10bin liraya düştü felakete bakın.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
MistNFT (MIST) toplam 350 kişiye, IDO'da MIST token satın alma hakkı verecek.
IDO Kickpad tarafından düzenlenmektedir.
Linki tıklayıp Giveaway sayfasını açın, BSC (Bep20) wallet adresinizi ekleyin. Görevlerden istediklerinizi yapın. Topladığınız puana göre çekilişe katılcaksınız.
https://gleam.io/8ecVY/mistnft-kickp...mpaign-contest
Yorum
-
Ethereum dan yeni rekorda geldi 2260 Doları da gördük. Şu 2 gün olumlu geçerse bu ay 3 Bin dolar olacağız. Daha önce 3 Bin doları görmesi halinde uçacakları yazmıştıkYorum
-
perşembe akşamı 416dolardan girdim. 4 günde %30 kazandırdı.
Bir coin bir anda çok hızlı yükseliyorsa, aynı şekilde de düşüş gösterir.
Geçen hafta 375 dolardı, ordan 638'i gördü ancak orası tepe satış noktasıydı. Şu an 550dolarlarda fiyat oluşturmaya çalışıyor.
BNB'nin yükselme sebebi:
1- BNB yakılacağını duyurdular.
2- Birakç coin bnb kuruyla işlem görecek.
Piyasa bunları satın aldı.
Ben bitciden karımı tlde kalmasın diye BNB'ye yatırdım Çünkü geçen yıl 1.5milyar dolar para kazanmış borsanın coini. Yükselecek yani TL'de para tutacağıma BNB'de tutarım.Yorum
-
Gate Token alım fırsatı veriyor ben uzun vadeli gate tokenciyim, bunu her yerde söylüyorum. bilgi almak isteyenlere de ısrarla söyledim, kısa vadeli düşünüyorsan alma diye. uzun vadede BNB gibi olacak yine söylüyorum. lakin kısa vadeli düşünüyorsanız hiç girmeyiniz. ilk gün de şimdi de aynı şeyi söylüyorum.Yorum
-
ForeverYoung evet hocam üye olacak isen özelden ref isteyebilirsin -
Üye olacak olursam mutlaka sizin referansınızla olacağım
-
-
Gate Token maliyetim 1.87 idi . Bir miktar daha bu seviyelerden ekledim.
Mandala Exchange üzerinden borsanın kendi tokeni olan MDX de bir miktar alıp unuttum.
BNB de henüz burn olmadı burn olduğunda daha üst seviyelere sabitleyeceğini düşünüyorum.
TLM farming de devam ediyor. TLM fiyatı çok düşmesine rağmen hala BNB stakel avantajlı.
Bithumb henüz duyuru yapmadı. Müşteri hizmetleri yakında duyuru yapacaklarını iletti. Bithumb Token de yakın takibimizde.
https://support.bithumb.pro/hc/en-us...g-Announcement adresi üzerinden takip ediyorum sürekli olarak.
Diğerleri için pek dip fırsatım olmadı ama Bithumb için yakalarız umarım.
Yorum
-
Günaydın kripto tayfası
Litecoin 2.250 gördü , acele ettik 2.100 den bozdurduk neyse bakalım darısı pundix'in başına bu hafta artık yukarı doğru çıkışı başlaması lazım.Yorum
-
Doge 75 dolarlık almışım 1000 adet toplamda 131 dolar olunca sattım devam eder mi etmez mi bilmiyorum ama süreklilik arz etmiyor bu yükselişler. Geriler diye düşünüyorum. Dent ve VET aldım aldığım kazançla bakalım. DENT özellikle iyi toparlanacağını düşünüyorumYorum
Yorum