Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak ozgok18 tarafından gönderildi
    Neo 100$ olmaz mı acaba? Bizim manyak patronlar kaç kişi sadece neoya yüklendiler.
    Bu da Çin'in Ethereumu aynı Çin gibi çok sağlam yükseliyor. 25 Dolarda almıştım sağlam ilerlediği için satmayı düşünmedim. Neo halen en yüksek değerinden çok uzak, 200 dolara yakın değeri görmüştü bence yine oraya çıkacak. Neo Gas da şuan 13 dolar o da 91 dolar olmuştu. Neo 200 dolar olduğunda Gas da durmaz yine 90 doları görür

Ben bu ay içinde 80 dolar hedefi koydum. Bu arada Neo tuttugunuzda hakkınız olan Gas'ı veren borsalarda tutun az da olsa ondan da payınızı alın. Binance da 100 Neo tuttugunuzda aylık 3.5 Gas hesabınıza yatar. Neo tuttun herkese Gas ödül olarak kesin verilir fakat bazı borsalar sizin hakkınız olan Gas'ı alıp afiyetle yer size vermez. Tron tutanlar nasıl ödül olarak Btt alıyorsa Neo tutanda Gas alıyor.

Edit: Neo tutanlarin hakkını yiyen borsalara örnek olarak btcturku verebiliriz
    Edit2: Gas kazanma oranı şuan aylık yaklaşık %3.5 dir. Ne kadar Neo olursa olsun bu oranda hesabiniza yatar. 100 Neo şart değil 1 Neosu olanda pay alır
    En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 12 - 04 - 21, 23 : 51.

Yorum

• ozgok18
      • 09 Jul 2012
      • 9499
      • Win win win
      • İnsan Sarrafı

36 tane neo var temmuzda aldım hala sabırla bekliyorum

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
        EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Aldığında ki fiyat ne kadardı birde hangi borsada veya cüzdanda tutuyorsun?

• ozgok18
        ozgok18 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        20$-24$ arası aldım parça parça paribu da tutuyorum
    • mechanicc_53
      • 08 Dec 2020
      • 13

Şimdiye kadar olan tüm kar Polskadota dan yaptım ve herkese öneriyorum Favorim arasında bu aralar ADA VE ETH var fena tırmanıcak

Yorum

• NikeFootball
        • 02 Dec 2004
        • 4639

Binance BTC cuzdanima para çektim. Dün 15:30 da gönderildiği görünüyor ancak halen onaylanmamış şekilde. Bunu hızlandırmak için youtube dan video izleyerek bir siteye girip tx kodu yazdım ama yoğun şeklinde uyarı verdi gonderemedim. Maximum kaç günde gelir. Henüz hiç onay almamış. Paribu da böyle sorun yaşamıyordum. 5-6 onay oluyordu totalde. Binance cüzdanıma gelenlere bakıyorum 1000-2000 onay var.

Yorum

• ayinecmo
          ayinecmo yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Gelir hocam, Google'a blockchain explorer yaz, kutucuğa tx gir sorgulat onayları görürsün
      • Donatello
        Yönetici
        • 13 Oct 2005
        • 5804

İlk olarak NikeFootball tarafından gönderildi
        Binance BTC cuzdanima para çektim. Dün 15:30 da gönderildiği görünüyor ancak halen onaylanmamış şekilde. Bunu hızlandırmak için youtube dan video izleyerek bir siteye girip tx kodu yazdım ama yoğun şeklinde uyarı verdi gonderemedim. Maximum kaç günde gelir. Henüz hiç onay almamış. Paribu da böyle sorun yaşamıyordum. 5-6 onay oluyordu totalde. Binance cüzdanıma gelenlere bakıyorum 1000-2000 onay var.
        https://bitaccelerate.com
        https://www.viabtc.com/tools/txaccelerator

Bu ikisini deneyebilirsin hocam, bazen 48 saat onay almadığı oluyor btc işlemlerinin..

Yorum

• aso_
          • 08 Sep 2009
          • 1184

Student coin hakkında bilgisi olan var mı

Yorum

• ForeverYoung
            ForeverYoung yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Bu daha önce de sorulmuştu o zaman değersizdi ama şu an iyi ivme kazanmış gözüküyor. Bunu değerlendirmek gerek
        • Radamel Falcao
          • 21 Sep 2020
          • 168

35-40 tl arasındaki coini 50 dkda 8,90 a düşürdüler

yamyam dolmuş ortalık

Yorum

• mehmetkrsu
          • 27 Mar 2021
          • 25
          • slot poker
          • Mağaza müdürü

Holo Hot devam ediyorum bu ay sonuna kadar beklentim 0.400 civarı olursa tekrar yazar ve bilgi veririm olmazsa da nasip der önümüze bakarız

Yorum

• Galasek
            • 14 Mar 2005
            • 4937

XRP son dönemin ne güzel artışını yapıyor. Sağlıklı artış oluyor ve düşüş de kısıtlı oluyor. Günlük hacim konusunda ETH'ye yaklaşıyor yavaş yavaş.

Yorum

• Yngwie
              Yngwie yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              XRP muhteşem. Dün bir transferde kullandım. Hem hızlı, hem de inanılmaz ucuz. Mutlaka her portföyde yer verilmesi lazım. Birkaç senede 10-20$ olursa şaşırmayacağım.
          • Dembele
            • 22 Jun 2016
            • 1735

İlk olarak Radamel Falcao tarafından gönderildi
            35-40 tl arasındaki coini 50 dkda 8,90 a düşürdüler

yamyam dolmuş ortalık
            Hangi coin

CPH1931 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Yngwie
              • 16 May 2013
              • 2846
              • USDC BUSD

BTC'ye bak uçtu durdulramıyor 62650. Valla bir kaç aya 6 haneli rakamları görecez bu gidişle şaka maka.
              BCH de 700'ün üstüne çıktı.

BCH'nin market capi 13 Milyar dolar. BTC'nin ise 1.17 Trilyon. Yani 10 katı. Buna rağmen bakıyorsunuz ratio 89/1. Bu oran değişmek zorunda. 1/10 hadi 1/20 olsun ki bu da BTC 150,000$ olduğunda BCH'nin 7500$ olması demek. 7500$ olmazsa bile 1 sene içerisinde 3000-5000$ olma şansının çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Bitcoin artıyor, güzel hoş ama Bitcoin Cash'in önü daha açık bence.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                • 02 Dec 2017
                • 4960
                • Kripto Para - Airdrop

Ethereum da 14 Nisan Berlin güncellemesi başarılı olursa hızla 3 Bin dolara çıkarız. Başarılı olmazsa 2 vakte kadar Bnb veya Xrpnin piyasa değeri Ethyi geçecek. Her ikside geçercektir ama önce hangisi geçer dersek sanırım Xrp ilk olacak. Bana göre güncelleme başarılı olur sorunlar azalır madenci ücretleri düşer ve ağ rahatlar. Bu olumlu gelişmenin etkisiyle Ethereum önce 3 Bin dolar ardından 4 Bin dolara tırmanır
                Bitcoinde hedef 66.666 artık gelsin geç kaldı

Ripple yükselişinin durmama sebebi Ripplein DeFi alanına ilk adımı atması. Ethereum bugünkü değere ulaşmasının en büyük sebeplerinden biri DeFi platformlarına ev sahipliği yapıyor olması. Şimdi ripple da bu alana giriyor etkisi bir süre daha devam edebilir. Tüm zamanlarda gördüğü en yüksek değer yani ATH 2018 de 3.4 dolar
                En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 13 - 04 - 21, 12 : 37.

Yorum

• Radamel Falcao
                  • 21 Sep 2020
                  • 168

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
                  Ethereum da 14 Nisan Berlin güncellemesi başarılı olursa hızla 3 Bin dolara çıkarız. Başarılı olmazsa 2 vakte kadar Bnb veya Xrpnin piyasa değeri Ethyi geçecek. Her ikside geçercektir ama önce hangisi geçer dersek sanırım Xrp ilk olacak. Bana göre güncelleme başarılı olur sorunlar azalır madenci ücretleri düşer ve ağ rahatlar. Bu olumlu gelişmenin etkisiyle Ethereum önce 3 Bin dolar ardından 4 Bin dolara tırmanır
                  Bitcoinde hedef 66.666 artık gelsin geç kaldı

Ripple yükselişinin durmama sebebi Ripplein DeFi alanına ilk adımı atması. Ethereum bugünkü değere ulaşmasının en büyük sebeplerinden biri DeFi platformlarına ev sahipliği yapıyor olması. Şimdi ripple da bu alana giriyor etkisi bir süre daha devam edebilir. Tüm zamanlarda gördüğü en yüksek değer yani ATH 2018 de 3.4 dolar
                  Eth güncellemesi başarılı olursa xrp ve bnb fiyatı düşer mi peki ? Yoksa gene artış devam edermi

Acaip şekilde para girişi var xrpye

Yorum

• ForeverYoung
                    ForeverYoung yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Mutlaka etkilenir ama çok dikey düşüşler göremeyiz
                • ForeverYoung
                  • 20 Jun 2020
                  • 6651

XRP'nin mumu Ağustos ayına kadar yanar sonrası için net bir şey yok. Alenen kanunları çiğnemiş olma durumları var. ETH her zaman aşktır başarıya da ulaşır uzun vade ilk tercih ETH ama alamıyoruz yokluktan. Ben Tron'un ve Ripple'in en büyük avantajının ödemeler konusunda olacağı kanısındayım. PAY iyice aktif olmaya başladığında en çok kullanılan bu iki coin olacak.

Yorum

• Galasek
                    • 14 Mar 2005
                    • 4937

XRP 1.94$ üstüne atabilirse kendini harika olacak.

Yorum

Çalışıyor...