Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dünyanın ilk kripto gayrimenkul satışı gerçekleşmiş. Mars House
Belki önümüzdeki 2 seneye bile kalmadan her yerde kullanılacak onu gösteriyor bu haberlerYorum
-
Yorum
-
Evet. Bende var, biriktiriyorum. 0.25$ altı fiyat iyi bence. En son 0.20$'dı. -
ZIL bence hala çok ucuz. 0,21$ resmen bedava. Ben 0,17$'den almıştım, yarın 0,20$ altına düşerse biraz daha alırım.
DIGIBYTE da henüz keşfedilmedi, çoğu kişi bilmiyor. En son 0,08$'dı. ZIL 1 senede +1$ olabilir. Uzun vadede çok daha yüksek rakamlara ulaşacaktır diye düşünüyorum.
-
-
-
Yorum
-
Enjin ne kadar güzel çıkmış böyle, bu olumlu haberler artık 5 dolara taşısın demiştik 4 Doları görmüşüz. 1.5 dolardan almıştım 2-3 dolar aralığında çok bekledi 5 dolar olabilirse satar kârımı çekerim.
50x yapar dediğim sağlam projelerden NKN 50x hedefinide aştı. Son bir ayda 11 kat yükseldi, ben buraya yazdıktan sonra 5 kat kadar artış oldu. Artık hedef 3 Dolar
NKN
1 Ocak 2021 : 0.018 Dolar
9 Nisan 2021 : 1.22 Dolar
Oran : 6700/100 yani 67 katına çıktı
Bir kaç ayda 6 kat daha çıkışla 50x hedefine ulasma ihtimali yüksek olanlardan birine daha bakalim:
IOTX
1 Ocak 2021 : 0.007 Dolar
9 Nisan 2021 : yaklaşık 0.056 Dolar
Oran : 800/100 yani 8 katına çıktı
Pundix coin yakma haberini fiyatlamıştı daha fazla yükseliş beklemek doğru değildi. O noktadan pundix almak 7 gol olan maçta 85. Dakikada 8. gole girmek gibi bişeydi. Ben %15-20 kadar falan artış olabilir diyordum o da olmadı. İlk açıldığı anın heyecanıyla %200 lere varan çıkışlarda olabiliyor o anı yakalamak imkansıza yakın olduğu gibi bu defa öyle bir durumda olmadı. Toplam arzı düşürmek her zaman faydalı olduğu için bence tekrar toparlanır
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 09 - 04 - 21, 17 : 03.Yorum
-
2-3 gundur kırdım kafayı, al-satlar, kaldıraçlar ciddi riskler aldım, sabırlı da biri sayılmam, yazdıklarım öneri ya da heveslendirme olmasın
1900TL'mi 2200 dolara taşıdım, benim için buyuk basarı, en buyuk yardımı Enjin ve Theta yaptı.
Biraz sıkışmıştım ilaç ötesi oldu, Allah herkesin gönlüne göre versinYorum
-
Piyasada epey kripto fenomenı var, ben içlerinden en cok Emre'yi tutuyorum. Cocuk bilkentten ve masterlı falan, bu konularda da acaip cevresi var ABD'den.
buna gelen tuyolar kıymetlı her ne kadar bize epey sonra da gelse ben tutarlı buluyorum bu arkadası.
Elrond onerdi gecen, o da guzel gidiyor.
H.sonu da Enjin diye epey anlattı, alın dedi, hayırlı oldu
Epey birilerin takip ediyorum ama bazıları cok artist dayanamıyorum tavırlarınaYorum
-
borsalar bize sadece karlarının artıklarını dağıtıyorlar
başta binance tabii
altcoinleri fiktif olarak alıp satıyolar ve karlarından tatmin olmadıkları zaman bitcoin üzerinden bizi düzüyorlar.
özellikle altcoinlerde piyasada gerçek alıcı ve satıcı olsa bitcoin salağının düşüşlerinde piyasanın bu kadar göçmemesi lazımYorum
-
şu entry'de doğru söylüyorsa adam 15 ocakta 620 dolarlık cocos alıyor. 848 bin tane. yükselmiyor diye geri satıyor.
şu anda ederi 1.2 milyon dolar.
https://eksisozluk.com/entry/121674972
Yorum
Yorum