CHZ ve HOT yükselmezse battığımız resmidir. Bir de ufak WIN yatırımı vardı o da tam terse döndü. Hayırlısı bakalım çarşafa dolanacak mıyız bu çarşamba
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
4 altı aldım ama borç da aldım güvenerek bakalım ne olacak. Sanırım biraz daha düşerse kaldıraç patlayacak eight
-
Yorum
-
Ethereum yeterince güçlü olmayınca Altsezon da başlayamiyor. Bugün en çok düşenler yarın Bitcoin piyasayı kurtardigi zaman en çok yükselenler olacaktır. Tek yapılması gereken sağlam projelere yatırım yapıp sabırla beklemekYorum
-
Şuan müthiş alım fırsatı verenler var. Cumartesi günü yine piyasa coşar şuan parasi olup yatırım yapmayan çok pişman olur. Benim tahminim rekor tazeleme sırası Bitcoinde, geçen ay yaklaşık 62 Bin dolardı rekorumuz sadece birkaç gün sonra 66.666 Dolari göreceğizYorum
-
Yorum
-
Ben olsam şuan düşmüşken Sxp, Tfuel, One, Gto, Sand, Mana, Dent, Ghst gibi inseler bile tekrar geldikleri yere çıkabilen coin veya tokenlara yatırım yapardım. Şuanki değerleri not edin, hepsinin babası Bitcoin piyasayı toparlarken bu sepet en az %30 kazandırır
NKN 0.50 dolara kadar inmişken keşke alanlar olsaydı. En çok düşen NKN olmuştu aniden en çok yükselenlerden oldu. Şuan %20 artıyla 0.81 dolarYorum
-
elimde Enj vardı terste kaldığım için emir vermiştim unutmuşum coinbase proda listenecek haberi gelince kapatmış işlemi
şöle otomotik bir sistem olsada rahat etsekYorum
-
Tüm coinler kırmızı olmuş, THETA yemyeşil. Çok acayip bir şey bu THETA ya.
2-3 yıl içerisinde ulaşacağı fiyatları düşündükçe heyecanlanıyorum. Yarın 20$ bile olsa kesinlikle satılmaması gereken, uzun vadeli elde tutulması gereken bir token olduğu görüşündeyim. 1000$'a kadar HODL.En son Yngwie tarafından düzenlendi; 07 - 04 - 21, 21 : 17.Yorum
Yorum