Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Yngwie
    • 16 May 2013
    • 2846
    • USDC BUSD

https://resmim.net/i/ccc.0d3is

Geçen sene bugün

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

Gifto yine uçuşlarda 50x e şunun şurasında ne kaldı ki siz daha almayın 1 Dolar olunca alıp zarar edersiniz

Yorum

• Yngwie
        Yngwie yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Off mumu dikmiş valla

• Yngwie
        Yngwie yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        SXP de süper gidiyor. Güzel yakalamışın valla onu.
    • cadde77
      • 19 Feb 2013
      • 1739

MicroStrategy 15 M dolarlık 253 #Bitcoin

satın aldı.

Yorum

• ugLy
        • 28 Feb 2014
        • 8717

Kredi kartı ile coin alabileceğimiz önereceğiniz bir yer var mı? Pek tabii tonla belge istemeyen. Geçenlerde alım yapayım dedim, aradaki kur farkı bir yana, kart ön arka, kimlik ön arka, kimlikle selfie, kartla selfie, yapılan işlemin açık provizyon görüntüsü, kart elinde tutarken video çek ve ingilizce "bu işlemi ben yaptım" cümlesini söyle. Hayatımda böyle saçma sapan bir şey görmedim.

Yorum

• Yngwie
          • 16 May 2013
          • 2846
          • USDC BUSD

İlk olarak Yngwie tarafından gönderildi
          Coin yatırımına kısa vadeli de bakabilirsiniz, uzun vadeli de. Ben uzun vadeli bakmayı tercih ediyorum. Mesela DENT aldım 0,002$. Bu tokeni belki 4-5 yıl satmayacağım, bekleyeceğim. Bu tokene yatırım yapmamın nedeni piyasadaki tek telekom tokeni olması. Dent, kullanıcıların fazla dakika/internet paketlerini alıp sattıkları bir pazar, bir exchange. Mesela Danimarka'ya gittiniz ve 20 saatlik internet paketi aldınız, bunun 15 saatini kullandınız, artık döneceksiniz, kalan paketinizi başka bir aboneye satabiliyorsunuz. Dent bu şekilde insanlar başka bir ülkeye gittiklerinde onları roaming masraflarından da kurtarmış oluyor. Çok büyük bir ağ ve hızla gelişiyor. Dent şu an 142 ülkede destekleniyor ve 220 telekomünikasyon firmasıyla anlaşmaları var. Geçtiğimiz günlerde Samsung Blockchain ile de ortaklık gerçekleştirdiler. DENT için hedefim 0,10 cent. Çok açgözlü olmaya gerek yok x50 kat iyidir.

Bir diğer aldığım altcoin ise THETA. En basit haliyle video içerik gönderiminde kullanılıyor diyebilirim. Çok gelecek vaat eden bir token. İnternette hakkında detaylı bilgi mevcut, araştırabilirsiniz. Ben dün 5,90$'dan aldım. Bugün tüm coinler çakılırken bu 6,67$ olmuş. 1-2 seneye 20-25$ görebilir. Elbette yatırım tavsiyesi değildir.
          Bu mesajı 3,5 hafta önce yazmışım. Zaman ne hızlı geçiyor arkadaş. ''Uzun vadeli'' sepetimizi bir gözden geçirelim..

DENT 0,021$ oldu. 3,5 haftada x10 kat arttı. Bence bu sene için 0,10$ hedefi hala ideal. Üstü de olabilir ama fazla açgözlü olmaya gerek yok. 0,10$ görünce %50'sini satıp, kalanı da yavaş yavaş ilerleyen zamanlarda kademeli olarak 0,20$-0,50$ seviyelerinden bozdurabiliriz.

THETA 11,5-11,7 bandında geziyor. Bence 14$ altı her fiyat hala value. Yaza 20-25$, sene içerisinde de 50-80$ görebiliriz. 2022'de 100-200$'ler, 2025'te ise 4 haneli rakamlar oldukça olası. Bir de Coinbase'de listeleneceğine dair söylentiler var. Doğru mudur bilmiyorum ama zaten haziranda Mainnet 3.0 güncellemesiyle uçuşa geçecek.

Sepetimdeki diğer varlıklar ise ZILLIQA, BITCOIN CASH, TFUEL, CHAINLINK, DIGIBYTE. Bir de kahrolası stable coin ADA. ETH ve DOT da her sepette bulunmalı diye düşünüyorum.

Herkese bol kazançlı bir nisan ayı diliyorum. Bakalm ay sonu DENT kaç olacak

Yorum

• Yngwie
            Yngwie yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            HOLOCHAIN (HOT) için tavsiyede bulunan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum. HOLO'larımı da 0.05$, 0.1$ ve 0.5$ seviyelerine kadar tutacağım.

• Cilgin
            Cilgin yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            eywalla müdür
        • Sefa0601
          • 06 Dec 2020
          • 26

Ülkenin yarısı coin işine girdi.

Yorum

• Yngwie
            Yngwie yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Ülke ekonomisini coin'lerle kalkındıracaz
            Buradan devletimize sesleniyorum. Mining, Staking, Yield Farming yapandan vergi alınmasın.
        • ayinecmo
          Banned
          • 05 Jan 2021
          • 2231
          • Futbol, NBA

Hey yavrum hey bitci 0.88 olmuş

Yorum

• Cilgin
            Cilgin yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            müdür bu bitçi bizi tokatlamaz değil mi

• EndoplazmikBirKulum
            EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Adamlar dolandırıcı veya tokatçı falan değil sadece beceriksizler hepsi bu

• ExBronx
            ExBronx yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            ya ağlıcam ya her gun alayım dıyıp almıyorum : ((
        • Galasek
          • 14 Mar 2005
          • 4937

XRP çılgınlaştı

ETH'nin 2047'deki direnci kırması tüm kriptolara iyi moral oldu.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
            • 02 Dec 2017
            • 4960
            • Kripto Para - Airdrop

Seneyi 50x ile bitireceklerden NKN de coşmuş. İotx kaldı o da coşar, Gifto, NKN, iotx bunlara 1 Ocak 2021 den yıl sonuna kadar 50x yapar diyorum

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
              • 02 Dec 2017
              • 4960
              • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak Galasek tarafından gönderildi
              XRP çılgınlaştı

ETH'nin 2047'deki direnci kırması tüm kriptolara iyi moral oldu.
              1 aydır xrp Nisan'da coşacak diyenler haklıymış galiba. 10x yakın diyorlardi inanmamıştım.

​​​​​​Burkina Faso lu derin abiler yine haklı çıktı. Kripto dünyasını bunlar yönetiyoru neden inanmadıysam

Bitcoin dominance 57 ye kadar indi altcoinler piyasa değeri 815 Milyar lira şuan. Süper mega boğa için herşey hazır ama eth yeterince güçlü değil

Edit: Lira değil dolar olacak lira olsa zaten duramayiz
              En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 05 - 04 - 21, 21 : 13.

Yorum

• xkisi
                xkisi yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Binance de onerebilecegin coin var mi
            • zivanya
              • 04 Mar 2021
              • 56
              • Spor
              • Sağlık Teknikeri

Ne olacak bu HOT un hali

Yorum

• Yngwie
                Yngwie yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Niye noldu ki?
            • K4N4K3N K0LL4B0
              • 17 Dec 2016
              • 2652
              • Tek suçlusu biziz neyse vergi bağla aç kalalım, Rollerimiz değişmiyor senaryoyu baştan alın.
              • Muhasebeci

Hot, btt ve trx kisa vade de silkeleme yapacaktir diye düsünüyorum bana göre 10 günü bulmaz bu hareket. Bu tamamen kendi kisisel analizim temkinli olunmasi gerektigini düsünüyorum, cok can yakar bu 3'lü yatirim tavsiyesi degildir.

Yorum

• Galasek
                • 14 Mar 2005
                • 4937

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi

1 aydır xrp Nisan'da coşacak diyenler haklıymış galiba. 10x yakın diyorlardi inanmamıştım.

​​​​​​Burkina Faso lu derin abiler yine haklı çıktı. Kripto dünyasını bunlar yönetiyoru neden inanmadıysam

Bitcoin dominance 57 ye kadar indi altcoinler piyasa değeri 815 Milyar lira şuan. Süper mega boğa için herşey hazır ama eth yeterince güçlü değil

Edit: Lira değil dolar olacak lira olsa zaten duramayiz
                Süper mega boğa şimdi başlamasın mümkünse

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                  EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Sayın @Galasek

Talebinizi Burkina Fasolu derin abilere iletiyorum en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır
              • ayinecmo
                Banned
                • 05 Jan 2021
                • 2231
                • Futbol, NBA

Seyşellerdeki derin abilerin selamı var

Yorum

• ExBronx
                  ExBronx yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Tahtakaleden Kamilin de selamı var : )
              • wertygs
                • 28 May 2013
                • 2804

Bitcinin hesap onayi kac gun suruyo?
                YApmasak alim satim islemleri felan yapamiyor muyuz?

Yorum

• Cilgin
                  Cilgin yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  benim 30 saaati felan buldu

• wertygs
                  wertygs yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Onaysiz alim satim yok mu?

• dragonflame
                  dragonflame yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  var hocam hesap onaysızken para gönderip al sat yapabiliyorsunuz ancak başka borsaya para gönderemiyorsunuz veya bankaya para çekemiyorsunuz
              Çalışıyor...