Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Gifto yine uçuşlarda 50x e şunun şurasında ne kaldı ki siz daha almayın 1 Dolar olunca alıp zarar edersinizYorum
-
Kredi kartı ile coin alabileceğimiz önereceğiniz bir yer var mı? Pek tabii tonla belge istemeyen. Geçenlerde alım yapayım dedim, aradaki kur farkı bir yana, kart ön arka, kimlik ön arka, kimlikle selfie, kartla selfie, yapılan işlemin açık provizyon görüntüsü, kart elinde tutarken video çek ve ingilizce "bu işlemi ben yaptım" cümlesini söyle. Hayatımda böyle saçma sapan bir şey görmedim.Yorum
-
Coin yatırımına kısa vadeli de bakabilirsiniz, uzun vadeli de. Ben uzun vadeli bakmayı tercih ediyorum. Mesela DENT aldım 0,002$. Bu tokeni belki 4-5 yıl satmayacağım, bekleyeceğim. Bu tokene yatırım yapmamın nedeni piyasadaki tek telekom tokeni olması. Dent, kullanıcıların fazla dakika/internet paketlerini alıp sattıkları bir pazar, bir exchange. Mesela Danimarka'ya gittiniz ve 20 saatlik internet paketi aldınız, bunun 15 saatini kullandınız, artık döneceksiniz, kalan paketinizi başka bir aboneye satabiliyorsunuz. Dent bu şekilde insanlar başka bir ülkeye gittiklerinde onları roaming masraflarından da kurtarmış oluyor. Çok büyük bir ağ ve hızla gelişiyor. Dent şu an 142 ülkede destekleniyor ve 220 telekomünikasyon firmasıyla anlaşmaları var. Geçtiğimiz günlerde Samsung Blockchain ile de ortaklık gerçekleştirdiler. DENT için hedefim 0,10 cent. Çok açgözlü olmaya gerek yok x50 kat iyidir.
Bir diğer aldığım altcoin ise THETA. En basit haliyle video içerik gönderiminde kullanılıyor diyebilirim. Çok gelecek vaat eden bir token. İnternette hakkında detaylı bilgi mevcut, araştırabilirsiniz. Ben dün 5,90$'dan aldım. Bugün tüm coinler çakılırken bu 6,67$ olmuş. 1-2 seneye 20-25$ görebilir. Elbette yatırım tavsiyesi değildir.
DENT 0,021$ oldu. 3,5 haftada x10 kat arttı. Bence bu sene için 0,10$ hedefi hala ideal. Üstü de olabilir ama fazla açgözlü olmaya gerek yok. 0,10$ görünce %50'sini satıp, kalanı da yavaş yavaş ilerleyen zamanlarda kademeli olarak 0,20$-0,50$ seviyelerinden bozdurabiliriz.
THETA 11,5-11,7 bandında geziyor. Bence 14$ altı her fiyat hala value. Yaza 20-25$, sene içerisinde de 50-80$ görebiliriz. 2022'de 100-200$'ler, 2025'te ise 4 haneli rakamlar oldukça olası. Bir de Coinbase'de listeleneceğine dair söylentiler var. Doğru mudur bilmiyorum ama zaten haziranda Mainnet 3.0 güncellemesiyle uçuşa geçecek.
Sepetimdeki diğer varlıklar ise ZILLIQA, BITCOIN CASH, TFUEL, CHAINLINK, DIGIBYTE. Bir de kahrolası stable coin ADA. ETH ve DOT da her sepette bulunmalı diye düşünüyorum.
Herkese bol kazançlı bir nisan ayı diliyorum. Bakalm ay sonu DENT kaç olacakYorum
-
Yorum
-
Seneyi 50x ile bitireceklerden NKN de coşmuş. İotx kaldı o da coşar, Gifto, NKN, iotx bunlara 1 Ocak 2021 den yıl sonuna kadar 50x yapar diyorumYorum
-
Burkina Faso lu derin abiler yine haklı çıktı. Kripto dünyasını bunlar yönetiyoru neden inanmadıysam
Bitcoin dominance 57 ye kadar indi altcoinler piyasa değeri 815 Milyar lira şuan. Süper mega boğa için herşey hazır ama eth yeterince güçlü değil
Edit: Lira değil dolar olacak lira olsa zaten duramayizEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 05 - 04 - 21, 21 : 13.Yorum
-
Hot, btt ve trx kisa vade de silkeleme yapacaktir diye düsünüyorum bana göre 10 günü bulmaz bu hareket. Bu tamamen kendi kisisel analizim temkinli olunmasi gerektigini düsünüyorum, cok can yakar bu 3'lü yatirim tavsiyesi degildir.Yorum
-
1 aydır xrp Nisan'da coşacak diyenler haklıymış galiba. 10x yakın diyorlardi inanmamıştım.
Burkina Faso lu derin abiler yine haklı çıktı. Kripto dünyasını bunlar yönetiyoru neden inanmadıysam
Bitcoin dominance 57 ye kadar indi altcoinler piyasa değeri 815 Milyar lira şuan. Süper mega boğa için herşey hazır ama eth yeterince güçlü değil
Edit: Lira değil dolar olacak lira olsa zaten duramayizYorum
Yorum