Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
 
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ExBronx
    • 20 Oct 2020
    • 5610

    Stoplarım bunlar, hadi bakalım

    Yorum


    • ayinecmo
      ayinecmo yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Gate üye oldun mu

    • ExBronx
      ExBronx yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      evet, kyc onayda
  • dragonflame
    • 19 Jun 2016
    • 2139

    İlk olarak dragonflame tarafından gönderildi
    Bicicoin'i daha önce yazan arkadaşlar oldu. Bende portföyümde bulundurduğumu yazmıştım.
    Bu aralar fazlaca ismi duyulduğu için genel bir inceleme yazısı paylaşmak istiyorum.

    Bitci.com bir kripto borsası Merkezi Bodrum'da. Kendi çıkardıkları coinleri de Bitcicoin. Spor takımlarıyla sponsor anlaşması yaparak, onlarla beraber hareket ediyorlar.
    Dünyada bunu yapan 2 tane coin var. 1 tanesi hepinizin bildiği Chiliz diğeri Bitcicoin.
    Şu anda Türkiye Erkek ve Kadın Basketbol takımlarının, Glasgow Rangers'ın, Real Betis'in, Karşıyaka'nın, Eskişehir'in ve Formula 1'den McLAren'in resmi sponsoru.

    Ankaragücü futbol takımına da sponsor oldular.
    İleriki dönem için ise; 1 NBA takımıyla, İngiltere ve İspanya liglerinden 1'er takımla, 1 enerji şirketiyle, yemeksepeti bağlantısı üzerinden 4.000 yemek şirketini kapsayacak bir anlaşma ve 1 inşaat şirketiyle anlaşma için görüşmelere devam ediyorlar.

    Şu an piyasada 20 Milyar Bitcicoin. Her sene Arz 1 Milyar Bitcicoin Artacak. Toplam 100 Milyar Bitcicoin olabilecek.
    Sponsorluk için 6 Milyar Bitcoicon ayırdılar. Uygulama geliştirmek içinde 12 Milyar Bitcicoin Ayırdılar.

    Takımlarla anlaştıklarında ayrılan bitcicoinler o takımlara veriliyor.

    Burdaki anlaşma şu: Örnek A takımıyla sponsorluk yaptılar, ayrılan bitcicoin o takıma veriliyor. Taraftarlar kulübüne destek olmak için Bitcicoin üzerinden yatırım yaparak hem kendilerinin hem de takımlarının para kazanmasını sağlayabiliyorlar. Böylece taraftarlar bizim Türk kulüplerinin yaptığı SMS kampanyası gibi yardımlarda, paralarını karşılıksız verirken, bu ugulama üzerinden destek olduklarında paraları bir coin sisteminde oluyor ve hem takımlarına para kazandırıyorlar hem de kendileri bitcicoin artarsa para kazanmış oluyor.

    Önümüzde 1-2 hafta için coinmarket'te de listenilecek ve uluslararası borsalarda da Bitcicoin'i görmeye başlayacağız.

    Referans üyeliklerinde işlem kadar %25 CHFT veriyorlar. İsteyenlere refli üyelik özelden paylaşabiliriz.
    Bitci ile ilgili birkaç şey yazmak istiyorum.

    Üstteki yazıyı yazdığımda 14 kuruştu. Şu an 54 kuruş ancak son günlerde anormal şeyler oluyor. Bunlardan bahsetmek istiyorum.

    Öncelikle neden anormal şeyler oluyor onu söylemek istiyorum. Ben Bitcicoin'e 24 şubatta giriş yaptım. Sadece 3 kuruşta ilk alımımı yaptım. Ardından birkaç gün içinde 4 ve 5 kuruşlardanda alımlar yaptım. Devamında biraz daha alım yaptım ve 24 şubattan 4 Nisana kadar olan 40 günde tam 5 haneli bir para kazandım. Ancak son günlerde olan şeyler beni tedirgin etmeye başladı.


    Bu yazıda amacım şu kadar para kazandım falan demek değil, kendi alımlarımı gösterme sebebim 40 günde 5 haneli para kazanan biri olarak gördüğüm endişeyi sizlere anlatmak. Bir başkası olsaydı, şu kadar para kazandım der devam edebilirdi.

    Öncelikle resme çok dikkatli bakın.


    Daha sonra inceleme yazısında bahsettiğim noktalara gelelim. Yazımda 1 NBA takımı ve global borsalarda da 1-2 hafta içinde listeleneceğini söyledim. Kendiminde bitcicoin'in chilizden daha güçlü bir altyapısı olduğunu ve uzun vade de chilizden daha iyi bir performans göstereceğini düşündüğümü yazdım.

    Resimde işaretlediğim 1 Nisan tarihine dikkatli bakın. 1 gün öncesine gidelim. 31 Mart 2021 saat 21.45'te bitci.com sayfası yoğunluktan dolayı bakıma alındı. O anda fiyatı 0.22 kuruştu. Tam 12 saat süren bakım çalışmasından sonra fiyat 0.21 kuruşla 01 Nisan 2021 sabahı 09.40 sularında açıldı. Ardından 5dk sonrasında 9.45'te bir satış dalgası başladı ve yaklaşık 12 dakikada 0.21 olan fiyat benim gözümle gördüğüm 0.13 kuruşa geldi ve daha da altına devam etmiş. Grafikte görebiliyoruz 0.12kuruşlara gelmiş.

    Ardından çok sağlam bir alım geldi, fiyat önce 0.16 kuruşa geldi ardından 0.20kuruş ve 0.22 kuruşlara geldi.
    0.13 ile 0.22 arasına gelmsi tam 2dakika sürdü. 9.55'te 0.13 olan bitci 9.57'de de 0.22 kuruştu

    1 Nisan tarihi çok önemli. Neden mi? Bitcicoin ilk kez bir global borsada listenilecekti.
    xt.com'a giriş tarihiydi. Peki noldu da asansör gibi bir fiyat gördük. Sebebi çok basit, STOP POZİSYONLARININ TAMAMNINI TEMİZLEDİLER.
    xt.com, global sırada 41.sırada şu an. Paribu 40, btcturk 39. sırada. Aşağı yukarı Paribu-btcturk kadar işlem gören bir borsa.


    Ardından sabit fiyatta seyir eden bitcicoin, Cuma günü saat 13.00 sıralarında youtube kanallarından https://www.youtube.com/watch?v=L5pBCIaB418 videosuyla duyuru yayınladılar.
    Burda 2 tane duyuru var.
    1 tanesi gelecek hafta bitcicoin'in bittrex'te listenilecek olması, diğeri de kıtalararası bir anlaşma( 1 NBA takımıyla anlaşma olarak yorumluyorum ben) cümlesi CEO'nun ağzından çıktı.
    Ardından fiyat 0.24'ten 0.27'lere geldi ve saat ile 5 arasında, bitci.com dan açıklama geldi, para yatırmada yaşanan yoğunluktan dolayı sorun oluştu ve teknik birimimiz bununla ilgileiyor dediler. BİTCİ BORSASINA PARA YATIRMADA YOĞUNLUK OLUŞTU!

    Saat 5'ten sonra paralar hesaplara geçince millet bitci alımına başladı ve fiyat birkaç dakikada 0.35 kuruşa geldi.


    Akşam saatlerinde 0.42-0.45 kuruş arasında gittik ve Cumartesi günü yani dün 0.54 kuruşla sabah 11 gibi güne uyandık.

    Uzun yıllardır piyasada olan ve yaklaşık 40 gündür bitcicoin'de parası bulunan ve hergün dikkatlice takip eden birisi olarak söylüyorum, burada çok net bir operasyon var.
    40 günde 5 haneli miktarda para kazandım ancak son 3 günde olanlar, planlanarak yapılan bir operasyon uygulaması.
    Önce sistemi kapattılar. Sonra stop seviyelerini patlattılar ve ardından fiyatı uçurdular. Uçma moduna geçmeden öncede para yatırmada yoğunluk oluştu diye, borsaya yatırılan paraları beklettiler. Bu kadar tesadüf üst üste olmaz dostlar


    Ben portföyümün %30'unu satarak hem yatırdığım parayı hem de ciddi bir karı cebime aldım.

    Burada bir uyarıda bulunmak istiyorum. Bu hafta bittrex'te de Bitcoin'i göreceğiz. Herkesin bekletinsi 80 kuruş 1 lira civarı
    Ben dikkatli olunması gerektiği konusunda uyarıyorum. Beklentiler satın alınmış olabilir ve haftaya bittrex'e listelendiğinde yukarı değil aşağı yönde bir fiyat görülmesini şaşırtıcı karşılamayacağım. O yüzden bu hafta çok dikkatli olmanız için bu yazıyı yazıyorum.

    Bittrex globalde 10. sırada olan bir borsa ve işlem hacmi; paribu+btcturk+xt.com+bitci.com hepsini toplayın 5'e çarpar. Eski dünya 3. idi bittrex.

    Sözün özü, xt.com'da bitci.com'da istedikleri gibi at koşturabiliyorlar ama bittrex'te buna izin vermezler. Gaza gelmeyin, sakin olun ve aktif takip edin. Çünkü çok kritik bir haftaya giriyoruz.

    Yorum


    • ayinecmo
      ayinecmo yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Komplo teorisi yabancı borsalar asla list etmezdi müdahale edilse idi. list etmeden önce ne gibi aşamalardan geçiyor bir bilgin var mı ? Bence yok. Az arastirmani öneririm. Her yer Türkiye değil

    • dragonflame
      dragonflame yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Hocam beni tanımıyorsun neyi bildiğimi veya bilmediğimi bilmiyorsun. Dümdüz konuştuğunu söylüyorsun ama söylediklerin ağzından çıktığı anda yere düşüyor.

      Bak hocam ben eğitimi İngilizce olan bir bölümden mezun oldum(Lafta İngilizce değil, tüm dersleri ve eğitimi İngilizce) Yetmedi ana dili İngilizce olan bir ülkede yaşadım. Yaklaşık 10 yıldır piyasalarda aktifim. Son 3 yıldır coin dünyasında varım.
      2019'un sonunda birkaç kişiyle şu an ismini vermek ismediğim bir coin'de çalıştık.

      Bir günümün %80'i piyasaları takip etmekle geçiyor. Sabahtan akşama kadar yurtdışı kaynaklardan piyasa yapıcıların raporlarını okuyorum. Yetmiyor, gece saat 1'de 2'de uyanıyorum sabah 4'e 5'e kadar Londra borsasını takip ediyorum.

      Senin hiç bilgin yok dediğin kişinin hayatı bu şekilde geçiyor.

      Şimdi ben sana burda desem, ekonomi ve piyasalar konusunda oturup 1 saat muhabbet etsek karşımda meelersin hoşuna gider mi?
  • dragonflame
    • 19 Jun 2016
    • 2139

    Yukarda lafı geçmiş. Bitcicoin 100tl olur denmiş, Net cevap veriyorum Olamaz. Matematiksel olarak mümkün değil. 17 milyar şu anda piyasada bitcicoin var.

    Hemen sağlamasını yapalım.

    17milyar X 100 = 1.7 trilyon. Bu bitcoin'in fiyatından daha fazla ediyor

    Şu an piyasadaki coinlerin herhangi birisinin ederi Bitcoin'in üstüne çıkamaz, çıkmayı geçtim YARIŞAMAZ BİLE.

    Gelecekte bambaşka konsesyumlarla yepyeni coinler çıkar onu bilemem :=)

    Yorum


    • dragonflame
      dragonflame yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      bunun acemi veya profesyonel olmakla alakası yok.

      Matematik ortada. 100 lira olması demek bitcoion'in, Bitcoin'den daha değerli olması demek Mümkün değil, sana 1 değil 2 sene süre veriyorum,100tl olduğunda beni etiketle sana 10.000 bitcicoin hediye edeceğim.

    • ayinecmo
      ayinecmo yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      ss aldım dragonflame unutma sözünü

    • dragonflame
      dragonflame yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      SS aldım 04.04.2023'te görüşmek üzere
  • zivanya
    • 04 Mar 2021
    • 56
    • Spor
    • Sağlık Teknikeri

    Abi ne olacak bu CHz nin hali

    Yorum

    • ayinecmo
      Banned
      • 05 Jan 2021
      • 2231
      • Futbol, NBA

      Şu an bitcicoin fiyatı artmiyorsa tek sebebi bitci.com teknik sorumlularidir. Siteyi düzene soksunlar, yatırım çekimler normallessin ben o zaman görürüm kaç lira olacağını YTD sadece fikirdir

      Yorum

      • twister79
        Banned
        • 16 Oct 2009
        • 4664
        • poker casino at yarışları

        Az sonra gece 3 te patlayacak bir önerim var

        Yorum


        • ayinecmo
          ayinecmo yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          hocam dayyib gibi yapma ya
      • twister79
        Banned
        • 16 Oct 2009
        • 4664
        • poker casino at yarışları

        İlk olarak twister79 tarafından gönderildi
        Az sonra gece 3 te patlayacak bir önerim var
        Bu hafta ya zengin olacaz ya da patlayacaz bakalım

        Yorum


        • Lordofthebets
          Lordofthebets yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          nedir abicim alalım tüyoyu
      • Cilgin
        Moderator
        • 14 Apr 2003
        • 4423
        • Fenerbahçe

        bitciye hangi coinle yatırım yapsam daha az komisyon öderim üstadlar hesap onay aşamasında olduğu için papara felan kullanamıyorum şu an

        Yorum


        • ayinecmo
          ayinecmo yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          ltc ile yatır bence

        • Cilgin
          Cilgin yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          teşekkürler müdür

        • dragonflame
          dragonflame yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          algo da olabilir. Algo'da işlem ücreti 10 kuruş
      • twister79
        Banned
        • 16 Oct 2009
        • 4664
        • poker casino at yarışları

        İlk olarak twister79 tarafından gönderildi
        Az sonra gece 3 te patlayacak bir önerim var
        NPXS

        Yorum


        • Cilgin
          Cilgin yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          ingilizlerden mi müdür

        • twister79
          twister79 yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Bak fazla vaktiniz yok birazdan kapanacak kripto , yeni açılışta %300 büyüme olursa şaşırmayın

        • EndoplazmikBirKulum
          EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Zaten olan coin önerisi geldi. Bir ay önceydi sanirim bir arkadaş burada iotx sormustu bende yaninda pundi X (NPXS) ile güzel gider demiştim. O günden sonra 4-5 katına çıktı. Zaten çok yükseldi daha gider diyorlarsa bir bildikleri vardır herhalde. Satmayı hiç düşünmedim bunu bir süre daha benimle
      • eight
        • 22 Dec 2011
        • 919

        Ben TWT den bir hareket bekliyorum ama ne derece büyük olur bilemiyorum

        Yorum

        • twister79
          Banned
          • 16 Oct 2009
          • 4664
          • poker casino at yarışları

          İlk olarak twister79 tarafından gönderildi

          NPXS
          Aldığınız kripto gece 3 te pundix olarak değişecek , ben 500 $ aldım %300 ile patlama olabilir , tam bir hafta hiç ellemeyin sonrasına bakacaz haydi rastgele

          Yorum

          • Radamel Falcao
            • 21 Sep 2020
            • 168

            İlk olarak twister79 tarafından gönderildi

            Aldığınız kripto gece 3 te pundix olarak değişecek , ben 500 $ aldım %300 ile patlama olabilir , tam bir hafta hiç ellemeyin sonrasına bakacaz haydi rastgele
            cüzdanda Pundi x olarak gözüküyor zaten

            Yorum


            • twister79
              twister79 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Aynen hocam
          • ayinecmo
            Banned
            • 05 Jan 2021
            • 2231
            • Futbol, NBA

            bence bu gece uçacak olan coin bittorrent tir

            Yorum


            • Yngwie
              Yngwie yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Cidden uçtu Tebrikler
          • EndoplazmikBirKulum
            • 02 Dec 2017
            • 4960
            • Kripto Para - Airdrop

            Pundi X coin yakti zaten bunu da fiyatladı son bir ayda 4-5 kat artış var. Artık NPXS adını kullanmayacak pundix olarak listelenecek. 1000 NPXS si olana 1 pundix verilecek fiyat bin katına çıkacak böylece fiyattaki iniş çıkış dışında zararımız veya karımız olmayacak. Yarın binance bu işlemi yapacak, 9 nisana kadar işlem yapılamayacak. 9 Nisan'da pundix işlemleri tekrar başlayacak.

            ​​​Bu sadece binance için geçerli bazı borsalar pundix güncelleme işlemini yaptı. O borsalarda alım satım açık olacak.

            Şuan 1000 NPXS yaklaşık 7 Dolar, Yarın 1 pundix 7 dolar olacak değiş tokuş yapilacak
            edit: aklıma geldi de yarın bitci de böyle bişey yapsa fiyat en az 5 e katlar. Ekonomiye büyük katkıları olur

            En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 04 - 04 - 21, 22 : 43.

            Yorum


            • twister79
              twister79 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Son 2 yılda aynı işlemi 7 coin gördü , bu coinlerden 6 tanesi inanılmaz yükseliş yapti inşallah ayni şekilde pundix de çıkış yapar ben 15 gün sonra en az % 300 büyüme bekliyorum

            • EndoplazmikBirKulum
              EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Coin yakma işlemi her zaman için fiyatı yükseltir doğrudur. Son bir ayda 4-5 kat artış olması bir haftada 3 kat artmayacak anlamına gelmez daha da çıkabilir bu normaldir
          • ayinecmo
            Banned
            • 05 Jan 2021
            • 2231
            • Futbol, NBA

            İlk olarak ayinecmo tarafından gönderildi
            1,9485 $ den yaklaşık 3K Gate Token ekledim sepetime... Bunu hiç ellemicem. 1 ay sonra bu para 30K birkaç ay sonra ise 300K olucak inanıyorum.
            Bizim gate 2.40 olmuş

            Yorum

            Çalışıyor...