Grayscale 5 altcoin projesinden satın aldı: XLM, MANA, FIL, BAT ve LINK
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Oha Yuh WINK'e bakın. Dün akşama doğru tüm piyasa dökülürlen bu paşam %200 artmış. Bunun market capi 200'lerde değil miydi yahu ne ara #71 oldu? Bu kumar ağında kullanılan bir tokenmiş, çok geleceği olabilir. Bunu araştırıyorum bu aralar. Bi de DECENTRALAND (MANA). Bunda sanal dünyadan dijital arsa satın alıyorsunuz. Şu an Covid-19 var ve daha uzun yıllar sürecek gibi gözüküyor. Hoteller kapalı, ofisler boş. Bu dünya yerine dijital dünyadan arsa almak mantıklı olabilir. Bu ikisini araştırmakta fayda var.Yorum
-
Eğer doğruysa paribu da yapılan işlem hacmi btcturk te yapılan işlem hacminin 2 katından fazlaymış.
https://twitter.com/piyasalsiyasal/s...149627401?s=21Yorum
-
Eğer doğruysa paribu da yapılan işlem hacmi btcturk te yapılan işlem hacminin 2 katından fazlaymış.
https://twitter.com/piyasalsiyasal/s...149627401?s=21
https://coinmarketcap.com/rankings/exchanges/
listede paribu 40. sırada 1.5milyar dolar 24 saatlik hacmi var.
btcturk 39. sırada 784 milyon dolar 24 saatlik hacmi var.
Yorum
-
Xlm hariç mükemmel yatırım olmuş adamlar işi biliyor. Xlm de iyide ben sevemedim, hayatı kolaylaştıran birçok mevcut soruna çözüm bulanlara yatırım yapmışlar. Aralarında en çok değerlenecekler Mana ve Basic Atlantik Token olabilir. Brave Browser her geçen gün daha fazla indiriliyor, şuanki pazar payı çok düşük pazar payını 2 ye katlasa Bat değeri de 2 ye 3 e katlanır. Filecoin %25 düştüğü zaman aldım, burayada yazdım alım fırsatı diye. Filecoin Chainlink ile entegre olduktan sonra seri uçuşa geçti. Chainlink 5x yapar bu seneyi 150 dolar üzerinde bitirir. Yaz aylarında TL degeri Bin TL üzeri olur bana göreEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 04 - 04 - 21, 13 : 50.Yorum
-
Xlm hariç mükemmel yatırım olmuş adamlar işi biliyor. Xlm de iyide ben sevemedim, hayatı kolaylaştıran birçok mevcut soruna çözüm bulanlara yatırım yapmışlar. Aralarında en çok değerlenecekler Mana ve Basic Atlantik Token olabilir. Brave Browser her geçen gün daha fazla indiriliyor, şuanki pazar payı çok düşük pazar payını 2 ye katlasa Bat değeri de 2 ye 3 e katlanır. Filecoin %25 düştüğü zaman aldım, burayada yazdım alım fırsatı diye. Filecoin Chainlink ile entegre olduktan sonra seri uçuşa geçti. Chainlink 5x yapar bu seneyi 150 dolar üzerinde bitirir. Yaz aylarında TL degeri Bin TL üzeri olur bana göreYorum
-
Ama asıl para farming&staking işlerinde. Borsalarda değil tabi ki. Viperswap Uniswap Rottenswap filan. Bu konu daha çok teknik bilgi istediği için her ipini koparan giremiyor piyasaya. Bu hoşuma gidiyor açıkçası bilseler ki orda yüzde 15.000 faiz var, her gün de birazını alıyorsun bir aya anaparani amorti ediyorsun, herkes girer. Lakin düşük IQ ile yapılabilecek iş değilYorum
-
Bitci'de ilk alanlar avantajlı baya alamadım ben : (
Bugün KSK ve BITCI var şu an alınabılır pozisyonda, alalım ya bıraz var mı bıraz daha fikri olanYorum
-
Ksk tokeni 40 Kuruştan sattılar, bu ön satışta alanların çoğu zararına elden çıkarmak zorunda kaldı. İlçe takımı tokeni 355 Milyon 1 adet olursa yatırımcının zarar etmeai normal. Şuan verilen reklamlar çok etkili oldu, yeni yatırımcı geldi güzel çıkıyor. Bakalım bu çöp Ksk token nereye kadar çıkacak. Sociosun ön satış yaptigi tokenler listelendiği gün 2-3 kat kazandırıyor, bitcinin ön satış yaptıkları yarı yarıya kayıpla listeleniyor.
Chiliz gibi olsun sociosu da geçsin isterim ama bu kafayla zor valla. Bu kafayla balon gibi şişip patlar bunlar
-
HOLO 0.025000 barajını yakaladı test ediyorlar, sanırım ingilizlerin dediği gibi barajı geçerse çok kisa sürede 0.05000 çok rahat geçer..Yorum
-
Birkaç günde %20 kâr alıp cebe atalım düşüncesinde olan varsa şuan Ghst alabilir. %20 kâr gelecek şekilde satış girersinizYorum
-
Yorum
Yorum