Hindistanın kriptoyu yasaklama gibi haberleri var. O da etkili olmuştur.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Alice Token piyasaya çıktı bugün. Binance'da 0,10'dan başlamış, ATH 72 dolar. Artık cake stake edip alice token kazanabileckemişiz. BU alice tokenler Alice My Neighbor oyununda kullanılacakmış.Yorum
-
Her pazartesi olduğu gibi yine bir düzeltme daha geldi, artık 40 bınlere hiç inmeyecegiz. 50 binlerde kalıp birkac gün içinde 64 bini görürüz
Düşüşün sebebi balina hesaplardan btc satışlarınin gelmesi, 5-6 milyar dolara yakın satış var gibi duruyor. Bunlar satınca panikle küçük yatırımcı da satıyor sonuç böyle oluyor
Holo 1 ayda tam 7 kat artti evet %700 artıştan bahsediyoruz müthiş gerçekten. Yeni rekorumuz 0.073 lira şuan 0.066 Liradayiz. BTC kendine gelsin holoda artık 10 kuruşu görebilir
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 15 - 03 - 21, 13 : 57.Yorum
-
Yorum
-
Hot yükselişini tamamlamadı bence Bitcoin tekrar çıkışa geçerse Holocuğumdan yeni rekorlar bekliyorum. Şuan 0.073 rekorunu kiramiyoruz
Enjin demiştik piyasa düşerken bile durmadık 1 ayda 10 kata yaklaştıkYorum
-
En son ExBronx tarafından düzenlendi; 15 - 03 - 21, 18 : 32.Yorum
-
Binance (diğer borsalar da) Alice'yi listeledi bugün. 0.1 dolardan itibaren listelenmeye başlanmış. 0.1 fiyatından belki 10 dolarlık alım veya satış bile yapılmamıştır. 60 dolara kadar yükselmiş.Yorum
-
Coinmarketkapta nftlerde 21. Sıradaymiş, buradan diğer popüler NFT ekosistemlerine bakabilirsiniz
https://coinmarketcap.com/nfts/Yorum
-
My Neighbor Alice oyununun tokeni alice ön satistayken alsam mı diye düşünüp almamaya karar vererek hayatimin hatalarından birini yaptığım bir nft ekosistemi. Çok oyunculu bir oyun bu, nft satışı da yapılan sitesi falan var işte.
Ön satış fiyatı 0.10 Dolardı en fazla 2 dolar olur diyerek almamıştım 60 doları gördü, bakın bu bir dramdir. Ön satışta 0.10 dolardan alanlar 30-40 dolar fiyat çekip sattılar. 30 dolara satsa 300 kat, bin dolarlik alanlar 300 bin dolara satmışlar
edit: Elon Musk da nft tweet'i attı şimdi. bu nft şarkısını nft olarak satıyorum diyor
https://twitter.com/elonmusk/status/...030842893?s=19
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 15 - 03 - 21, 22 : 58.Yorum
-
budela o artış değil taze geldi anlamında. Binance da bir dolar 1.000 olarak yazılıyor. Alice de sıfırdan daha doğrusu son haneden yani 0.001 den başlamiş sayiliyor 1 dolar olduğu zaman %1000 artmış gibi görünüyor. 24 saat sonunda düzelir orası, yeni piyasaya girdi ondan böyle görünüyor. 0.10 dan alanlar için Max %600 arttı -
blackmagic Hayır öyle demek istemedim 30-40 dolar aralığında fazla bekledi yani o fiyatlara çok alan oldu dolayısıyla o fiyatlara çok satan oldu
Bu on satıştan en fazla kâr eden %600 kâr etti binance daki artis oranı gerçek değil piyasaya yeni girdi anlamında
-
-
$0.000 - Biscuit (biscuitfarm.finance)
rahatlıkla 10 dolarları göreceğini düşündüğüm bir proje
pancakeswaptan piskevitlerinizi almayı unutmayın
şu an tanesi 0.80 dolarYorum
-
Yorum
-
riskli, ama verirse yüksek çarpan çok iyi verir. ciddi bir furyası var. daha yolu bitmiş görünmüyor. kitlesi de biraz deli. aldığında delice alıyor.
aylardır bu patlamayı bekliyordu kitlesi ondan kısa sürmez hype -
Edit: senaryo olacak doğrusu
Chiliz birkaç kat çıkmıştı sonra btc düştü chz de 1.10 dan 0.8 lere geriledi. Sonra BTC çıkmaya başladı chz 7 liraya kadar çıktı. Şimdi Holo çıkarken BTC indi Holo durdu, biraz düştü. Şimdi BTC çıkmaya başlar 64 bine gelirse ne olacak acaba? Aynı seneryo olabilir mi?En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 16 - 03 - 21, 00 : 52.
-
-
yakında işimi bırakıcam sadece coine konsantre olacağım : ) (şaka Allah korusun)
inanılmaz hareketli, işe konsantre olamıyorum
yalnız herkesde de bir anda çalısıp etmeden zengin olma hayalleri : )
coin işine bulaşan herkes hava basıyor, herkese de kazanıyor aq : )
biri de ben yandım demiyor : )Yorum
Yorum