Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

Chiliz ve taraftar tokenleri de her zaman bitcoin ve altcoinler gibi davranıyor yine aynısı oldu. Önce chiliz değer kazandı, chiliz durduktan sonra fan tokenler değerlenmeye başladı. Bu defalık kaçırdık ama bundan sonra aklımda olacak chiliz durduktan sonra hemen fan tokenlerin birkaçına parayı bölecegim. Chz böyle böyle artarak 2 dolara kadar çıkacaktır

BTC 57 binede geri döndü bu ay yeni rekor kıracağını hatta 64 Bini görecegini 44 Bine düştüğü zaman söylemiştik henüz yeni rekor gelmedi 64 te gelirse süper olacak. Her gün birkaç altcoin değerini katlayacaktır

Yorum

• kubilaytt
      • 18 Dec 2013
      • 5986

bu gerçek mi ?

https://coinmarketcap.com/tr/currenc...ray-fan-token/

vay anam 20 lira iken almadık............................................... yorum yok.
      buraya da yazmıştım hatta.

Yorum

• kubilaytt
        kubilaytt yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Bu mesajı yazdığımda %42 artıda idi.
        Yazmamla beraber %25 e düştü.

Yazmam yetti. Sabaha sıfırlanır. Şaşırmam.
    • blackmagic
      • 17 Feb 2017
      • 685

Yorum

• ForeverYoung
        ForeverYoung yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        hahahaha ne güzel anlatmış youtube da video çeken herkesi Sıçış noktasına çok güldüm de gg ne acaba?
    • kubilaytt
      • 18 Dec 2013
      • 5986

İlk olarak kubilaytt tarafından gönderildi
      bu gerçek mi ?

https://coinmarketcap.com/tr/currenc...ray-fan-token/

vay anam 20 lira iken almadık............................................... yorum yok.
      buraya da yazmıştım hatta.
      Ben mesajı yazdıktan sonra %50 düşmüş sonra yine %35 artmış. İnsan kafayı yer bu kriptolar bana göre değil

Yorum

• opentime
        • 30 Jul 2015
        • 1161

Param yokken tron almalıyım dedim 23 kuruşta para gelince olmuş 34 kuruş şans yok ki

Yorum

• ForeverYoung
          ForeverYoung yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          O para olmama mevzusu içimi çok yaktı maalesef
      • Yngwie
        • 16 May 2013
        • 2846
        • USDC BUSD

Coin yatırımına kısa vadeli de bakabilirsiniz, uzun vadeli de. Ben uzun vadeli bakmayı tercih ediyorum. Mesela DENT aldım 0,002$. Bu tokeni belki 4-5 yıl satmayacağım, bekleyeceğim. Bu tokene yatırım yapmamın nedeni piyasadaki tek telekom tokeni olması. Dent, kullanıcıların fazla dakika/internet paketlerini alıp sattıkları bir pazar, bir exchange. Mesela Danimarka'ya gittiniz ve 20 saatlik internet paketi aldınız, bunun 15 saatini kullandınız, artık döneceksiniz, kalan paketinizi başka bir aboneye satabiliyorsunuz. Dent bu şekilde insanlar başka bir ülkeye gittiklerinde onları roaming masraflarından da kurtarmış oluyor. Çok büyük bir ağ ve hızla gelişiyor. Dent şu an 142 ülkede destekleniyor ve 220 telekomünikasyon firmasıyla anlaşmaları var. Geçtiğimiz günlerde Samsung Blockchain ile de ortaklık gerçekleştirdiler. DENT için hedefim 0,10 cent. Çok açgözlü olmaya gerek yok x50 kat iyidir.

Bir diğer aldığım altcoin ise THETA. En basit haliyle video içerik gönderiminde kullanılıyor diyebilirim. Çok gelecek vaat eden bir token. İnternette hakkında detaylı bilgi mevcut, araştırabilirsiniz. Ben dün 5,90$'dan aldım. Bugün tüm coinler çakılırken bu 6,67$ olmuş. 1-2 seneye 20-25$ görebilir. Elbette yatırım tavsiyesi değildir.

Herkese bol kazançlar diliyorum. Bir token almadan önce mutlaka projesini araştırın, arkasında nasıl bir ekip var öğrenin.

Yorum

• Yngwie
          Yngwie yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          THETA 7 doları geçti, coştu 10'u görür bu ay bu gidişle. Sene sonu 20-25.

• Yngwie
          Yngwie yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          7,76 oldu neler oluyor?!
          En son Yngwie tarafından düzenlendi; 11 - 03 - 21, 21 : 50.

• Yngwie
          Yngwie yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          DENT dün %68 artarak bugün 0,0035 seviyesine ulaştı.
      • EndoplazmikBirKulum
        • 02 Dec 2017
        • 4960
        • Kripto Para - Airdrop

Chiliz de güzel haberler bitmiyor; Fenerbahçe fan tokeni yakında geliyor chiliz ile anlaşma yapacaklar iddiası var, bol almak lazım birkaç ayda 5-10x yapar. Galatasaray ve Milan NFTleri de yakında socios.com da olacakmış
        Tüm bunlar chiliz durmayacak değerini katlamaya devam edecek anlamına geliyor. Önce 1 dolar ardından hızla 2 dolara gelmesi için çok sebep var

FB tokeni çok önemli

Yorum

• xkisi
          xkisi yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Rvn de hiç hareket yok devam etmeyi mi tavsiye edersin bozdurup başka mi alalım usta

• EndoplazmikBirKulum
          EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          xkisi hareket olmadı maalesef ben tekrar chz ye aldim
      • curry2014
        • 03 Oct 2014
        • 3882

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
        Chiliz de güzel haberler bitmiyor; Fenerbahçe fan tokeni yakında geliyor chiliz ile anlaşma yapacaklar iddiası var, bol almak lazım birkaç ayda 5-10x yapar. Galatasaray ve Milan NFTleri de yakında socios.com da olacakmış
        Tüm bunlar chiliz durmayacak değerini katlamaya devam edecek anlamına geliyor. Önce 1 dolar ardından hızla 2 dolara gelmesi için çok sebep var

FB tokeni çok önemli
        Bu coinleri siz hangi yerlerden alıyorsunuz Binance, paribu, btctürk vs. Mesela bu sitelerde komisyon farkı var mı varsa hangisi en az onu merak ediyorum örneğin Binance den 1000 tllik alırsam elime 500 chz geçer btctürk den alırsam 550 geçer gibi fark var mı?

Bu olaylarla ilgili pek bilgi sahibi olmadığımdan soru absürd gelebilir.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
          EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Yerli borsa kullanacaksan paribu komisyonları çok onu tavsiye etmem btcturk de işlemlerini yapabilirsin. Ben genelde binance kullanıyorum bazen kucoin kullanıyorum. Yeni çıkacak fan tokenleri socios.com dan alabilirsin, pek bilgisi olmayan fan token almak isteyen varsa paribudan fan token alabilir komisyon fazla derken bin lirada 1.5-2 lira falan fark var

Her coin veya token her borsada olmuyor hangisinde varsa ondan alıyoruz

• curry2014
          curry2014 yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          EndoplazmikBirKulum düşünüp de yazmadığım soruları da cevaplamışsın teşekkürler.

​​​​​​​@HornyHornet teşekkürler hocam cevabın faydalı oldu.

• Yngwie
          Yngwie yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Binance'da komisyon Paribu ve Btcturk'e göre daha az. En iyisi Binance, zaten en büyüğü. Bi de Binance'da mutlaka biraz BNB bakiye bulundurun (Binance'ın kendi coini), böylece daha az komisyon ödersiniz.
      • ForeverYoung
        • 20 Jun 2020
        • 6651

EndoplazmikBirKulum Bu duyduğum KAVA'nın ayak sesleri mi ne?

Yorum

• garfield_tr
        • 11 Jan 2010
        • 919

arkadaşlar binanceye kayıt oldum ama KAVA var onu alamıyorum nasıl alabilirim yardımcı olabilir misiniz rica etsem trbinancedenmi normal binancedenmi baya karışık gibi mail koduda gelmiyor oda ayrı bir sıkıntı

Yorum

• ForeverYoung
          ForeverYoung yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          KAVA yazın piyasalara gelip orada hangi para birimlerinden alabileceğiniz çıkıyor. USDT yani Tether tercih edebilirsiniz komisyondan ötürü. Bende bir miktar çok çok az BNB vardı onunla aldım. BNB yi de kullanabilirsiniz Ben Binance Global kullanıyorum TR Binance hesabıma Global hesabımla giriş yapıyorum. Başaklı banka ile Tr hesabıma atıp satın alıp transfer ediyorum genelde. Tutmuyorum Binance TR de herhangi bir bakiye veya kripto
      • Radamel Falcao
        • 21 Sep 2020
        • 168

Binance'ye papara harici nasıl yatırım yapıyorsunuz ? Havale - eft felan olmuyor değil mi

Yorum

• ForeverYoung
          ForeverYoung yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          TRBinance'a EFT veya Havale yapabilirsiniz. 3 banka var sanırım toplamda. Tr Binance'a Global hesabınızla giriş yapabilirsiniz
      • EndoplazmikBirKulum
        • 02 Dec 2017
        • 4960
        • Kripto Para - Airdrop

Erc-20 sefer sayılı Chiliz uçağımız kalkıyor, lütfen emniyet kemerlerinizi bağlayınız. Socios.com iyi uçuşlar diler...

Yorum

• garfield_tr
          • 11 Jan 2010
          • 919

chiliz ucuyo maşallahı var yürü be

Yorum

• blackmagic
            • 17 Feb 2017
            • 685

nano ağı tx fee olmaması ile ünlü bir ağ idi madenciler için olan fee ücreti olmadığı için birileri sonsuz derecede işe yaramaz işlem yaparak nano ağını kullanılmaz hale getirmiş. Geçmiş olsun yatırımcılara nasıl düzeltecekler hiç fikrim yok fee getirebilirler belki.

Yorum

• Yngwie
              • 16 May 2013
              • 2846
              • USDC BUSD

Theta 8 oldu. Theta Fuel ise dün 0,20'ydi, şimdi 0,40'a ulaştı. Tetha uçuyor resmen. Yaza kadar 20$ görür bu gidişle. Fuel de yakında 1$ olacak gibi. Theta çok ilginç. Bitcoin düşse bile artıyor. Sadece bitcoine karşı %30 değer kazandı son 24 saatte. Bitcoin yükselince de artıyor, düşünce de artıyor efsunlu

Yorum

• blackmagic
                blackmagic yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                theta güzel proje whitepaperini okumuştum fueli bile uzun vadede 10 lu rakamları görecek bir proje

• Yngwie
                Yngwie yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Benim dikkatimi çeken staking reward'ının sadece %1 olması. Pancake'de %110-270 aralığında değişiyor. Sadece %1 olduğuna göre demek ki değerlenme potansiyeli yüksek. Bir de THETA'da fixed max cap olması da çok cazip geldi. İnşallah dediğin seviyelere gelir bakalm kısmet)
            Çalışıyor...