Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

Herkes şuan ki değerden 400 dolarlık Tia alıp stake etsin ve gelecek airdropları beklesin. Sadece 400 dolarlık tia stake edenlerin 2024 boyunca yıl ortalamasi alirsak aylık 500-1000 Dolar geliri olur diye düşünüyorum. Umarım yanılmam fikrim değişirse yazarım ki sanmıyorum, bu %90 ihtimalle böyle olacak.

Sahi bu 5-10 milyon lira değerinde evi olanların aylık kira geliri ne kadardı?

Yorum

• Umut
      Umut yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      stake etmek ne demek ?alıp beklemek mi ?

• tereddüt
      tereddüt yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      EndoplazmikBirKulum nasıl yapıcaz

• ice87
      ice87 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Stake demek oraya faiz icin para yatirmak demek tia agi kullanan projelerın hesaplarina stake yaparsaniz hem stake geliri hem bogada coin artisi birde airdrop alirsiniz ama o tia aginin kullanacak projeleri bulmak zor direkt validatorlerede stake edebilirsiniz. Kepler leap kullaniyorum ama cok cuzdan var yazar arkadas görünce
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

Sorularınızı gördüm müsait zamanda yanıt vereceğim.

Hemen şunu yazıp çıkayım: 32 binlere düşsün falan dedim ya o iş cok zor hatta belki imkansıza yakın gibi geliyor bana. 41 bine düşer 48 bine gider bir süre bu şekilde devam eder. Çok olumsuz bişey olursa 38 bin olabilir ki olsa da ethereum yükseldi altcoinleri korur. 2024 sonuna kadar 160 bini görelim. Piyasa bu sene yeşil işte ne alsanız kazandırır, önemli olan en çok kazandıranı bulmak.

Yorum

• favv
      • 02 Jul 2012
      • 175

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
      Sorularınızı gördüm müsait zamanda yanıt vereceğim.

Hemen şunu yazıp çıkayım: 32 binlere düşsün falan dedim ya o iş cok zor hatta belki imkansıza yakın gibi geliyor bana. 41 bine düşer 48 bine gider bir süre bu şekilde devam eder. Çok olumsuz bişey olursa 38 bin olabilir ki olsa da ethereum yükseldi altcoinleri korur. 2024 sonuna kadar 160 bini görelim. Piyasa bu sene yeşil işte ne alsanız kazandırır, önemli olan en çok kazandıranı bulmak.
      Usta mina aldık, senin onerinle inşallah kazanırız

Infinix X6710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• altug1485
        • 11 Nov 2010
        • 1029

İlk olarak favv tarafından gönderildi
        Usta mina aldık, senin onerinle inşallah kazanırız

Infinix X6710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        https://www.aurowallet.com/ kur bunu cüzdan içersinde herhangi bir validatöre stake et boşta duracağına drop gelme şansını arttır hiç olmazsa...

Yorum

• Mevzuderin
          • 21 Nov 2008
          • 4497

Bu tia daha yükselir mi ?

Yorum

• arduaz
            • 06 Jul 2006
            • 9265

Stake olayını,nerde hangi cüzdan yada
            borsada nasıl yapıldığını
            cüzdan a ne kadar güvenebiliriz olaylarıni
            Keşke bir arkadaş güzelce anlatsa.

Yorum

• ice87
              ice87 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Guvenemezsin malesef kacan cok site oluyor cuzdan uzerinden de siteye stake vsldatore farketmez hack rush hepsini gordu piyasa . O yuzden yorum yapmadim cok huveniriz kacarlar buyuk ayip olur

• ice87
              ice87 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Ama borsalarda da stake var oda duz gelir olur
          • arduaz
            • 06 Jul 2006
            • 9265

Manta ne artmış öyle %4100 falan mı bu

Bu noktadan alım yapılır mı acaba

Fikri olan varmı arkadaşlar

Yorum

• ice87
              ice87 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Aslinda o kadar artmiyor listelenme fiyati o. Borsalar belirli sartlar altinda dagitiyor. Bnb usdt usdc falan kilitletende var . Bir miktar depozit yaptirip cejilisle dagitanda. On satis yapanda. Airdrop olarakta manta dagittilar. Piyasa suan geriye gitsede bu sene gene sonuda olsa genel kani yukselecek. Bakalim gorelim.
          • EndoplazmikBirKulum
            • 02 Dec 2017
            • 4960
            • Kripto Para - Airdrop

Her pazartesi piyasa fırsat veriyor her pazartesi tia, osmo, kuji alıp stake etme günü ilan edilsin. Biraz vadeli de Manta long açayım bari.

Yorum

• tereddüt
              • 18 Jan 2012
              • 10278

Hafta boyu düşer tüm kripto varlıklar bence.
              hepsi %20 30 aşağı gider.
              Boğa boğa diyerek millete alım yaptırdılar.
              Onların silkelenmesi lazım.
              Tavsiye değil tabiki bu şahsi görüş

Yorum

• emrahoncu
                • 15 Mar 2004
                • 353
                • Spor - Medya
                • Turizm

Her pazartesi piyasa fırsat veriyor her pazartesi tia, osmo, kuji alıp stake etme günü ilan edilsin. Biraz vadeli de Manta long açayım bari.
                Aynen katılıyorum, bende biraz önce Kuji alıp kendi sitesinden stake ettim, Tia ve Osmo'da var, bu coinlerden ayrı olarak Coinlist projesi Arch, yapay zeka Akt ve fiyatı çok düşük ve Apr'si yüksek olan Evmos stakeli şekilde cüzdanda bekletiyorum.

Buraya çok fazla takılamıyorum ama daha önce Arb demiştiniz oradan güzel bir yükseliş yakalamıştı, Manta'da girdiğiniz yerden %20 artmış sizi takip edenler güzel kar yakalamıştır diye umut ediyorum, tebrikler ve başarılar.

Burada ki arkadaşlara da ileride finansal özgürlüğe kavuşması için sistemin içinde kalmayı ve bu ekosistemleri öğrenmeye, kendilerini sürekli geliştirmeye özen göstermelerini tavsiye ederim.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                  • 02 Dec 2017
                  • 4960
                  • Kripto Para - Airdrop

Birkaç gün önce de pyth alıp stake ettim, hype neredeyse orada olmak çok para kazandırıyor. Birkaç güzel airdrop gelir fiyat 0.4 den 1 dolara gider diye düşünüyorum da önemli olan airdrop kazancı tabiki. Manta içinde aynısı geçerli ama onu stake etmek zor.
                  En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 26 - 01 - 24, 14 : 39.

Yorum

• ice87
                    ice87 yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Pyth cok kolay alio borsada 500 tanesi 200 dolar alsbilen alsin pyth den stakr etsin her persembe sisteme kstiliyorlar stake
                • EndoplazmikBirKulum
                  • 02 Dec 2017
                  • 4960
                  • Kripto Para - Airdrop

Herkes şuan ki değerden 400 dolarlık Tia alıp stake etsin ve gelecek airdropları beklesin. Sadece 400 dolarlık tia stake edenlerin 2024 boyunca yıl ortalamasi alirsak aylık 500-1000 Dolar geliri olur diye düşünüyorum. Umarım yanılmam fikrim değişirse yazarım ki sanmıyorum, bu %90 ihtimalle böyle olacak.
                  Sahi bu 5-10 milyon lira değerinde evi olanların aylık kira geliri ne kadardı?
                  400 Dolarlık Dym alıp stake etmeye hazır mıyız? Dym için airdrop yağmuru başlayacak ama güzel fiyattan almak lazım. Listeleme sonrası bir süre bekleyip alınabilir. Bir ayda sadece airdroplardan bin dolar ve üzeri hediye edecektir.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                    • 02 Dec 2017
                    • 4960
                    • Kripto Para - Airdrop

Dym için çok fazla airdrop gelecek belki Tiadan bile fazla kazandırabilir. Ne kadar erken stake edersek o kadar çok para kazanırız. Her cüzdanda mutlaka osmo, kuji, tia ve inj stake edilmeli bence. Ben her birinden 400 dolarlık stake edilmesi taraftarıyım, bazıları 1 tane stake edene bile verdi. Inj'e de yakın zamanda birkaç güzel airdrop gelecek gibi görünüyor.

Airdroplarıa ve katılmanız gereken oylamalara burada bakarsınız;. Stake edeceksiniz arada oy vereceksiniz hepsi bu

https://t.me/CosmosAirdropTR

Yorum

• emrahoncu
                    • 15 Mar 2004
                    • 353
                    • Spor - Medya
                    • Turizm

Birkaç gün önce de pyth alıp stake ettim, hype neredeyse orada olmak çok para kazandırıyor. Birkaç güzel airdrop gelir fiyat 0.4 den 1 dolara gider diye düşünüyorum da önemli olan airdrop kazancı tabiki. Manta içinde aynısı geçerli ama onu stake etmek zor.
                    Manta wallet kurdum içine bir miktar Manta gönderdim stake etmek istiyorum ama minimum stake miktarları görünce şok oldum. Buna rağmen stake ettik diyelim, Manta bize airdrop atar mı acaba?

*Pyth stake edenler Profil kısmına EVM adreslerini girsin, airdropları büyük ihtimalle bu adrese gönderecekler. Ayrıca airdrop.zerolen' ten extra puanlar kazanmak için görevleri yapmayı unutmayın.

Yorum

• ice87
                      ice87 yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Discordu nasil bunlarin zerolend onaylana kadar kanser etti denk geldi sanrim ilk gunlerde xordu

• emrahoncu
                      emrahoncu yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Ben ilk günden beri deniyorum ama discorda bir türlü bağlayamıyorum, hep hata veriyor.
                  • Selocan42
                    • 12 Dec 2021
                    • 229

solana jupiter airdroplarına nası katlabilirz

Yorum

• emrahoncu
                      emrahoncu yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      Sanırım bitti ama emin değilim, bi araştır istersen. Geçen gün herkese Jup dağıttılar, ama benim cüzdana çıkmamıştı.
                  Çalışıyor...