Ben de diyorum bu Btcyi vadeli dışında kim alıyor? Meğer forumda bile alan varmış bu bir mucize. 30 binlerde dedigim gibi 48 Bin doları görür, artık tl karşılığı ne olursa işte. Abd emtiayı tutmak için ETF onayi verecek gibi görünüyor onay gelirse zaten gerçek boğa başlar 80-100 bin dolara gideriz.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bende Etf'lerin onaylanacağını düşünüyorum, tabi burası kurtlar sofrası ters köşede yapabilirler her şey olabilir. Zaten 10 -16 Ocak 2024 'e kadar karar çıkacak, ondan sonra bir mini boğa görebiliriz, artık 80k mı olur 100k mı orasını bilemeyiz. Artık o tepeye ulaşıldığında da sert bir düzeltmeyle 35k lara kadar inebiliriz.Göz göre göre herkes maldayken mega ralli beklemiyorum, mutlaka piyasaya korku salıp milletin elindekileri sattırıp son kez alttan toplamaya çalışacaklardır. Açıkcası ben böyle bir senaryo olacağını düşünüyorum.Yorum
-
Cumhurbaşkanlığı, Merkez Bankası PPK üyeliğine kripto para alanında tanınan Prof. Dr. Fatma Özkul’u atadı.
Kripto için düzenleme gelecek yakında sanırsam.Yorum
-
Arkadaşlar oldukça yetkin birinden aldığım bilgiye göre ocak ayının ortalarında kripto yasasının ilk hali çıkacakmış.
Epey can sıkıcı özellikler olacak görünüyor. (yaparlarken para içerde kalsın, yerli borsalarda işlem yapsınlar herkesi kontrol edelim kafası işlemiş belli ki)
Yabancı borsalarda işlem yapmaya hapis cezasına kadar yüksek yaptırımlar düşünülüyormuş. (bu tepkilerden sonra kalkar bence sanmıyorum uzun soluklu işlemez)
Ülke içinde şubesi olan borsalar devam edecek. misal binanceTR gibi ama yurtdışındaki yapısını kullanamayacaksınız.
kapalı çarşıdaki tezgah altı işlemleri de engellemk için bazı yaptırımlar gelecekmiş.
ayrıca bununla birlikte vergi konusu da geliyor.
(ilk yorumum başta büyük rezillikle çıkacak, 1 yıl içinde güncellenerek bazı yanlarını düzeltirler. yasaklasalar bile bir arka kapı bulunur. merkezsiz borsaları falan engellemeleri çok zor çünkü)
ilginç bir nokta şu olacak. artık Yerli borsalara yurt dışından kripto para transfer edemeyeceksiniz. Sadece alıp satabileceksiniz borsa içinde. epey saçma şeyler olacak.
ayrıca aldığım bir duyuma göre bankların kripto cüzdanları olacakmış saklama hizmeti için.
Dijital para ve kripto para düzenlemesi için gelmiştir kesin.Yorum
-
O yeni atanıyor. Bu tasarı aylardır düzenleniyor. Etkisi ne kadar olur bilinmez.
Dahası şöyle bir sorun var. Bu yasanın motivasyon kaynağı Mehmet Şimşek'in Ülkenin kara para aklama konusunda gri listeden çıkması için global bir kurallar bütünü var, onları devreye sokma mevzusu işleyecek. (misal ABD vatandaşları sadece abd de lisansı olan borsalarda işlem yapabiliyor, yurtdışı borsada işlem yapandan kan alıyorlar)
pek iyimser değilim, ama umarım sen haklı çıkarsın, yoksa 1-2 yıl epey bunaltıcı bir ortam olabilir. sonunda merdiven altına kaçan milyar dolarlar fark edilince bir takım iyileştirmeler yapılmak zorunda kalacaklar.
-
-
Arkadaşlar oldukça yetkin birinden aldığım bilgiye göre ocak ayının ortalarında kripto yasasının ilk hali çıkacakmış.
Epey can sıkıcı özellikler olacak görünüyor. (yaparlarken para içerde kalsın, yerli borsalarda işlem yapsınlar herkesi kontrol edelim kafası işlemiş belli ki)
Yabancı borsalarda işlem yapmaya hapis cezasına kadar yüksek yaptırımlar düşünülüyormuş. (bu tepkilerden sonra kalkar bence sanmıyorum uzun soluklu işlemez)
Ülke içinde şubesi olan borsalar devam edecek. misal binanceTR gibi ama yurtdışındaki yapısını kullanamayacaksınız.
kapalı çarşıdaki tezgah altı işlemleri de engellemk için bazı yaptırımlar gelecekmiş.
ayrıca bununla birlikte vergi konusu da geliyor.
(ilk yorumum başta büyük rezillikle çıkacak, 1 yıl içinde güncellenerek bazı yanlarını düzeltirler. yasaklasalar bile bir arka kapı bulunur. merkezsiz borsaları falan engellemeleri çok zor çünkü)
ilginç bir nokta şu olacak. artık Yerli borsalara yurt dışından kripto para transfer edemeyeceksiniz. Sadece alıp satabileceksiniz borsa içinde. epey saçma şeyler olacak.
ayrıca aldığım bir duyuma göre bankların kripto cüzdanları olacakmış saklama hizmeti için.
Yorum
-
APTOS ekosisteminde yeni çıkan iki tane meme token var MAU ve GUI henüz 5 gün önce çıktılar, Mau şimdiden %250 arttı, Aptosun yürümesi ve borsa listelenmeleriyle iyi bir hype yapacaklarını düşünüyorum, Aptos cüzdanı Petra wallet üzerinden üzmeyecek miktarlarda alım yaptım. YTDEn son emrahoncu tarafından düzenlendi; 29 - 12 - 23, 04 : 14.Yorum
-
Sonunda arbitrum hareket edebildi 1.37 dolara geldi. En yakın zamanda ne 3 kat yükselir diyen varsa ben kesinlkle arbitrum derim. Daha fazla risk daha fazla kazanç demek o zaman git sadece 3x arb long aç paran 10 katına çıkınca bozdur çek. Başlasın Arbitrum yüzyılı... Hedef 5 Dolar ileri....
Cilgin UmutYorum
-
Yorum
-
Trust wallete en düşük BNB transferini nasıl yapabilirim? Bir işlem için fee ücreti gerekiyor, 0,08 dolarlıkYorum
-
Bitci de küçük bir miktar bakiye var bunu nasıl çekerim? trx işlem ücreti bile 11 trx diyor adamlar.Yorum
-
Tron tabanlı Usdt transferi ücretsiz yapabilen var mı? Tronlink cüzdanda ücretsiz olması için bandwidth ve energy gerekiyor. Bunu kazanmak için de neredeyse 1000 TRX stake etmek gerekiyor.Yorum
-
Gelen haberlerden sonra 2024 Mina yılı olsun o zaman. 20-30x yapalım 20 Doları bir geçelim bakalım nasılmış oralar. Mina alıp stake edeli çok oldu ama şimdi alıp stake eden bile 30x'in yanında bir 30x de airdrop kazanabilir.Yorum
-
Solana keşke alsaydık ulan büyük firsat kaçtı
Tia almadıkça yükseldi yükseldikçe almadık
Diyenlerden misiniz? Mina daha başlamadı aloooooo bir büyük fırsat daha kaçmadan uyanın.Yorum
Yorum