egemoney sitesine üye olun kyc yapın sadece dünya basketbol federasyonu bankasi var o bankaya 1 tl ile gönderin 30 tl çekin referans yasak olduğu için paylaşmıyorum ben cekim yaptım.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
BTC artık düşe kalka kısa sürede 26-27 bine gider diye düşünüyorum. ChatGPT etkisiyle Fet gibi yapay zeka coinleri çok yükselecek gibi duruyor. Başı çeken Fet şuan 0.24$. BTC 26 bine gitse 1 doları rahat geçecek.Yorum
-
Yorum
-
-
Yorum
-
Sebebi dusecek olmasimi yoksa degeri zaten dusuk oldugu icin tamamen yok olma tehlikesi mi -
Tron'un kurucusu huobiyi satın almıştı. Ftx den sonra bürolar rezerv kanıtlarını paylaştı. Huobinin rezervlerinin çoğu Ht token ve trondan oluşuyor. Bu yüzden huobi ve trondan uzak durmak gerekiyor çok tehlikeli. Ftx'inde rezervini kendi tokeni olan ftt den oluşuyordu.
-
-
rotabet etkinlik kazancı sadece coin ile çekilebiliyor coin ile çektim ben de ,hazır coin ile çekmişken bu metot ile devam edeyim dedim transfer işlemi yapmak istediğimde işleminiz gerçekleştirilemiyor destek ile iletişime geçin uyarısı verdi aradım telefonla transfer kısıtlamasını kaldırmak için bir belgeler saydı adam sayarken telefonda uykum geldi selfie, coin almak yatırdığım banka dekontu, edevletten bilmem ne saydı da saydı ne kadar meşakkatliymiş üstelik hesabımda doğrulanmış hesap kimlik belgelerimi falan göndermiştim daha önce, bu kadar belge göndermekle uğraşmayayım diye çektim banka hesabıma ,papara ile yatırıp kartsız işlem ile çekmeye devam çok zorlaştırmışlar bu coin işlerini çok uğraşlıYorum
-
rotabet etkinlik kazancı sadece coin ile çekilebiliyor coin ile çektim ben de ,hazır coin ile çekmişken bu metot ile devam edeyim dedim transfer işlemi yapmak istediğimde işleminiz gerçekleştirilemiyor destek ile iletişime geçin uyarısı verdi aradım telefonla transfer kısıtlamasını kaldırmak için bir belgeler saydı adam sayarken telefonda uykum geldi selfie, coin almak yatırdığım banka dekontu, edevletten bilmem ne saydı da saydı ne kadar meşakkatliymiş üstelik hesabımda doğrulanmış hesap kimlik belgelerimi falan göndermiştim daha önce, bu kadar belge göndermekle uğraşmayayım diye çektim banka hesabıma ,papara ile yatırıp kartsız işlem ile çekmeye devam çok zorlaştırmışlar bu coin işlerini çok uğraşlıYorum
-
halving e kadar hic birşeyi görmez. btc nin 3x ni beklemektense. sağlam alt koinleri alıp 30x beklemek daha iyidir. beklemekte değil aslında göz göre göre geliyor boğa. slotta sikmesek kendimizi hayatımızı kurtaracak yatırım fırsatı 2024Yorum
-
Valla 26 bin dolar gelir gibi duruyor abi herşey çok olumlu. 21300 de bol hacimli yeşil mum gelemiyor, o gelmediği sürece bir ara 19300'e kadar inebilir panik yapmadan beklemek lazım. 26 bin bence kısa vadede gelir.Yorum
-
Kisa vadede subat sonuna kadar peak 27K-29 K yapar ondan sonra tepe taklak 12K-14 K giderYorum
-
Herkes 12-14k ya gitsin de alalım derken oraya düşer mi? Lale soğanı mı bu herkesin beklentisini karşılasın? Çoğunluk hep yanılmaya mahkum. 12-14 Bine bence Mayıs'ta gidebilir.Yorum
Yorum