Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • K4N4K3N K0LL4B0
    • 17 Dec 2016
    • 2652
    • Tek suçlusu biziz neyse vergi bağla aç kalalım, Rollerimiz değişmiyor senaryoyu baştan alın.
    • Muhasebeci

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi

Scam gibi duruyor başkan.
    Aga ne scam'i adamlar 9 asama önsatis yapti, dün 9.ve son ön satis tamamlandi. 19 Milyon dolarlik fon toplandi, 2022 nin en iyi ico'su diye yazilip ciziliyor yabanci forumlarda. Dun yankinin biri tek kalemde 80 bin dolarlik alim yapmis. Yarin listeleme tarihi aciklanacak. 1 yil icinde dogecoini tahtindan etme ihtimali cok fazla. Zaten 1-2 ay icerisinde piyasada ismini cok sik duyacagiz

https://www.business2community.com/t...tin-aldi-04215

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak K4N4K3N K0LL4B0 tarafından gönderildi

Aga ne scam'i adamlar 9 asama önsatis yapti, dün 9.ve son ön satis tamamlandi. 19 Milyon dolarlik fon toplandi, 2022 nin en iyi ico'su diye yazilip ciziliyor yabanci forumlarda. Dun yankinin biri tek kalemde 80 bin dolarlik alim yapmis. Yarin listeleme tarihi aciklanacak. 1 yil icinde dogecoini tahtindan etme ihtimali cok fazla. Zaten 1-2 ay icerisinde piyasada ismini cok sik duyacagiz

https://www.business2community.com/t...tin-aldi-04215
      Telegramda birkaç soru sordum tamamen yalan yanlış bilgiler verdiler. Bunlar yanlış dedim engellediler. Bunu yaşayan tek kişi bende değilmişim.

İlk listelemede aldığın tokenları hepsini satabilecek misin? Ne kadarı kilitli olacak ne kadarını istersen satacaksın?

Yorum

• K4N4K3N K0LL4B0
        K4N4K3N K0LL4B0 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Aga listeleme sonrasi bütün aldigin tokenleri satabiliyorsun kilit olayi falan yok.

• K4N4K3N K0LL4B0
        Yorum düzenleme
        Ben epey elestirisel seyler yazdim, birkac kez de küfürlü tartisma yasadim ama engellemediler, seni engellemelerine sasirdim

• Selocan42
        Selocan42 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        bana da scam gibi geldi. arkadalsar icolu projelerde uzak durun, sec yakında hepsinin fişini çekecek ve bu coinleri shilleyenlere ciddi yaptırımlar, cezalar gelecek.
    • EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

K4N4K3N K0LL4B0 Tüm alanlar hepsini satabiliyor demek listelendiği andaki ilk piyasa değeri 13 Milyon dolar olacak demek. Listelendiği anda satış baskısıyla ön satış fiyatının kat kat altına inecek demek. 10 ay kilitli yapsalar her ay %10 açılsa en az 1.3 Milyon dolar piyasa değeriyle listelenir ki bu bile ayı sezonuna göre çok fazla. Mesela sweat token, geçenlerde piyasaya çıktı inanılmaz hype vardı 130 milyon kullanıcısı var. Twitter'da takipçi sayısı tamadogeden 10 kat fazla. 15 milyon dolar piyasa değeriyle başladı ama sweat biriktirenler bunun sadece %10 unu satabildi. Geriye kalan tokenlaein her ay %5 i açılacak. Elinde az sweat olanlara da engel geldi borsalar en az 500 sweat varsa satabilirsin dedi. Ön satışta 0.007 dolardan satıldı tüm bu önlemlerle birlikte 0.07 dolara kadar çıktı şuan 0.05 dolarda. Sweat token anında huobi, mexc, bybit, kucoin vs gibi büyük borsalarda listelendi yani hacim olmaması için bir sebep yok.

Bir gem tokenla sweat projesi aynı şey değil tabiki. Burada ilginç olan ikisininde aynı piyasa değeriyle listeleniyor olması. Bu tokenin ilk piyasa değeri maksimum 120 bin dolar olmalı ki on satıştan alana kâr ettirsin. Shiba ve doge birkaç bin dolarla başlayıp 13 milyon dolar piyasa değerine ulaşana kadar yüz binlerce kişiye müthiş kazançlar sağladıkları için şuan milyar dolar piyasa değerine sahipler.

Hiçbir projenin telegram grubunda yazılıp çizilenlere bakıp fomo ya kapılmayın. Oraya yazan adam yatırım yapmış ondan övüyor ne olduğu tam olarak kendisi de bilmiyor.

Verdiğin bilgi doğruysa yaşanacak olanlari özetledim. İlk anda dolaşıma çıkacak arz bilgisini kesin olarak öğrenmelisin. Bu arada çok hızlı satılması normal çünkü adamlar paraya kiıymış reklam vermedik kimse birakmamislar.

Yorum

• watasinosubete
        • 14 Aug 2016
        • 1645

Merhaba yeri burası değil diğer başlığı bulamadığım için yazıyorum. Türk kripto sitesi benden gelir belgesi zart zurt istemiş. Bunları atmayacağım sonrası herhangi bir işlem olur mu acaba ?

Yorum

• watasinosubete
          watasinosubete yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Diğer başlığın linkini buraya atarsanız sevinirm, mobilim bulamadım

• EndoplazmikBirKulum
          EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Benden istese atarım sorun olmaz.

• Selocan42
          Selocan42 yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          masağa bilgilerini verebilrler, btcturk mü? yüklü yatırım işlemi mi yapmıstın cekim mi yapınca istediler?
      • K4N4K3N K0LL4B0
        • 17 Dec 2016
        • 2652
        • Tek suçlusu biziz neyse vergi bağla aç kalalım, Rollerimiz değişmiyor senaryoyu baştan alın.
        • Muhasebeci

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
        K4N4K3N K0LL4B0 Tüm alanlar hepsini satabiliyor demek listelendiği andaki ilk piyasa değeri 13 Milyon dolar olacak demek. Listelendiği anda satış baskısıyla ön satış fiyatının kat kat altına inecek demek. 10 ay kilitli yapsalar her ay %10 açılsa en az 1.3 Milyon dolar piyasa değeriyle listelenir ki bu bile ayı sezonuna göre çok fazla. Mesela sweat token, geçenlerde piyasaya çıktı inanılmaz hype vardı 130 milyon kullanıcısı var. Twitter'da takipçi sayısı tamadogeden 10 kat fazla. 15 milyon dolar piyasa değeriyle başladı ama sweat biriktirenler bunun sadece %10 unu satabildi. Geriye kalan tokenlaein her ay %5 i açılacak. Elinde az sweat olanlara da engel geldi borsalar en az 500 sweat varsa satabilirsin dedi. Ön satışta 0.007 dolardan satıldı tüm bu önlemlerle birlikte 0.07 dolara kadar çıktı şuan 0.05 dolarda. Sweat token anında huobi, mexc, bybit, kucoin vs gibi büyük borsalarda listelendi yani hacim olmaması için bir sebep yok.

Bir gem tokenla sweat projesi aynı şey değil tabiki. Burada ilginç olan ikisininde aynı piyasa değeriyle listeleniyor olması. Bu tokenin ilk piyasa değeri maksimum 120 bin dolar olmalı ki on satıştan alana kâr ettirsin. Shiba ve doge birkaç bin dolarla başlayıp 13 milyon dolar piyasa değerine ulaşana kadar yüz binlerce kişiye müthiş kazançlar sağladıkları için şuan milyar dolar piyasa değerine sahipler.

Hiçbir projenin telegram grubunda yazılıp çizilenlere bakıp fomo ya kapılmayın. Oraya yazan adam yatırım yapmış ondan övüyor ne olduğu tam olarak kendisi de bilmiyor.

Verdiğin bilgi doğruysa yaşanacak olanlari özetledim. İlk anda dolaşıma çıkacak arz bilgisini kesin olarak öğrenmelisin. Bu arada çok hızlı satılması normal çünkü adamlar paraya kiıymış reklam vermedik kimse birakmamislar.
        Aga öncelikle sunu söylemeliyim TAMADOGE deflasyonist bir token. Totalde 2 Milyar arzi var. 9 Asamalik Önsatista, Maksimum arz'in yarisi satildi. White List'de yer alan bilgilere göre Kalan yarisinin %40 Borsa listelemeleri icin ayrilmis, Kalan %60'lik kisim ise 10 yil icerisinde piyasaya sunulacak!

Listemele 9.Ön satista oldugu gibi, 0,03$ olarak belirlendi, yarin da Listeleme tarihi, Claim islemleri vb bircok detay aciklanacak!
        Asagida Whitelist linki biraktim, incelemin özellikle tavsiye ederim.

WhiteList: https://www.dosyaupload.com/3sDgs/Ta...aper-V1-TU.pdf

Yorum

• kubilaytt
          kubilaytt yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Hacı tehlikeli bir coine benziyor benden uyarması.

• K4N4K3N K0LL4B0
          Yorum düzenleme
          Yok aga proje cok saglam ilk 5 te yer alan bir borsa da daha listelenecek. Uniswap, lbank ve ilk 5 te yer alan bir borsa cuma günü tüm detaylar aciklanacak. Takipte kal bununla voleyi vuracaz ins. Kaybedersek te yapacak birsey yok
      • baygenes
        • 12 May 2022
        • 14

FTX diye bir yere üye oldum nasıldır güvenilir midir?

Yorum

• NeverDie
          NeverDie yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Binance ftx güvenerek kullanabilirsin

• Selocan42
          Selocan42 yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          ftx güvenilir degildir, işlemlerinin nedenini sorup cesitli evraklar isteyebilirler, binance iyi.
      • Currysef1907
        • 02 Nov 2019
        • 4098
        • Basketbol
        • Spor Yazarı

Dolar artacak 20 ye vurabilir her an şu faiz kararlarindan sonra
        Zamlar da devam ediyo onceden dolar yuzunden dediler ama artik hic durmuyo
        Dolar artmasa benzin artiyo o olmazsa elektrik dogal gaz o da mi olmadi kafasina gore zam yapiyo herkes.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
          • 02 Dec 2017
          • 4960
          • Kripto Para - Airdrop

Fed faiz kararını akşam 21.00 da açıklayacak. Büyük ihtimalle 75 baz puan artış olacak. Bitcoin açıklama öncesi 18800 seviyesine tutunmuş gibi görünüyor. Dip dediğim noktaya yine çok yakınız umarım daha altı gelmez. 1320 de tekrar Ethereum long açtım kaldıraç 15x. Ethereum 1980 Dolar olsa param 7.5 kat artacak.

Atom çok düştüğü için kaldıraçlı atom tokeni aldım. Vadeliden değil Etf alanından alınıyor normal kripto para almak gibi.. Atom fiyatı %25 yükseldiğinde atom4l %100 yükseliyor. Atom şuan 13.9 Dolar. Atom ne kadar yükselirse onun 4 katı yükselen Atom4l token 0.167 dolar. Artık bu kaldıraçlı tokenlardan alacağım.

Yorum

• kubilaytt
            kubilaytt yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Satılık böbrek.
        • watasinosubete
          • 14 Aug 2016
          • 1645

Bitcoin çekim ücreti ve minimum limiti olmayan kripto para borsası önerir misiniz ? (Btcturk hariç)

Yorum

• ozgok18
            • 09 Jul 2012
            • 9499
            • Win win win
            • İnsan Sarrafı

Gene düşmeye başladı biraz çık bozdurup düşüyorsan düş be yav kanser etti beni bu coinler

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
              • 02 Dec 2017
              • 4960
              • Kripto Para - Airdrop

Karar öncesi çok fena long short patlatıyorlar. Benim işlem açtığım yerler şuan güvenli liman gibi duruyor. Belli de olmaz belki benimde patlatirlar. Fed kararı sonrası 23-25 bine tekrar gidebilir yani bu temizlik şart, yoksa kim ödeyecek o kadar işlemin parasını?

Yorum

• betdeep34
                • 12 Feb 2013
                • 1985

vay amk 1 dk içinde 20150 yapıp 18350 gördü

Yorum

• dunga
                  • 20 Aug 2005
                  • 1303

paribu kripto yatırma ve çekmeye kısıtlama koymuş hesabıma belge talep ettiler yenimi bu olay herkestenmi talep ediyorlar acaba

Yorum

• watasinosubete
                    Yorum düzenleme
                    hocam belge atmadığınız takdirde içerde nakit tutarı çekebiliyor musunuz, tr borsaları iyice saçmalaya başladılar
                • SLEAZYDREAM
                  Yönetici
                  • 04 Jun 2004
                  • 17840

FED kararlari cikinca feci dustu aninda

Yorum

• SPQR
                    Banned
                    • 26 Aug 2022
                    • 43

İlk olarak dunga tarafından gönderildi
                    paribu kripto yatırma ve çekmeye kısıtlama koymuş hesabıma belge talep ettiler yenimi bu olay herkestenmi talep ediyorlar acaba
                    Benden de talep ettiler iki defa, gönderdim. Rutin olarak böyle belge talep edebiliyorlar arada.

Yorum

• watasinosubete
                      Yorum düzenleme
                      ne belgesi istiyorlar hocam , gelir belgesi falan mı yoksa tc falan mı

• Selocan42
                      Selocan42 yorum yaptı
                      Yorum düzenleme
                      ne belgesi istediler kardes
                  Çalışıyor...