Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • ozgok18
    • 09 Jul 2012
    • 9499
    • Win win win
    • İnsan Sarrafı

5 aydır yaprak kımıldamıyor aldığım coinlerde

Btc
    NEO
    Tron

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak ozgok18 tarafından gönderildi
      5 aydır yaprak kımıldamıyor aldığım coinlerde

Btc
      NEO
      Tron
      Sana Cosmos al dediğimde 11 Dolardı Fed kararından dolayı piyasa ölü taklidi yapıyor şuan bile 15.6 dolar. Fed kararı sonrası BTC de 24-25 binlere doğru toparlanma olacak Cosmos 20 yi de görür.

Yorum

• ozgok18
        ozgok18 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Elim gitmiyor hacı Abe

• EndoplazmikBirKulum
        EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Risk alarak koşacaksınız. Reis bunu 1:20. dakilada anlatıyor https://youtu.be/uJtpjaggFFg

• Selocan42
        Selocan42 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        cosmos x3 yaptı. cok begeniyorum acılı atomu ben de. Atom, solanaymış molanaymış hepsini tokatlar
    • EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak Selocan42 tarafından gönderildi

an itibariyle eth 1473. shortu kapatmıyorum dedigim gibi 1200'lere kadar hareketin devamını bekliyorum. piyasalarda beklentiler satın alınır gerçekler satılır. merge sonrası ciddi satışlar geldi ve duracak gibi de gözükmüyor. 21'inde de federal rezerv faiz artışı açıklayacak 75 gelecek gibi gözüküyor, 100 ihtimali de var 100 gelirse ortalık kıpkırmızı olur ethereum soluğu 1100-1200'de alır, btc ise ona göre daha az düşer. dün de görmüşsünüzdür eth %8 düşerken btc sadece %2 düştü. kripto piyasasındaki bu düşüş dönemi daha aylar sürecek.

Bu arada dün sec baskani genslerden bir aciklama geldi. Pos sistemi kullanan kriptoların security oldugunu söyledi, staking sisteminden rahatsızlar ve bu konuda endişeliler. tam da merge sonrası bu açıklamanın gelmesi manidar. Rİpple'ın basına gelenler ethereumun yada baska bir pos kriptonun da basına gelebilir ki bu adımların gelmesini bekliyorum kasımdan sonra. seçimler bitsin başlayacaklar.

SEC'in ethereumu menkul kıymet yani securıty ılan etme olasılıgının cok yuksek oldugunu dusunuyorum boyle bir durumda eth 100-200e kadar dusebılır bakalm zaman ne gosterecek
      Ripple ile Ethereum'u karşılaştırman çok komik Selo yapma bunu. Bak gerçekten komik oluyor. Yahu bir araştır, bunlar aynı şey mi diye bir bak sonra yaz.
      Fed kararına kadar Bitcoine short karar günü Ethereum ile longa başlarız. En sağlam yükselen her zaman Ethereum olacağı için long da eth den vazgeçmek mümkün değil.

Yorum

• Selocan42
        Selocan42 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        aksine short için en ideal eth'ti çünkü eth/btc cok sismisti.eth/btc 0,03-0,04 üstü oldukca her zaman btc yerine eth shortlamak lazım. cünkü btc %2 düşerken eth %8 düşüyor.
    • EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

Bitcoin dominansi 60 lara mi gelecek ahahhahahhabaaa
      Ula Selo, Allah da seni güldürsün emi.

Bitcoin dominansi 60 lara gelirken piyasada 3-5 Bin arası kripto para vardı. Şuan 12 binden fazla var. Aklın alıyor mu? Nasıl 60 olacak bu?

Yorum

• kubilaytt
        kubilaytt yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Allah Ekber

• EndoplazmikBirKulum
        Yorum düzenleme
        La İlahe İllallah. Muhammed'un Resûlullah.

• Selocan42
        Selocan42 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Regülasyonlarla. Bu 20bin altcoinin büyük cogunlugu sacma ponzi scam projeler zaten. markette bir ayıklanma lazım. Sec cogu kriptonun fişini çekecek. Bitcoin'e dokunmayacaklar. Kasımı bekleyin.
    • kubilaytt
      • 18 Dec 2013
      • 5986

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi

Sana Cosmos al dediğimde 11 Dolardı Fed kararından dolayı piyasa ölü taklidi yapıyor şuan bile 15.6 dolar. Fed kararı sonrası BTC de 24-25 binlere doğru toparlanma olacak Cosmos 20 yi de görür.
      Btc 65 bin olacak ama ne zaman belki yarın belki yarından da yakın..

Yorum

• Selocan42
        Selocan42 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        btc 60bin üstünü 2024ten önce göremez. 2023te 40 üstüna atabilir ama ikinci yarısı gibi
    • EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak kubilaytt tarafından gönderildi

Btc 65 bin olacak ama ne zaman belki yarın belki yarından da yakın..
      Cosmos'un 100 olması için Bitcoin'in 65 Bin olmasına gerek yok. Bitcoin arada piyasaya olumlu hava salsın yeter.

Ben ~6 Dolardan aldım 2 ayda 18 Doları gördü yani 3x.

Yorum

• Selocan42
        Selocan42 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Cosmos Atom çok iyi, ben de çok beğeniyorum. Eth alacağıma onu alırım daha iyi
    • K4N4K3N K0LL4B0
      • 17 Dec 2016
      • 2652
      • Tek suçlusu biziz neyse vergi bağla aç kalalım, Rollerimiz değişmiyor senaryoyu baştan alın.
      • Muhasebeci

EndoplazmikBirKulum aga tamadoge ico'sunu duydunmu. Görüslerin benim icin degerli? Duyduysan nasil bir ivme bekliyorsun? Duymadiysan arastirmani tavsiye ederim

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
        Yorum düzenleme
        İşler yoğun başkan hiç duymadım. Akşam unutmazsam bakayım.

• K4N4K3N K0LL4B0
        K4N4K3N K0LL4B0 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        EndoplazmikBirKulum Suan 9.ve son asamada aga Agustos ayindan bu yana 950 milyondan fazla satildi. 17 milyon dolardan fazla para toplandi mutlaka arastir ve yorumla ben 45000 adet aldim senin yorumuna göre biraz daha alacagim. 2-3 güne kalmaz ico tamamlanir. Lbank listeleyecek kesin olarak.
    • Selocan42
      • 12 Dec 2021
      • 229

Ethereum'da supply azalacağına artıyor, hani deflasyonist olacaktı evet açıklayın bakalm eteryumcular

Neden böyle oldu? Cunkuuu transaction feeler cok dusuk ayıda oldugumuz icin. ag kullanımı az. kriptoya ilgi az. e feeler 2-3 dolar olunca da eth yakılamıyor dogru durust. e feeler 50-60 olursa da bu sefer agın pratikligi cazibesi kalmayacak yani ikisi arasında bi secim yapmaları lazım. eth vakfının işi zor.

atom cosmos cok daha iyi bir eko sistem arkadaslar. yeteryum blockchain 2.0'dır, cosmos atom 3.0. atomu inceleyin muhtesem birekosistem. atom + btc.

Yorum

• K4N4K3N K0LL4B0
        • 17 Dec 2016
        • 2652
        • Tek suçlusu biziz neyse vergi bağla aç kalalım, Rollerimiz değişmiyor senaryoyu baştan alın.
        • Muhasebeci

EndoplazmikBirKulum aga max 1 saate kalmaz tamadoge ico tamamlanacak bilgin olsun.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
          • 02 Dec 2017
          • 4960
          • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak K4N4K3N K0LL4B0 tarafından gönderildi
          EndoplazmikBirKulum aga max 1 saate kalmaz tamadoge ico tamamlanacak bilgin olsun.
          Scam gibi duruyor başkan.

Yorum

• betdeep34
            • 12 Feb 2013
            • 1985

tek mumda 700$ lık bir düşüş daha geldi
            kripto paranın çıkış noktası merkeziyetsiz olması ve arzın belirli olmasının yanında madencilik işlemlerinin binlerce kişi tarafından anonim olarak gerçekleştirilmesi diye biliyoruz
            peki etherium ne yapıyor ilk olarak arz olayında ki sınırları kaldırdı şimdide anonim olan madenciliği belli bir zümreye tahsis ediyor yani etherium bu noktada artık merkeziyetsiz bir para olmuyor bence piyasa bunu fiyatlıyor

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
              Yorum düzenleme
              Piyasa mergeden dolayı değil FED den dolayı düşüyor. Merge'yi fazlasıyla olumlu fiyatları ki etkisini boğada çok daha net göreceğiz.

• Selocan42
              Selocan42 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              betdeep, doğru söylüyorsun yeteryum artık merkeziyetsiz değil. staking havuzunun %50'sinden fazlasını 3 kurum oluşturuyor. node'larda ise aws'in payı %52. böyle merkeziyetsizlik olmaz. Bitcoin bu yüzden özel.

Piyasa merge'den dolayı düşmüyor ama yeteryumun düşmesi merge yüzünden. Büyük yatırımcılar her zamanki gibi beklentiyi aldı ve haberi sattı. Merge'ün eylül ortası olacağı açıklanınca yeteryum yükseldi. şimdi merge tamamlandı ve kar satışları geliyor. bunu eth/btc paritesinden de görebilirsiniz. yakında 1 btc = 20 eth olacaktır.
          • EndoplazmikBirKulum
            • 02 Dec 2017
            • 4960
            • Kripto Para - Airdrop

75 Baz puan faiz artışını fiyatladık artık açıklama sonrası 23 Bine doğru gidebiliriz (BTC 18500 dip, Eth 1280 dip ). Ethereum mergeden sonra ilk defa 2 Bin sınırına doğru gitsin bakalım.

Cosmos ve Evmos hiç sarsılmadı. Temmuzda BTC bu seviyedeyken Cosmos 6 dolardı şimdi aynı yerde Cosmos 15 Dolar. Evmos 1.2 Dolar falandı şuan yaklaşık 3 dolar. Fed kararı sonrası BTC 24-25 bine tekrar giderse Cosmos 20 Dolar sınırını da aşar.

3 aşağı 5 yukarı alım yeri buralar diye düşünüyorum bence daha düşmez.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
              • 02 Dec 2017
              • 4960
              • Kripto Para - Airdrop

Likiditesi zor selolde Ethereum ve Ravrncoin'e long işlem açtım. Btc 23 bine gitsin Rvn 2x yapar. Eth madencilerinin bir kısmı rvn ye geçiş yaptı sebebi de bu. 0.041 den işlem açtım spottan da alınabilir.

20x kaldıraç kullandım. likitide olmadan yükseliş başlar ve Rvn 2 kat yükselirse 200 dolar 20 kat artar 4 bin dolar olur. %50 yükselmesi halinde 2 Bin dolar olur.
              En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 19 - 09 - 22, 10 : 02.

Yorum

• prosieben
                • 15 Feb 2015
                • 3090

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
                Likiditesi zor selolde Ethereum ve Ravrncoin'e long işlem açtım. Btc 23 bine gitsin Rvn 2x yapar. Eth madencilerinin bir kısmı rvn ye geçiş yaptı sebebi de bu. 0.41 den işlem açtım spottan da alınabilir.

20x kaldıraç kullandım. likitide olmadan yükseliş başlar ve Rvn 2 kat yükselirse 200 dolar 20 kat artar 4 bin dolar olur. %50 yükselmesi halinde 2 Bin dolar olur.
                Usta bu rvn dedigin roven demi binancede su.Ben bunu 2 sene.once tl bazinda 2.50 ustu gormustum sonra dususler yasadı bu demi.o coin

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                  Yorum düzenleme
                  Evet rvn işte borsalarda başka rvn yok. ensleri rvn ni yapacaksin hayırdır? Bir sıfır atmayı unutmuşum ondan karıştı galiba.

• prosieben
                  prosieben yorum yaptı
                  Yorum düzenleme
                  Ens ler duruyor 11 aydir ondan vazgecmem ayri bir butce ayiracam rovene usta 335 rakami uzak degil ens de
              • ice87
                • 13 Nov 2009
                • 1551

Burda durum şu merge yada fed vb. olaylar 2 taraf icinde ayni bir kesim ki bende kripto sisteminin gelecek olduguna inanlardanim ama herseyini ona baglayan kesin yukselecekmis gibi dusunen her dususte tekrar yukselecek diyip butun parasini gomen hatali insanlar var btc her dustugunde sifirlanacak diyende hele ikili oynayan sosyal medya fenomenlerine hic guvenmeyin hem dusecek hem cikacak diyor zaman yok ,dusme yukselme nedeni yok bak ben bildim demistim. Bunu bilme imkani yok olay tamamen sabir ve bekleyis . Altin veya kripto bu kadar kotu olaylara ragmen buralardaysa savas ekonomik buhran atlatildiginda ucacaktir o kesin ben son olarak tek cokusu dunya savasi ki oda kriptonun anlami kalmayacagini dusunuyorum benim icin kriptoda cokmeler yasanir firsat bulan borsalar cekime izin vermez diye dusundugum icin sistem durur. Uzun lafin kisasi kış sert gecer ama yaza toparlar. Toparlanma ath falan hemen gelmez.

Yorum

Çalışıyor...