Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

30800 bozulmuş çalışmıyor BTC yine 28 Bine gider giderken altcoinleride götürür, çok yükselenler yine %40-50 erir diye tahmin etnekteyim. 30750 den short açtım yine 28500 e gelse bozarım. Luna shorttan çok kazandık birazda btcyi sömürelim.
    Yine söylüyorum bence bu yaz 24 Bine gidebiliriz ki gidelim zaten, 2-3 Dolara Dot 0.01 Dolara Astar alır 30-40 katına satarım.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak airlove tarafından gönderildi

Daomaker de launchdan nerdeyse 5000$ ile aldım. Bilmem kaç x oldu vaz geçemiyorum namussuzlardan
      Kcal piyasaya çıktıktan sonra FITFI'nin arzı çoğalmış gibi etkisi olur yani FITFI birim fiyatı olumsuz etkilenir diye tahmin etmekteyim. Yalnız daha öncede dediğim gibi en çok zararı ponzibaşı olan Stepn'in tokenlarına verecektir. Luna Shortlayarak gelen paranın bir kısmıyla 3 Stepn ayakkabısı aldım pişmanım. Şimdi ponziciklerimle gezmeden geliyoruz ayağımın tozuyla yazıyorum. Gerçi o kadar ponzi ki toz da olmuyor

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
        • 02 Dec 2017
        • 4960
        • Kripto Para - Airdrop

Bu da son mesajim: BTC 24 Bine inerse her felakette 1 Milyon Dolar var adlı gizli planımı devreye sokacağım. Ya batacağız ya çıkacağız! Ya tarih yazacağız ya tarih olacağız!

https://youtu.be/oDjEGsS9kLk

Yorum

• _Vincent_
          • 18 Jul 2009
          • 2682
          • Sinema -Futbol -
          • Yapımcı-Tiyatrocu -Oyun

Dikkat quickswap hacklenmiş. hiçbir işlem yapmayın. hatta geçici olarak bağlantınızı metamask ile kesin. godaddy den girmiş hackerlar. bir çok sitenin hacklendiğine dair duyumlar almaktayım. Dikkat edelim.

Yorum

• kubilaytt
            • 18 Dec 2013
            • 5986

Lunacılara gelsin.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
              • 02 Dec 2017
              • 4960
              • Kripto Para - Airdrop

Bitcoin yükselir mi düşer mi?

Bitcoin 13 yıllık tarihinde asla 8 kez arka arkaya kırmızı haftalık mumla kapatmadı. Bu hafta ki kapanışla birlikte yedinci kırmızı haftalık mum olacak. Normal şartlar altında önümüzdeki hafta çok güzel yükselişlerin ardından yeşil haftalık mum görmemiz gerekiyor. Uzun uzun yeşil mumlar yerine yine kırmızı haftalık mum olursa rekor kırılmış olacak. 13 yıldır hiç yaşanmayan bir olay yaşanırsa piyasaya çok kötü etkileri olabilir.

Peki şartlar normal mi?

Dxy, ABD Doları endeksidir. ABD doları, diğer ülke para birimlerine göre değer kazandığında endeks yükselir. Bu endeks 13 yılda genellikle 100'ün altında seyretmiş. Birkaç defa 100 üzerine çıkmış ama fazla tutunamamiş tekrar 100'ün altına inmiş. Önceki rekoru 103.5 iken 12 Mayıs'ta rekor kırmış 104.9 olmuş ve şuan 104.7 de. Yükseldiğinde Bitcoini olumsuz etkileyen bu endeks, 13 yıl sonra rekor tazelemişken ve halen de yükselecek gibi dururken, Bitcoin'in den de 8. Kırmızı mum rekoru gelebilir.

Bu olumsuz durum varken yeşil mum gelirse ne olur?

Bitcoin tüm dünyaya meydan okumuş olur. Benim bir algoritmam var ona göre hareket ederim; ABD, Fed falan çok da takmam demiş olur. Bu durumda kripto para piyasasına çok büyük paralar girebilir. Tüm dünya ekonomisi zor günler geçirirken kripto para piyasasında yeşil şenlik yaşanabilir.
              En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 14 - 05 - 22, 23 : 44.

Yorum

• ozgok18
                • 09 Jul 2012
                • 9498
                • Win win win
                • İnsan Sarrafı

Her yorumcu çıkacak diyor haziranın ilk haftası pump başlayacak diyor ahada buraya yazıyorum tersi olacak.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                  • 02 Dec 2017
                  • 4960
                  • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak ozgok18 tarafından gönderildi
                  Her yorumcu çıkacak diyor haziranın ilk haftası pump başlayacak diyor ahada buraya yazıyorum tersi olacak.
                  Bugün işlerim vardı bakamadım, yabancılardan da çok çıkacak diyen varsa kesinlikle düşecek. Kripto piyasası bu kadar çok kişinin yükselişi bilmesine izin vermez.

Yorum

• _Vincent_
                    • 18 Jul 2009
                    • 2682
                    • Sinema -Futbol -
                    • Yapımcı-Tiyatrocu -Oyun

İlk olarak _Vincent_ tarafından gönderildi
                    Dikkat quickswap hacklenmiş. hiçbir işlem yapmayın. hatta geçici olarak bağlantınızı metamask ile kesin. godaddy den girmiş hackerlar. bir çok sitenin hacklendiğine dair duyumlar almaktayım. Dikkat edelim.
                    quickswap düzeldi arkadaşlar matic ağında işlem yapacaklar bilginize...

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                      • 02 Dec 2017
                      • 4960
                      • Kripto Para - Airdrop

Sürekli 30 Bin üstüne çıkıyor ya, işte bir yerden sonra günlerce 30 üstüne çıkamayacak. Önce 30 sonra 29 sonra 28 Bin direnci düşecek. 28-31 aralığında kaldığından daha fazla 25-28 aralığında kalacak. Haziran Mayıs'tan da renksiz olacak. Kripto paralar Temmuz sonu veya Ağustos ortalarına doğru veya en geç Eylül başında para kazandırmaya başlayacak.

Yorum

• FREE_MAN
                        • 24 Apr 2009
                        • 4421
                        • Civic VTİ
                        • Antrenör

Bu yaz bol yeşilli bir yaz olacak...Bu önemli günde not edelim buraya.

Yorum

• ozgok18
                          • 09 Jul 2012
                          • 9498
                          • Win win win
                          • İnsan Sarrafı

Yeşili bekleyenler gene hayal kırıklığına uğrayacak.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                            • 02 Dec 2017
                            • 4960
                            • Kripto Para - Airdrop

Yeşil yok, imkansız. Fed başkanı bugün faizi artırmaya devam dedi. Bugün ABD ve haliyle tüm dünya piyasaları yeşildi, yine 30 Bin üstüne geldik. Haziran 15-16 da faizi önceki gibi 0.5 değil 0.75 yükseltebilirler çünkü daha agresif olmaktan bahsetti. Bugün Dxy 102.8'e düştü ondan biraz rahatlama oldu. Düzeltme yaptığını, 108'e kadar gideceğini düşünüyorum. Dxy 108 demek BTC de 24 Bin gelecek demek. Btc 38-40 da gezerken 0.5 faiz yükseldi herkes fiyatladı derken biz hayır bu öyle fiyatlanacak bişey değil, böyle fiyatlamaz dedik, sonuç 10 Bin dolar kayıp yaşandı.

Luna olayı büyük ihtimalle ABD tarafından yapılan bir operasyondu. Paranın Dolardan başka yere kaçmaması için altına ve gümüşü baskı yapan, kripto piyasasına kaçmasın diyede bir korku iklimi oluşturmuş olabilir. Kripto paraları yasaklamaya hiç gerek yok, böyle istediği zaman baskı altina alabiliyor neden yasaklasın?

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                              • 02 Dec 2017
                              • 4960
                              • Kripto Para - Airdrop

Peki bu piyasa şartlarında kripto paralardan para kazanılmaz mı? Diye soran olabilir. Evet kazanılır, riski çok az olan Aavegotchi arazisi ve riski çok olan ponzi StepN ayakkabisi ile gayet güzel para kazanılır.

Param çok az, ufak ufak para kazanacak bişey yok mu? Diye soranda olabilir; Aavegotchi oyununda ücretsiz NFT kiralayarak, sadece 5-10 lira gibi gas fee ödeyerek Nft kiralayıp her 3 saatte ortamala 40-60 lira kazanabilirsiniz. Tek yapacağınız şey ekran başında olmak ve sanal arazide gezmek hepsi bu. Yalnız olayı iyice şansa bağlamışlar ama güzel olmuş ben beğendim. Bu konuda YouTubedan yardım alabilirsin.

Bugün bizim yeğen birkaç hesapla yaklaşık 6 saatte 180 lira toplamış. Yarın okulu ekip akşama kadar oynayacam dedikten sonra saatte 3 Bin km hızla gelen anne terliği ile kendine gelerek oyunu bırakmakla kalmadı ödev yapmaya başladı. Nisan'a göre kazançlar az ve şansa bağlı, 3 saatte sadece 2 Dolar verdi yazanlar var.
                              En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 20 - 05 - 22, 01 : 36.

Yorum

• ersine
                                ersine yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                O terliktir bizi yola sokan
                            • murat 06
                              • 26 Nov 2006
                              • 484

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
                              Peki bu piyasa şartlarında kripto paralardan para kazanılmaz mı? Diye soran olabilir. Evet kazanılır, riski çok az olan Aavegotchi arazisi ve riski çok olan ponzi StepN ayakkabisi ile gayet güzel para kazanılır.
                              Hocam stepn için fikrini mi değiştirdin. yine ponzi demişsin

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                                EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                Evet ponzi ama blockchain sayesinde uzun süre para kazandıracak, onun için yatırım yapmakta sorun yok. Bildiğimiz piramit sistemi, zaten biraz araştırsan fark edersiniz.

• murat 06
                                murat 06 yorum yaptı
                                Yorum düzenleme
                                Aslında şirket bu işten hatırı sayılır kazanç elde ediyorsa sorun olmaması lazım. Kazanç durumunu görebileceğimiz bir yer var mı. 3 milyar dolar kazanç sağladı diye bir paylaşım okumuştum geçenlerde. gst arzı ve gst fiyatı en yumuşak karnı. Patlarsa oradan patlar gibi
                            Çalışıyor...