bazen çok şey bilmemekte iyi oluyor, ne lunadan ust den ne burda yazılanların çoğundan hiç bir şey anlamıyorum, bildiğim paribu, ordan da aldığım coinler belli
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Allah yüksek yatırımı olana yardım etsin. Ltc de uç kuruş para vardı gözümün önünde yok oldu gittiYorum
-
Yorum
-
-
EndoplazmikBirKulum sen biliyor musun hocam?Yorum
-
Bana göre bu kez 28 Bin direnci de kırılır. Görür müyüz bilmem ama 20 bine inecek olursa evi arabayı herşeyi satar coin alırım.
Stepn'in ponzin olduğuna karar verdim bu kez kararın değişmeyecek. Bu yatiirm yapılmaz demek değildir BTC daha düşsün yapılır ama kesin kararım evet ponzi.
Tek gerçek para kazanılacak oyun var o da Aavegotchi. Tek gerçek Metaverse de Aavegotchi, gerisi çer çöp. Tokeni Ghst de fazla düşmüyor. Btc daha düşer ve dediğim yere gelirse Aavegotchi den arsa nft falan toplarım.Yorum
-
Bana göre bu kez 28 Bin direnci de kırılır. Görür müyüz bilmem ama 20 bine inecek olursa evi arabayı herşeyi satar coin alırım.
Stepn'in ponzin olduğuna karar verdim bu kez kararın değişmeyecek. Bu yatiirm yapılmaz demek değildir BTC daha düşsün yapılır ama kesin kararım evet ponzi.
Tek gerçek para kazanılacak oyun var o da Aavegotchi. Tek gerçek Metaverse de Aavegotchi, gerisi çer çöp. Tokeni Ghst de fazla düşmüyor. Btc daha düşer ve dediğim yere gelirse Aavegotchi den arsa nft falan toplarım.
Yorum
-
Arkadaşlar uyarı yapıyorum. TETHER de bakiyesi olanlar tüm bakiyesini çıksın. bulunduğunuz yerde USDC varsa ona geçin. ya da normal para birimi neyse ona geçin şu an TL bile daha güvenilir.
son birkaç gündür olanlar domine etkisi yaptı ve tether in 1:1 karşılığı bozuldu. 0,95 ve altına doğru gidiyor. gün içinde 0,80-0,90 arası saçma bir şeyler görebilir. sabit tutuyorum bakiyemi derken ciddi zararlar yazabilirsiniz. (önlemli olmak gerek bugünlerde)
(USDC dememin nedeni abd de resmi merkezleri var ve denetleniyorlar. arkalarında VISA var. bu yüzden kolay kolay bir şey olmaz. tether in durum muallak güvence durumu düşük, ve şu an dünyada panikletmiş durumdalar insanları tethere karşı)
Tahminim: ABD piyasayı kanlı şekilde düzenliyor. suni şekilde karşılıksız dolar basımını engelleyip insanları o tip yönlere kaymasını engellemek için. Çoğunluğu bitcoin ve birkaç güçlü yapı üzerinde toplayıp dizayn etmeye çalışacaklar.
EDIT: güçlü durdu tether. desteklediler tekrar 1 dolara eşitlediler. ama tedirgin edici şeyler bunlar. birkaç gün temkinli olmakta fayda var.En son LeeSharp77 tarafından düzenlendi; 12 - 05 - 22, 11 : 42.Yorum
Yorum