Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
alt coinler ne alemde arkadaşlar özellikle emdoplazmikbirkulum baya öneriyordu hiç önerisi olan yokmudur suan içinYorum
-
Atom, Juno ve Ozmo stake ederek Atom ağında çıkan tokenlardan airdrop alabiliyorsun bunu da mutlaka araştır. Bak bu dediğim çok ama çok önemli atom 2022 yılı boyunca airdrop dağıtmayı garanti etti. 30 atom, 20 Juno, 20 Ozmo stake eden ozmosise likitide saglayablar 2022 sonunda parasını 10 ile çarpabilir. Bunu kendiniz araştırıp öğrenmeniz gerekiyor.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 25 - 03 - 22, 12 : 31.Yorum
-
Bu Fractal da son durum nedir, 553 Fractal birikmiş bende. Sanırım kimsenin hesabı onaylanmadı bir iki kişi hariç.Yorum
-
Temel analizde FED kısmı Mayıs'ta devreye girecek.
Teknik olarak Bitcoin tarafında 51 bin dolar seviyesine kadar yol açıldı.
Long pozisyonumun bir kısmını x3 kaldıraçla destekleyerek taşımaya devam ediyorum. 51 bin dolarda görüşmek dileğiyle bol şanslarYorum
-
-
ben uzun süredir eth tutuyorum sepetimde.. ve uzun süre bozmaya niyetim de yok.. bunu faize felan yatıramıyoz mu konu hakkında bilgi sahibi olanlar benimle ilgilenirse sevinirimYorum
-
Btc güzel şeyler yaparsa 5-10x yapmaya adaylardan bir kaçını yazayım o halde: Astar, Kadena, Glmr, Htr.
Atom, Juno ve Ozmo stake ederek Atom ağında çıkan tokenlardan airdrop alabiliyorsun bunu da mutlaka araştır. Bak bu dediğim çok ama çok önemli atom 2022 yılı boyunca airdrop dağıtmayı garanti etti. 30 atom, 20 Juno, 20 Ozmo stake eden ozmosise likitide saglayablar 2022 sonunda parasını 10 ile çarpabilir. Bunu kendiniz araştırıp öğrenmeniz gerekiyor.En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 25 - 03 - 22, 16 : 51.Yorum
-
Girmişken çok sevdiklerimden bunlarada baktım: Stake kısmında şuan Atoma %30 vermiş merkeziysizde oran %100. Astar networke %70 vermiş. Rose %27, Avax %23, Glmr %101.Yorum
-
müdürüm ben hepsini stakeye koyamıyormuyum... maksimum 0.1 diye uyarı veriyor .. nerde hata yapıyorum acaba
https://i.hizliresim.com/mkr25qh.JPG
-
-
Yorum
-
2025'ten önce zor. Bu tür major event'ler öncesi satıp kar almak makuldur genelde.
1 nisan yakınlarında (2-3 gün oynayabilir) bir geri çekilme görebiliriz kripto piyasasında. dünyayı çok zor 1-2 yılın beklediğini düşünüyorum. resesyon kaçınılmaz gözüküyor. 3. dünya savaşı ihtimali masada. mayıs-haziran gibi bir tepe görürsek satış fırsatlarını değerlendirmek akıllıca olacaktır.En son Yngwie tarafından düzenlendi; 30 - 03 - 22, 11 : 38. -
Yeterince kazandırdı 3e çıkarak
-
-
Yorum