NFTSEA başlığı vardı nereye kayboldu?
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Şimdi Barış Özcan Web 3.0 konulu videosunu iZledim özetle merkeziyetsiz Web. Bu konuda AR-GE yapan birçok girişim varmış bu girişimlere ait coinlere yatırım yapmak ETH yi 10 cent olduğu dönemde almak gibi geliyor bana. Bir çok kişi holo ve Casper girişimlerinden bahsetmiş Web 3.0 ile alakalı coinleri ve projeleri burada paylaşırsanız yakın gelecekte ciddi fırsatlar yakalayabiliriz sanki.Yorum
-
Yorum
-
Önceki mesajında Catgirl Coin'den bahsetmiştin, aldın mı acaba merak ettim.
Biraz inceledim de on gün kadar önce alanlar X10 civarı yapmış ve hâlâ pek bilinir değil. Büyük bir borsada yoklar henüz. Siteleri çok güzel, kendi SWAP sistemleri var, yakında NFT marketi açılacakmış ve farm yapılabilecekmiş. Anime temalı bir NFT coini, bu alanda örneği yok diyorlar ama ne derece doğru bilmiyorum.
Yatırım yapmak mantıklı gibi geldi bana ama burada da yorumlayanlar olursa iyi olur.
@EndoplazmikBirKulum yorumun olursa ve bizimle paylaşırsan sevinirim.Yorum
-
Misafir https://youtu.be/2aMH9MPmehk
su linkteki videoyu izle hocam direkt yaparsın. yapamazsan yardımcı olurum
-
Merhaba beyler, pancakeswapta iki farklı coinim var, fakat bir türlü satış işlemi yapamadım, pc de pancakeswap açıyorum telden qr okutuyorum miktarı yazıyorum ama satış işlemi gerçekleşmiyor, sebep ne olabilir?
Yorum
-
Donatello başkan bu okex de sadece al sat mı yapabiliyoruz. sabahtan beri arıyorum bir türlü nasıl transfer yapılacağını bulamadımYorum
-
eastanbool mobil uygulamadan baktığımda varlıklar bölümünde çekim menüsü var hocam, fon şifresi belirlemen gerek ama önce..
-
-
Donatello sağol başkan, son bir sorum olacak bu para yatır dediğim zaman verdiği btc adresi benim sürekli kullanacağım adres değil mi? muhtemelen oyledir de yanlış bir şey yapmayayım. sonra para başkasına gitmesinYorum
-
Donatello 1 - 2 küçük şey dışında kullanmayı çözdüm. yarında papara ile coin almayı tecrube edeyim. olursa buradan devam ederim artık. belki gözünden kaçmıştır rota artık papara ile yapılan depositleri hiçbir etkinlikte saymayacakmış. ondan bu kadar uğraşıyorum tekrardan yardımların için sağol.Yorum
-
Chromia 15 günde işlem tamam haberim olmadan satış gercekleşmiş 2 katını almışız.Yorum
-
Golden Cross geliyor selam veriyor.
Herkes ona bakıyor kaç x olacak diyor.
52 Bin üzeri geliyor vakit çok yaklaştı.
Bugün Polkabridge +%32 daha yazdı 0.73 Dolar olduk. 0.14 ten almıştık hedef 1.5 Dolarda satmak. Polkadot 50 dolar olacağına göre PolkaBridge 1.5 Doları fazlasıyla geçecektir. Polkadot ağındaki tokenlara yatırım yapanlar örnekte olduğu gibi parasını katlayacak. Polkadot > Kardanu token
Bu arada Polkadot büyüdükçe piyasada Kusama kalmıyor zaten arzı çok az. Ahanda buraya yazıyorum bu Kusama 3 vakte kadar 2 Bin dolar üzerine çıkar.
Polkabridge yeni ön satış duyurdu artık bir dolar oluruz. Ön satışa katılmak için 1500 adet pbr tutmak gerekiyor.Yorum
-
Squid Game de ne olmuş öyle ya aysonu 32 dolardı en son baktığımda dün 2856 doları görüp ardından sıfırlanmış.
https://coinmarketcap.com/currencies/squid-game/Yorum
-
Squid Game de ne olmuş öyle ya aysonu 32 dolardı en son baktığımda dün 2856 doları görüp ardından sıfırlanmış.
https://coinmarketcap.com/currencies/squid-game/
Yorum
-
Şimdi Barış Özcan Web 3.0 konulu videosunu iZledim özetle merkeziyetsiz Web. Bu konuda AR-GE yapan birçok girişim varmış bu girişimlere ait coinlere yatırım yapmak ETH yi 10 cent olduğu dönemde almak gibi geliyor bana. Bir çok kişi holo ve Casper girişimlerinden bahsetmiş Web 3.0 ile alakalı coinleri ve projeleri burada paylaşırsanız yakın gelecekte ciddi fırsatlar yakalayabiliriz sanki.
EOS'un arkasındaki şirket ve bir grup yatırımcı (Peter Thiel'in olduğu yerde başarı vardır) Bullish Global denilen borsayı açtılar. Borsa dün SEC'den tam onayını aldı.
EOS grafiği harika gözüküyor. Bullish borsasının hizmet vermesine çok kısa süre kaldı. Eli kulağındadır.
EOS dışında Brave, Storj, Steem ve Hive bildiklerim.
En güvenilir kaynak.
https://messari.io/screener/web3-9FF63B8CEn son Galasek tarafından düzenlendi; 02 - 11 - 21, 18 : 14.Yorum
Yorum