Solana yine eskisi gibi bitcoin düşerken daha fazla yükselmeye başladığına göre, çok yakında bizim 300 Dolar hedefi gelecek. Birkaç günde parasını 2-4 katına çıkarmak isteyen solana ağındaki tokenlara baksın.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Binance da hangileri var hocam solano ağında -
EndoplazmikBirKulum daha iyi bilir ama Radyum, Serum bu ağdaki güzel kriptolardı diye hatırlıyorum. Epey bu kriptoları söylemişti ve güzel kÂrlar getirdi bu kriptolar.
-
-
Arkadaşlar bu sabah 09:00 ile Lazio Fan Token için BNB kitleme başladı, bilginize. TSİ Saat 1'e kadar başvurular kabul edilecek. Saat 1-2 arası kullanıcıların kazanacağı Fan Token miktarı hesaplanacak ve hesaplara yatırılacak. Spot alım satım için de saat 2-3 gibi açılır herhalde diye tahmin ediyorum. Son 7 gündür hesabında BNB bakiyesi olanlar kaçırmasın. En fazla 40 BNB ile katılabiliyorsunuz 1 hesaptan aklınızda olsun.Yorum
-
Hedef fiyatim 1000-2000 dolar bandi. Bu seviyeye gelmeden de satis yapmayi dusunmuyorum.
Dusunun ben trading yapan birisiyim. Sadece elimdeki coinlerin belli miktarini uzun vadeli tutuyorum, solana da bunlardan biri.
Bitcoin icin de hedef fiyatim var ama 55bin dolarda yazmadigim icin simdi yazsam bile dersiniz, o zaman nerdeydin. Bunu soyleyeni de hakli bulurum. Ancak yabanci bir ulkede oldugum icin buralara zaman ayiramiyorum.
Bitcoin hala hedef fiyatima gelmedi bunu soyleyebilirim.
Ekonomideki temel analizi en basit dille soyleyeyim.
Tum dunyada enflasyon yukselirken, paranin gidecegi yerler bellidir. Artik shit coinlerin devrinin kapanacagini ve paranin altin coinler dedigimiz coinlere gitme donemine girecegini dusunuyorum.
Bu donemi 2008 krizinde de yasadak. O zaman baska enstrumanlarla bunun sonucu gormustuk bu sefer elimizdeki enstrumanlar farkli.
Ilk hedef 72bin dolar seviyesiEn son dragonflame tarafından düzenlendi; 21 - 10 - 21, 11 : 41.Yorum
-
09-13 :00 bnb kitleyin binance hesabınız da beyler varsa Lazio token ön satışı var detaylı bilgi bu adamı takip edin derim bu işlerde çok iyi
https://youtu.be/wML-b4FDd9UYorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Bitci yi bilmiyorum da binance'da da çekim talebi için doğrulama maili gelmiyor. Kaç saattir uğraşıyorumYorum
-
Yorum