ŞArkıcı Edis'ide Tokenı çıkmış. Tv'de reklamını gordum. Fan token Way anam way kripto akar ozcan bakar.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Yorum
-
Jüpiter retrosu yarın bitiyor. Önümüzdeki 2-3 hafta inanılmaz yükselişlere tanık olacağımızı düşünüyorum. (Elbette arada ufak düzeltmeler olabilir, alım fırsatı olarak değerlendirmek lazım)En son Yngwie tarafından düzenlendi; 17 - 10 - 21, 17 : 44.
-
-
Arkadaşlar, ETF'lerin onaylanmasının Bitcoin fiyatını sadece ''kısa vadede' olumlu etkileyeceğini (ki zaten fiyatlandı piyasada) düşünüyorum. Hatta bu ETF'lerin onaylanmış olması ilerisi için oldukça TEHLİKELİ bir durum. Çünkü Bahsettiğimiz ETF'ler Spot ETF'leri değil unutmayalım; bunlar Future ETF'leri.
Future ETF'leri manipülasyona açıktır. Bizim başıdan beri hayalini kurduğumuz, bizi 100-200k'lara taşıyacağına inandığımız gerçek bir BTC Fund'ıydı, Ancak bunlar kolaylıkla manipüle edilebilecek Future fund'ları.
Dün arkadaşımın nişanına gittim. Masada herkes coinleri konuşuyordu. İnsan psikolojisi ne ilginç değil mi? Yazın 30bin iken kimse yüzüne bakmaz. 61-62bin olunca millet almak için sıraya giriyor..Yorum
-
Ne Jüpitermiş arkadaş
Bitcoin 10 yılı aşkın tarihinde en yüksek haftalık fiyat kapanışına imza attı!
18 Ekim ve BTC yeşil mumu dikti.
Üstelik 20 Ekim Dolunay olmasına rağmen! Yani normalde 20 Ekimde dip yapması gerekirken. Üstelik ETF sonrası buy the rumour sell the news’a rağmen.
En bullish döneme girdik sayılır. Aralık ortasına (muhtemelen 20-24’ü gibi, 6-7 gün oynayabilir) tadını çıkaralım. Jüpiter kova burcundan ayrılıp balık burcuna girince piyasada deprem başlayabilir..
not: 5-6 kasım, 22 kasım da dikkatli olunması gereken tarihler. Kesin değil ama düşme gelme ihtimali olan tarihler.En son Yngwie tarafından düzenlendi; 18 - 10 - 21, 13 : 28.Yorum
-
Yorum
-
Piyasaya yeni çıkacak güvenilir alt coinleri alabileceğim , Türkler için güvenli ve yatırımı kolay olan borsa hangisi ?
Alt coin çeşitliliği arıyorum , al dursun unut gitsin denemesi yapacağım.Yorum
-
bitranium da bitracoin biriktiren varsa https://bitrabit.com de hesap açıp kyc yapması gerekyormuş airdropu alabilmek için.
https://www.instagram.com/stories/bi...6041452935844/
Not: 1 bitra 1 dolar gözüküyor şimdilikEn son kuzenler tarafından düzenlendi; 19 - 10 - 21, 18 : 32.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Yıldız falı ile bitcoin yorumlayanı da ilk defa görüyorum. evet tesadüf bu kadar net. -
Zaten bunu bilen az olduğu için şaşırmadım.
15-19 Mayıs da mı tesadüf? 23-28 Temmuz yakınlarında Bitcoin'in tekrar yükselmeye başlamış olması da mı tesadüf? Tamam, tesadüf olarak düşünmeye devam et bakalm
Hep yazıyorum ama tekrar yazalım. 20 Aralık yakınları (14-16 Aralık, 20-29 Aralık yada 2022'nin ilk zamanları gibi) kripto piyasasında kış gelme ihtimali çok yüksek. Burdan uyarımızı yapalım elbette risk size aittir)En son Yngwie tarafından düzenlendi; 20 - 10 - 21, 19 : 23. -
İşte falcilar insanları böyle kandırıyor.
Fed bunu söyledi zaten neden falci takip edelim ki fedi takip etmek yeterli. Aralık ayında olabilir çünkü Fed 2022 dedi. Sec onayinida falciya bakmadan biliyorduk.
-
-
Sanırım benim gibi çoğu küçük yatırımcının parası alt coinlerde. Umarım BTC buradan salmaz ve ATH'yi geliştirir. Eğer salarsa ve piyasa hakimiyeti bu seviyelerde kalırsa alt coinler inim inim inler.
Şu anda cevabı önemli iki soru var:
1) Bitcoin'in yeni ATH seviyesi neresi olacak?
2) Bitcoin'den çıkacak para alt coinlere ne zaman girecek?Yorum
-
1- Bunu kimse bilemez ancak tahmin edebiliriz. 70-80'ler olabilir. 92-94 test etme ihtimalimiz de var. Zaman daralıyor.
2- Bitcoin ne zaman yatay seyretmeye başlarsa. Bu dönem yatırımcılar sıkılıp daha yüksek kazançlar için altcoinlerin kaotik dünyasına rush edecekler. Kasım ortası yada Aralık başı gibi olabilir. İnşallah sene sonuna kalmaz, 20 Aralık tarihi yakınlarında (-+7gün) piyasadaki rüzgarın tersine dönme ihtimali yüksek çünkü Jüpiter kova burcundan çıkıp balık burcuna girecek. Bir ihtimal 2022 başına sarkma ihtimali de var bull run'ın ama ben riske girmeyeceğim fazla açgözlü olmaya gerek yok, dileyen elbette girebilir.En son Yngwie tarafından düzenlendi; 20 - 10 - 21, 19 : 26.
-
-
Jüpiter takla atsa yine gerçekleşecek bazı olayları yazalım:
Polkadot Ağında Kasım Aralık boyunca parachain müzayedeleri var. Polkadot 100 Doları görür, şuan 44 Dolarla 8. Sırada yakında hakettiği yere yani 3. sıraya yükselir.
Stacks DeFi entegrasyonu + Kasım'da mainnet var. Şuan 2.37 dolar, bunları fiyatlar 6 Dolar olur.
Mtv smart contract desteği geliyor. 0.02 Dolardan 0.05 e kadar yolu var.
MIR emisyon oranları düşüyor 3 Dolarda 5 Dolara kadar gider.Yorum
Yorum