Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Can1994
    • 04 Oct 2014
    • 279

btc.JPG

Yorum

• Can1994
      Can1994 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      diğer benzerlikler 51k$ yı geçmemizle elendi.
      şuan benzerlik gösteren sadece 2 seçeneğimiz var

• Can1994
      Can1994 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      #2556 nolu postta detaylı incelemiştim isteyenler bakabilir.
  • O.A.I.M
    • 03 Sep 2021
    • 53

Uzun vadede hangi token alıp unutulabilir ?

Yorum

• Yngwie
      Yngwie yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Hiçbiri. Uzun vadede alınıp unutulacak bir coin vardır, o da Bitcoin. Hadi belki bir de Ethereum. Gerisi 4-5 sene sonra olur mu olmaz mı meçhul. Alıp unutmak çok anlamsız çünkü bear seasonda hepsi dökülecek. %99 değer kaybeden tokenlar olacak.

• Can1994
      Can1994 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      @ O.A.I.M
      yngwie ye katılıyorum.
      hocam hiçbirine uzun vade yatırım yapmak mantıklı değil trend varken dahil olup trendin döndüğünü gördüğün an direk çıkış yapmalısın.
  • O.A.I.M
    • 03 Sep 2021
    • 53

İlk olarak Can1994 tarafından gönderildi
    Çok değerli bilgiler paylaşmışsınız bizde biseyler öğrenicez sizin gibi paylaşım yapanlar sayesinde telegram kanalınız mevcut mu acaba

Yorum

• Can1994
      Can1994 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      hocam telegram kanalım yok. buradan paylaşıyorum grafikleri değişiklikler oldukça
  • O.A.I.M
    • 03 Sep 2021
    • 53

Kafama takılan konuları sormak için sormuştum burdan yazarım o zaman teşekkürler

Yorum

• Can1994
      Can1994 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      rica ederim.
  • O.A.I.M
    • 03 Sep 2021
    • 53

Yngwie o zaman sizin öneriniz nedir youtubede takip edilesi kanallar varmı kimi izlemek lazım coin işlerinde yeniyim

Yorum

• Yngwie
      Yngwie yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Bu başlıkta paylaşım yapan EndoplazmikBirKulum, Galasek ve Can1994 'ü takip etmeni tavsiye ederim.
      Youtube'dan da ingilizcen varsa Coinbureau ve Benjamin Cowen. Yerlilerden Buğra Sukas.
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

Alın size iki kaybettirmeyen kumar daha; Her ikiside 10 Ekim'de satılacak. Tabiki Ethereum ağındaki gibi kazandımaları imkansız. Ethereum bu piyasanın Mercedesi. Dolayısıyla her zaman en kaliteli projeler Ethereum ağında olur.

Birincisi Avalanche ekosisteminde ki Tiny Bones nft satışı. Tanesi 2 Avaxa 6666 adet basılacak. Bunu alan kesin para kazanacak fakat çok nadir nftlerden düşüren havadan 5-6 Avax rahat kazanacak.

​​​​​https://twitter.com/TinyBonesClub

İkincisi Solana ağında ki Rogue Sharks, bunda çok hype var bunu alabilen çok daha fazla para kazanacak. 3-4 Solana arası teklif verin ve en yüksek teklifi veren kazansın diye saçma bişey yapmışlar. Ben direkt 4 Solana yazar almaya çalışırım.

​​​https://twitter.com/RogueSharkTank

Dolandirilmak mi? Asla. Burası yani jpeg nft dünyası mayın tarlası ama biz mayına basmayiz. Biz göklerden gelen kararla korunmaktayiz.

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

https://www.cacticlub.io/

Bugün Bsc ağındaki bu kaktüslerden de almaya çalışacağım. 0.4 Bnb fiyattan 9999 adet satılacak, her cüzdan 20 adete kadar alabilecek ve hızlı olan kazanacak. Pancakeswap Nft marketinde satabileceğiz. İstersek satmayip bu kaktusleri stake ederek Casti token kazanacağız ki benim almamın sebebi de tam olarak bu. Şansıma çok nadir olan nft gelirse sürekli olarak daha fazla Casti token kazandıracak.

Yorum

• Veysel_20
        • 22 Sep 2012
        • 6492
        • 90'lar
        • Kombici ve Kombineci

Arkadaşlar altından anlayan arkadaşlar var mı?

Geçen hafta 13,47 gram, 22 ayar altın zincir aldım 9400 TL ye.

Şimdi hesaplıyorum 6-7 bin lira falan yapıyor? Pahalıya mı aldım bilgisi olan aydınlatabilir mi ??

Yorum

• Veysel_20
          Veysel_20 yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Vay arkadaş ya

• septiemeciel
          septiemeciel yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          3-4 sarraf gezmeden almamak lazım geçen hafta bir arkadaşla gittik aynı ayarda olan altına fiyat çeken iki sarraf arasında 300 TL vardı işçilik ücreti bahanesiyle kazık atmaya çalışıyorlar.

• EndoplazmikBirKulum
          EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Yatırım için almadıysan bu hesabı yapmanın hiç anlamı yok. Yatirim içinde zaten 22 ayar alınmaz, gram altın alınır o da 24 ayardir.
      • goldhakan
        • 09 Jun 2007
        • 17980
        • basketbol
        • avukat katibi

İlk olarak Veysel_20 tarafından gönderildi

Şimdi hesaplıyorum 6-7 bin lira falan yapıyor? Pahalıya mı aldım bilgisi olan aydınlatabilir mi ??
        bayağı yüksek işçilik ödemişsin sen , nasıl bir zincirdi

Yorum

• O.A.I.M
          • 03 Sep 2021
          • 53

Genelde Iscilik ücreti farkı oluyor. Nasıl bi zincir taşlımı düz zincirmi?

Yorum

• Yngwie
            • 16 May 2013
            • 2846
            • USDC BUSD

https://www.youtube.com/watch?v=ZhIsAZO5gl0

Efsane Rock Grubu KISS'ın basçısı Gene Simmons 300,000$'ın üzerinde ADA (Cardano) aldığını açıklamış.

Haber Linki:
            https://www.youtube.com/watch?v=cz0TDiu8qlc&t=83s

Yorum

• Yngwie
              Yngwie yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Keşke DOT alsaymış. DOT'un potansiyeli çok daha iyi.
          • Veysel_20
            • 22 Sep 2012
            • 6492
            • 90'lar
            • Kombici ve Kombineci

Arkadaşlar 20 bin TL de, tether ltc veya btc ne kadar kesinti yapar? En az kesinti olacak cüzdanı yazar mısınız.

Yorum

• Donatello
              Donatello yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              tether zarar ettirmez hocam, alternatif trx ya da ltc olabilir

• Veysel_20
              Veysel_20 yorum yaptı
              Yorum düzenleme
              Eyvallah Donatello
          • biksan
            • 09 Sep 2013
            • 666

Arkadaşlar 20 bin TL de, tether ltc veya btc ne kadar kesinti yapar? En az kesinti olacak cüzdanı yazar mısınız.
            Hocam tron(trx) çok az kesinti yapıyor, işlem başına 1 trx. Hem de çok hızlı gönderiyor tavsiye ederim.

M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Galasek
              • 14 Mar 2005
              • 4937

Tether transferi yapacaksan Tron ağındaki Tether'i kullan. Bazı borsalar 1USDT kesinti yapıyor. Bazıları bedava. Ethereum ağındaki Tether'i kullanacaksan bayağı tuzlu olur.

Yorum

• Veysel_20
                Veysel_20 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Paribudan hangi bölümde acaba ?
            • EndoplazmikBirKulum
              • 02 Dec 2017
              • 4960
              • Kripto Para - Airdrop

Bitcoin nerdeyse Ath yapacak, kalmış şurada bir 8 bin dolar kimsede en ufak bir heyecan yok, herkesin üstüne ölü toprağı serpilmiş gibi, bu çok ilginç. Kimsede bitcoin kalmadı galiba, 30 bin altına düştükçe balinalar btcleri topluyor dedik ama o kadar mı toplamışlar?

Yine altları esir aldı, bunlar en sevmediğim zamanlar. Dominansı yine %46 ya getirdi, buradan bitcoin çıkacaksa bir an önce çıkması lazım, yok yerinde sayacaksa artık Ethereumun çıkması lazım ki altcoinlerden para kazanalım.

Yorum

• kubilaytt
                kubilaytt yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Yine gol değil yine direk yine penaltı kaçtı yine vardan döndü yine ofsayt...

• EndoplazmikBirKulum
                EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Ne olacak senin bu halin Kubi? Nasıl düzelecek bu durumlar? Ne zaman 90 a takacaksın?
            Çalışıyor...