kriptodan vergi işi ne oldu ? yasallaştı mı , neye göre alacaklar vergiyi ? yatan paraya göremi çekilen paraya göre mi
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
FTT den %40 garanti kazanç bekliyordum nft pazarı da açıldı aldığım yerden %50 kârla 75 dolara sattım. FTT Solana ile anlaşmalı olduğu için düzeltir sonra daha yürür ama bana bu kadarı yeterli.
Solana ATH ye doymuyor. Daha birkaç saat önce 145 Dolarken 160 dolar olacak dedik hemen 158 dolar olmuş. 7. Sıradaki yerimizi sağlama aldık şimdi xrp ve tetheri de geçip 5. Sıraya geleceğiz. En büyük 5 kripto paradan biri olacağız. Zoru başardık şimdi önümüzde daha zorlu günler var.
Hedef 75 Milyar dolar market cap.
Solana birim fiyat hedefi 260 Dolar.
Bnbyi geride bırakir mi derseniz zoru başarırız imkansız zaman alır derim. Bnb bir 600 dolara kadar gidebilir ondan dolayı zaman alacak. Raydiumun 20 Dolara gitmesi de çok yakındır.
Solana Saberi de uçurmaya devam ediyor yeni ATH de geldi, 0.62 dolar oldu ilk koyduğum 2.4 Dolar hedefi gelebilir.Yorum
-
Sanırım kurumsallar devrede 35 bin bitcoin çıkışı görünüyor. Ben fake düşüş beklerken yeni alımlar geliyor ilginç demekki düşmeyecek. Şakkadanak formülü boğalar tarafından tekrar kullanılıyor.
Blockzincir savaşlarında bugünde Fantom ve Solana günü oldu. Her ikiside yeni ATH yaptı ve bence daha çok yapacaklar.Yorum
-
03:00'te güncel verileri merakla bekliyorum.
Yorum
-
+1,+2,+3,+5 yıllık koinlerin hareketinde kayda değer değişim yok.4750 koin hareket etmiş sadece 06.09.2021 tarihinde.
hodler'lar tarafında halen satış baskısı görünmüyor veriler ışığında.
Yorum
-
Yorum
-
beklediğim bir düşüştü geçen sayfada yazmıştım 42,500 beklediğimi ama hiç beklemediğim bi anda hiç beklemediğim bi şekilde püskürttüler aşağıya.
ama sonbahar halen bullish geçecek inanıyorum.
bitcoin tarafında kılıç kınından çoktan çıktı.geri dönüşü yok. -
Epey panikle satan olmuştur diye tahmin ediyorum. Eli gevşekleri silkeleyip yolumuza devam ederiz.
Birileri satarken birileri alıyor. Bugün çok value fiyattan coin topladı birçok insan.En son Yngwie tarafından düzenlendi; 07 - 09 - 21, 19 : 47.
-
Yorum
-
Bugün Bitcoin resmi olarak El Salvador'un para birimi ilan edildi. Bu kutlu günü sabote etmek istiyorlar. Koordineli bir FUD çalışması var. Biden biryandan, Rusya biryandan, Tayland biryandan. IMF de tutuştu ama engel olamayacaklar. Bu büyük devrimin önünde kimse duramayacak. Bitcoin kafasına vurmaya çalıştıkça daha da yukarı sıçrar.
-
-
Fake düşüşte bugün geldi sadece 1 saatte 2.6 Milyar dolar long işlemi likitide oldu ve paraciklar uçtu gitti. Ethereum yine 3 bin de kalmayi başarmış, fiyatım 3 bin aşağısı olmaz demeye devam ediyor. Solana da zaten kayıp yok, hızla yerine geri döndü. Bu sağlam duruş 260 Dolar hedefi bile az anlamına geliyor. Bitcoin 55-56 bine gelse Solana 300 Dolar üzerini görecek. Bu arada fırsattan istifade düşüşten çok etkilenen xrp yi geride bırakıp 6. Büyük kripto para olmuşuz.
Solana ağındaki en çok tuttuğum iki tokenda bugün yeni ATH yaptı. Saber 0.79 u görürken Fabric 0.24 Dolar oldu. Raydium ve Solanium ön satışları da zengin etmeye devam ediyor. Mesela en son Star Atlas 200x e yaklaştı. Raydium da yine bir ön satış var ki bu da 20-30 kat para kazandırır.
Yorum
-
Bu arada Bidenı tahmin edemezdim ama ben 52 binden sonra bir düşüş bekliyordum. Bir ara acaba gelmeyecek mi diye düşündüm ama geldi. Beklentimin sebebi de 52 binde ciddi satış baskısı geleceği içindi ki o da geldiYorum
-
Şimdi sırada Polkadot var bir hafta içinde %50 artı yazması gerekiyor. Anlık 24 Dolar.
Son 24 saatte %41 yükselen Solana ile birlikte Solana agindaki Raydium, Serum, Oxygen gibi tokenlar da uçuyor.
Polkadot %50 çıkarken en büyük yükselişi PolkaBridge den bekliyorum. Anlık 0.146 Dolar: https://coinmarketcap.com/tr/currencies/polkabridge/
Yorum
-
hareket eden +1,+2,+3,+5 yıllık coin sayısı ve coinlerin o günkü fiyatlarıyla oluşturduğum satış baskısı indikatörü grafiğinden satışların spot piyasada olmadığını görünüyor.
Resmen türev piyasalarda yaptıkları manipülasyonla altüst ettiler ortalığı..Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
Bu galeride 1 fotoğraf var.Yorum
Yorum