Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • goldhakan
    • 09 Jun 2007
    • 17980
    • basketbol
    • avukat katibi

kriptodan vergi işi ne oldu ? yasallaştı mı , neye göre alacaklar vergiyi ? yatan paraya göremi çekilen paraya göre mi

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
      • 02 Dec 2017
      • 4960
      • Kripto Para - Airdrop

FTT den %40 garanti kazanç bekliyordum nft pazarı da açıldı aldığım yerden %50 kârla 75 dolara sattım. FTT Solana ile anlaşmalı olduğu için düzeltir sonra daha yürür ama bana bu kadarı yeterli.

Solana ATH ye doymuyor. Daha birkaç saat önce 145 Dolarken 160 dolar olacak dedik hemen 158 dolar olmuş. 7. Sıradaki yerimizi sağlama aldık şimdi xrp ve tetheri de geçip 5. Sıraya geleceğiz. En büyük 5 kripto paradan biri olacağız. Zoru başardık şimdi önümüzde daha zorlu günler var.

Hedef 75 Milyar dolar market cap.
      Solana birim fiyat hedefi 260 Dolar.

Bnbyi geride bırakir mi derseniz zoru başarırız imkansız zaman alır derim. Bnb bir 600 dolara kadar gidebilir ondan dolayı zaman alacak. Raydiumun 20 Dolara gitmesi de çok yakındır.

Solana Saberi de uçurmaya devam ediyor yeni ATH de geldi, 0.62 dolar oldu ilk koyduğum 2.4 Dolar hedefi gelebilir.

Yorum

• NeverDie
        • 25 Apr 2013
        • 1668

Son zamanlarda madencilikte ilgili çok fazla mail gelmeye başladı bu konuda.dusunceleriniz nedir ?

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
          • 02 Dec 2017
          • 4960
          • Kripto Para - Airdrop

Sanırım kurumsallar devrede 35 bin bitcoin çıkışı görünüyor. Ben fake düşüş beklerken yeni alımlar geliyor ilginç demekki düşmeyecek. Şakkadanak formülü boğalar tarafından tekrar kullanılıyor.

Blockzincir savaşlarında bugünde Fantom ve Solana günü oldu. Her ikiside yeni ATH yaptı ve bence daha çok yapacaklar.

Yorum

• Can1994
            • 04 Oct 2014
            • 279

İlk olarak Can1994 tarafından gönderildi
            +1,+2,+3,+5 yıllık koinlerin hareketinde düşüş devam ediyor.
            bir önceki gün 4500 iken dün 4200 koin hareket etmiş.
            hodler'lar tarafından oluşan satış baskısı yok.
            küçük çaplı bir arz şoku yaşıyoruz.piyasada dolaşımda olan koin sayısı talebi karşılayamıyor. umarım devam eder.
            03:00'te güncel verileri merakla bekliyorum.

Yorum

• Can1994
              • 04 Oct 2014
              • 279

+1,+2,+3,+5 yıllık koinlerin hareketinde kayda değer değişim yok.4750 koin hareket etmiş sadece 06.09.2021 tarihinde.
              hodler'lar tarafında halen satış baskısı görünmüyor veriler ışığında.

Yorum

• Can1994
                Can1994 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                yine de temkinli olmakta yarar var short term hodler'dan kar satışı gelebilir.
            • Galasek
              • 14 Mar 2005
              • 4937

Vay anasını fena öptüler. Huobi'de BTC 39K, ETH 3K'ya kadar düşmüş. gözüküyor.

Yorum

• Galasek
                Galasek yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Düşüş bir kaç gün daha sürerse çok kötü olur. Destekleri eze eze düştü.

• Can1994
                Can1994 yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                beklediğim bir düşüştü geçen sayfada yazmıştım 42,500 beklediğimi ama hiç beklemediğim bi anda hiç beklemediğim bi şekilde püskürttüler aşağıya.
                ama sonbahar halen bullish geçecek inanıyorum.
                bitcoin tarafında kılıç kınından çoktan çıktı.geri dönüşü yok.

• Yngwie
                Yngwie yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                İlk olarak Galasek tarafından gönderildi
                Vay anasını fena öptüler. Huobi'de BTC 39K, ETH 3K'ya kadar düşmüş. gözüküyor.
                Hay allah kaçırdık. Başında olsam toplardım))) Şöyle bi denize gideyim dedim ne fırsatlar indirimler çıkmış.
                Epey panikle satan olmuştur diye tahmin ediyorum. Eli gevşekleri silkeleyip yolumuza devam ederiz.
                Birileri satarken birileri alıyor. Bugün çok value fiyattan coin topladı birçok insan.
                En son Yngwie tarafından düzenlendi; 07 - 09 - 21, 19 : 47.
            • kubilaytt
              • 18 Dec 2013
              • 5986

Altın kapılarımız kan oldu Tayfun...

Yorum

• ozgok18
                • 09 Jul 2012
                • 9498
                • Win win win
                • İnsan Sarrafı

İRADE çok önemli bu işte eylülün üçüncü haftasına kadar güzel bir düşüş bekledim elimi sürmem dedim çok şükür irademe hakim oldum biraz daha bekleyeceğim

Yorum

• bwbbet
                  • 04 Mar 2015
                  • 1628

Ben artık olan biteni takip etmiyorum. Düşüşün belli bir sebebi var mı?

Yorum

• Can1994
                    Can1994 yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    net bir sebebi yok en azından ben bulamadım

• Yngwie
                    Yngwie yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Bugün Bitcoin resmi olarak El Salvador'un para birimi ilan edildi. Bu kutlu günü sabote etmek istiyorlar. Koordineli bir FUD çalışması var. Biden biryandan, Rusya biryandan, Tayland biryandan. IMF de tutuştu ama engel olamayacaklar. Bu büyük devrimin önünde kimse duramayacak. Bitcoin kafasına vurmaya çalıştıkça daha da yukarı sıçrar.
                • Yngwie
                  • 16 May 2013
                  • 2846
                  • USDC BUSD

Arkadaşlar bugün 7 Eylül. Bitcoin, El Salvador'un resmi para birimi oldu. Herkesin 7 Eylül Bitcoin günü kutlu olsun.

BITCOIN I WILL HOLD YOU FOREVER..

Yorum

• Yngwie
                    Yngwie yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    Mantalitenizi değiştirmediğiniz sürece bu işten para kazanmanız zor
                • EndoplazmikBirKulum
                  • 02 Dec 2017
                  • 4960
                  • Kripto Para - Airdrop

Fake düşüşte bugün geldi sadece 1 saatte 2.6 Milyar dolar long işlemi likitide oldu ve paraciklar uçtu gitti. Ethereum yine 3 bin de kalmayi başarmış, fiyatım 3 bin aşağısı olmaz demeye devam ediyor. Solana da zaten kayıp yok, hızla yerine geri döndü. Bu sağlam duruş 260 Dolar hedefi bile az anlamına geliyor. Bitcoin 55-56 bine gelse Solana 300 Dolar üzerini görecek. Bu arada fırsattan istifade düşüşten çok etkilenen xrp yi geride bırakıp 6. Büyük kripto para olmuşuz.

Solana ağındaki en çok tuttuğum iki tokenda bugün yeni ATH yaptı. Saber 0.79 u görürken Fabric 0.24 Dolar oldu. Raydium ve Solanium ön satışları da zengin etmeye devam ediyor. Mesela en son Star Atlas 200x e yaklaştı. Raydium da yine bir ön satış var ki bu da 20-30 kat para kazandırır.

Yorum

• kubilaytt
                    kubilaytt yorum yaptı
                    Yorum düzenleme
                    2.6 milyar dolar mı vay babo vay..

26bin dolara fitim ben..
                • EndoplazmikBirKulum
                  • 02 Dec 2017
                  • 4960
                  • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak bwbbet tarafından gönderildi
                  Ben artık olan biteni takip etmiyorum. Düşüşün belli bir sebebi var mı?
                  Biden açıklama yaptı ondan düştük. Yeni kapanma olma ihtimali çok yüksek, yeni önlemlerden bahsetti. Düşüşün tek sebebi buydu. Kısa vadede olumsuz etkilerken uzun vadede olumlu sonuç verecek bir gelişme olduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki kış aylarında bir sürü yeni varyant çıkaracakları için yeni kapanmalarla birlikte kripto paralara yatırım artacaktır.

Bu arada Bidenı tahmin edemezdim ama ben 52 binden sonra bir düşüş bekliyordum. Bir ara acaba gelmeyecek mi diye düşündüm ama geldi. Beklentimin sebebi de 52 binde ciddi satış baskısı geleceği içindi ki o da geldi

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                    • 02 Dec 2017
                    • 4960
                    • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak EndoplazmikBirKulum tarafından gönderildi
                    Şimdi sırada Polkadot var bir hafta içinde %50 artı yazması gerekiyor. Anlık 24 Dolar.

Son 24 saatte %41 yükselen Solana ile birlikte Solana agindaki Raydium, Serum, Oxygen gibi tokenlar da uçuyor.

Polkadot %50 çıkarken en büyük yükselişi PolkaBridge den bekliyorum. Anlık 0.146 Dolar: https://coinmarketcap.com/tr/currencies/polkabridge/

​​​​​
                    Burada bahsettiğim PolkaBridge uçuş modunu açmıştı, 0.43 e kadar geldi, yazdığım yerden 3x yaptı sonra btc düştü pbr de düştü. Şuanki fiyatta bile 2x var. Btc sorun çıkarmazsa 2.1 vakte kadar 1 dolar olur.

Yorum

• Can1994
                      • 04 Oct 2014
                      • 279

hareket eden +1,+2,+3,+5 yıllık coin sayısı ve coinlerin o günkü fiyatlarıyla oluşturduğum satış baskısı indikatörü grafiğinden satışların spot piyasada olmadığını görünüyor.
                      Resmen türev piyasalarda yaptıkları manipülasyonla altüst ettiler ortalığı..
                      Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
                      Bu galeride 1 fotoğraf var.

Yorum

• Yngwie
                        Yngwie yorum yaptı
                        Yorum düzenleme
                        Aynen öyle. Bitcoin borsalarına ciddi bir bitcoin girişi olmamış. Tamamen manipülasyon. Kaldıraççıları patlattılar.
                    Çalışıyor...