Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

Ethereum şimdilik bekliyor ama Bitcoin 60 bin olmadan Ethereum 6 bin olacakmış bu güzel haber gece rüyamda bana bildirildi. Asıl boğanın da Ethereum ile birlikte başlayacağı bilgisi tarafıma iletildi.

Neo 61 in üzerinde kalırsa 80 gelecek.
    En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 23 - 08 - 21, 15 : 36.

Yorum

• bakkalgazi
      bakkalgazi yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      dot ta takibimde bnb den güzel kazandık karımızın yarısıyla dot aldım 28 dolardan..
  • EndoplazmikBirKulum
    • 02 Dec 2017
    • 4960
    • Kripto Para - Airdrop

Ve yine 1 milyar dolar Tether basıldı. Bu 50k üzerinde tutunacağız demek oluyor. En son 41 binde basılmıştı 40 binden 50 binlere kadar gelmesine büyük katkı sağlamıştı.

Yorum

• Yngwie
      Yngwie yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      bas bas tetherlarııııııııı tetherlarıııı
      bulacaz yakında 60larııııı
      En son Yngwie tarafından düzenlendi; 23 - 08 - 21, 20 : 36.

• kubilaytt
      kubilaytt yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Ben 10k lık btc aldım ona göre pozisyon alın..

• Yngwie
      Yngwie yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      Hemen gaza gelip long açmayın tabi 20 haftalık SMA ve 21 haftalık EMA'yı test etme ihtimali de var ki bu 42-43binlere değmemiz demek. Yalnız bu size kötü birşey gibi gelmesin. Takip ettiğim bir analist bunun çok sağlıklı olacağını, bunu görmek istediğini söyledi. Hatta bu 100bin üstüne ulaşabilmemizi sağlar diyor. Buradan güç alarak daha yukarı zıplayabileceğimizi düşünüyor. Yani düşmeyip 60'a doğru yükselmeye devam edersek çok uzun soluklu bir run olmayacağını düşünüyor. Hesaplarıma göre bu bull run'ın bitmesine daha zaman var nerden baksanız 2-3 ay ile 5 ay arasında bir zaman..çok sıradışı bir gelişme, olay olmazsa. (elbette kişisel görüşüm/tahminimdir)
  • eemir99
    • 13 Dec 2011
    • 2301

mina coin projesi hakkında görüşleriniz nedir?

Yorum

• Yngwie
      Yngwie yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      dünyanın 1 numaralı kripto kanalı coinbureau guy bu projeyi beğendiğini söylemişti. ancak portföyünde görmediğimi eklemeliyim.
  • kubilaytt
    • 18 Dec 2013
    • 5986

Sabaha chz 4 lira olur dedi Moritanyalı dedeler..

Yorum

• Can1994
      Can1994 yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      şuan tam dirençte 3,4443 bir sonraki dirençte 3,99
      moritanyalılar dedilerse vardır bir bildikleri
  • blackmagic
    • 17 Feb 2017
    • 685

InsurAce price today, INSUR live marketcap, chart, and info | CoinMarketCap

En az 5x bekliyorum. Alameda Research ürünlerinden ve fiyat çok uygun tam alınması gereken zamanları.

Max arz : 100M
    Dolaşımda: 11M
    fiyat: 2.1$
    Hedef: En az 10$

Yorum

• blackmagic
      blackmagic yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      https://coinmarketcap.com/currencies/acala/ico/

Güzel proje yolun çok başında
      Polkadotun defi kütüphanesi olarak tanıtıyorlar kendilerini yatırımcıları da sağlam.
      henüz ico aşamasında takiplik.

• blackmagic
      blackmagic yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      https://coinmarketcap.com/currencies...nance/airdrop/

yolun başındakilerden
      max arz 21m
      fiyat 4.5 dolar

orkun ışıtmak youtube da reklamını yapıyordu bu coinin görünce hatırladım, en az 5 x değerlenir.

• blackmagic
      blackmagic yorum yaptı
      Yorum düzenleme
      https://coinmarketcap.com/currencies/pera-finance/

izmirli milyoner ve twitter fenomeni @yasinaktimur ve saz arkadaşlarının coini.

ileride değerlenip 1 dolar seviyesine çıkacağını düşünüyorum, güzel çalışmalar yapıyorlar. ve değişik bir entegre sistemi var bu coinin bu coinin kullandığı bir çok kod gelecek nesil coinlerde kullanılacak imiş yasin abimizin söylediğine göre
  • Perovic
    • 30 Apr 2021
    • 87

Reef projesine inanan bir tek ben miyim?

Yorum

• kubilaytt
      • 18 Dec 2013
      • 5986

Her yer yine kan kırmızı herkes banyoya gusül abdesti almaya..

Hadi gençler vakit çok geç olmadan üstümüze düşen vazifeyi yerine getirelim yoksa boru gibi girecek..

Yorum

• Yngwie
        Yngwie yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Birkaç mesaj yukarıda bahsettiğim gibi bu düşüşün olması çok önemliydi. İyi ki oldu. Bu düzeltme olmazsa yükselişimiz sağlıklı olmayacak çünkü. Hatta biraz daha düşmesi gerekli. Bu düşüş kötü değil aksine çok iyi, bu düzeltme ile bitcoin'in daha yukarılara çıkabilmesi mümkün olacak. Bu düzeltme olmasaydı gerçekten endişelenmeye başlayacaktım. Hatta inşallah buradan 42-43'lere düşer de biraz daha alım fırsatı çıkar geç kalan, kaçıranlar için.
    • Galasek
      • 14 Mar 2005
      • 4937

Binance Chain Wallet seed keyleri değiştirmek mümkün mü ?

Yorum

• kubilaytt
        • 18 Dec 2013
        • 5986

Banko üç maç yapmak mı btc almak mı

Yorum

• Can1994
          • 04 Oct 2014
          • 279

BTC'de günlükte RSI üçgen içinde (alçalan tepeler yükselen dipler) hareket ediyor 15 eylül civarları kesişen doğruların noktasal temas ettiği yere denk geliyor.
          Tahminim 15 Eylül'e kadar olacak olan olacak bakalım izleyip göreceğiz.

Yorum

• Can1994
            Can1994 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            Yngwie ben de senin gibi düşünüyorum ama yine de her an uyanık her an tetikte olmamız lazım bu piyasada valla acıması yok market maker’ın

• Yngwie
            Yngwie yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            sorma çok duygusuz valla

şu an çok değil de en çok senenin son çeyreği (ekim-kasım-aralık) tetikte olmamız gerekecek. Satış yapacağımız noktayı çok iyi ayarlamalıyız. Elbette en tepede satmak imkansız ama tepeye yakın noktalarda bile satabilirsek güzel. Şimdiden o dönem (senenin son çeyreği) için çıkış stratejinizi planlamaya ve düşünmeye başlamakta fayda var.

not: bull run'ın 2022'nin baslarina sarkma ihtimali de söz konusu olabilir eğer uzayan döngüler teorisi gerçekleşirse. piyasadaki gelişmelere göre hareket etmekte fayda var. yine de çok açgözlü olmaya gerek yok ada 7-8$ görse bile 5-6$'da sattıysan üzülmemeli insan.
            En son Yngwie tarafından düzenlendi; 25 - 08 - 21, 22 : 02.

• Can1994
            Can1994 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            son 3 aydır geçmiş verileri inceledim piyasa ölü olduğu için.200 haftalık ortalama bir önceki döngünün geçmişte yaptığı ATH değerine gelince yeni ATH'sini yapmış btc geçen döngüde 2018. şimdiyle kıyaslarsak ATH 2022 Ocak ayı son haftası gibi denk geliyor bu ivmeyle gidersek eğer.
            beni en korkutan altcoinlerde kalmak bu sefer bu kadar uzun sürmeyecek gibi BTC nin ATH'sinden sonra 1 ay sonraları gibi fişi çekecekler gibi geliyor.
            o yüzden fazla açgözlü olmamak lazım direk karı cebe alıp masadan kalkmayı bilmeliyiz bence de.
        • kubilaytt
          • 18 Dec 2013
          • 5986

Kripto para piyasasını taliban mı yönlendiriyor her yer yine kan kırmızı olmuş..

Yorum

• Can1994
            Can1994 yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            jackson hole toplantısı var geçen hafta burada bahsetmiştim volalite olması normal.
            geçen sene %20 aşağı çakmışlardı toplantı sonrası ilk hafta içinde.

• Yngwie
            Yngwie yorum yaptı
            Yorum düzenleme
            kubilaytt kan değil İNDİRİM kırmızısı Hani fiyat etiketlerinde olur -%10! -%15! onun gibi düşün.

Bi de günlük bakmamakfa fayda var. Bu ay oldukça yeşil bir ay mesela. Bu tür düzeltmeler normal, sağlıklı.
            En son Yngwie tarafından düzenlendi; 27 - 08 - 21, 09 : 17.
        • thebluemagic
          Banned
          • 31 May 2020
          • 2617
          • Sinema
          • Cahil Avcısı

Binancenin türkiyede bizim bankalara yatırım çekim hızı ve hesap onaylatma süreleri nedir bilen var mı

Yorum

• jonson12
            • 24 Oct 2015
            • 2631

Çinliler gene kan dogruyor kriptoya

Yorum

• ForeverYoung
              • 20 Jun 2020
              • 6651

Yorum

• bakkalgazi
                • 01 Aug 2010
                • 8682
                • İnşaat Mühendisliği

İlk olarak thebluemagic tarafından gönderildi
                Binancenin türkiyede bizim bankalara yatırım çekim hızı ve hesap onaylatma süreleri nedir bilen var mı
                binancetr den ortalama çekim hızı 15-30 dakia falan yatırım hızı da 1 saati bulabiliyor ama 1 saati geçmedi bu zamana kadar çekim de yatırımda.. hesap onaylatma ise 3 günü bulabiliyor. ama 1 günde de onaylatan var çevremde

Yorum

Çalışıyor...