Bence de 100K ya değmeden rahatlamayacak. Geçen sene yabancı analistler 100 K diyordu hahaha diyorduk, bazıları abartıp 1milyon diyordu. Şimdiki durumda 100 k pekte uzak gözükmüyor. Eskiden 5=10 yıl süren mevzular 1=2 yilda tamamlanır oldu. Yaşlandık ve yaşlandıkça herşey hızlanıyor (´;ω;`)ʕ´• ᴥ•̥`ʔ
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Bitcoin yine yanlış şeyler yapmazsa Ethereum için gelecek güzel haberler bunlardan alana %100 kâr bırakacak. Band, Api3, Swipe, İnjective Protocol, Hard ve Solananın Serumu da yakın zamanda 2x yapmaya en uygun adaylardan biriYorum
-
Emnim siz de farketmişsinizdir Önce ''koordineli'' şekilde kötü haberler çıktı, bol bol FUD pompaladılar. Herkes panik içerisinde satışa başladı. Bitcoin 30bine kadar düştü. Bitcoin öldü, bitiyor söylentileri çıktı (evet, geçen yıla göre %300-400 artıda buna rağmen yine de böyle söyleyenler oldu). Sonra birden market yükselmeye başladı ve FOMO başladı. Adeta bir senaryo gibi?
Bunun zaten bir adı var: WYCKOFF Metodu. İncelemenizi tavsiye ederim. Bu şekilde balinaların, manipülatörlerin ne yapmaya çalıştıklarını anlayabilir; kendinizi, portföyünüzü (ve akıl sağlığınızı) koruyabilirsiniz.Yorum
-
Sedat Peker vs Akp tokenda uçtu %76 daha ekledi bugün. Bunu almamıştım pişmanım şimdi bozar kombine yapardım
Gece BSC ağında Gayretullah Sülü (GayS) ve Süslü Sülü (Ssul) adında token çıkaracağım arkadaşlar %20 si bende kalacak gerisi satın alinabilecek. Ön satıştan uygun fiyata vereceğim desteklerinizi bekliyor olacağım
Edit: Vay Aminu Umar benden önce süslü sülü tokeni yapmışlar bile
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 27 - 05 - 21, 21 : 30.Yorum
-
Biden'ın 6 trilyon dolarlık teklifini para basılacak sanmış çakma uzmanlar.
Ben engellediğim için görmedim de özelden gönderdiler postu fiyatlara nasıl yansır diye sormuş arkadaş, postu öyle gördüm bir hayli güldüm ahaha
Biden'ın bütçe teklifi 2022-2030 yılları arasındaki eğitim, altyapı vs tüm yatırımları kapsayacak mali disiplin bütçesidir. Beklenti 8 trilyon dolardı ve Biden'ın teklifi, beklentinin altında kaldı.
Piyasaya 6 trilyon dolar basılıp verilmeyecek. O para ABD hükümeti tarafından 8 yıllık süreçte yapacakları yatırımlar için kullanılacak mali disiplin bütçesidir.
Ekonomi okur yazarlığı olmayınca, gelen bir haberi doğru değerlendirebilecek bilgi de olmuyor haliyleYorum
-
EndoplazmikBirKulum hocam sana demedim ki
Kendi fikrinizi ve öngörünüzü yazıyorsunuz zaten bende sizin paylaşımlarınızı beğeniyorum.
Burdaki olay farklı.
Elma var Turşu var Biri tatlı biri ekşi yani bunları aynı kefeye koyabilmek için bir insanın tad duyusu olmaması lazım.
Valla paylaşımı mesajlarımda görünce çok güldüm yoksa yazmazdım -
Bana yazmadığının farkındayım hocam dediğim gibi ben ortadaki koyu kısımla ilgileniyorum. Ekonomi okur yazarlığı denilen şeyi bende daha çözemedim onu belirtmek istedim. Şaka yollu anlatsamda bu konuda ciddiyim
-
Bitcoinin tekrar 44 bin üzerine çıkacağını kesin olarak bilsem evi arabayı satıp Compound alırdım. Btc 44 Bin üzerinde olsa Ethereum Londra güncellemesi sorunsuz olsa Comp rahat 3x yapacak gibi duruyor
Şuan 370 Dolar bu burada dursun bakalım neler olacak
Bu seneryolarin gerçekleşmesi halinde Comp digerlerine göre çok az riskli yatırım olacağı için Comp tercih ederdim
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 28 - 05 - 21, 13 : 26.Yorum
-
Vitalik Buterin: Rollup ve sharding geldiğinde, Ethereum ve Ethereum tabanlı uygulamalar, büyük ölçekli kurumsal aplikasyonların ihtiyaç duyduğu kadar ölçeklenebilir olacak
Yorum
-
Flood olacak ama acil bilgi geçmem gerekiyor kusura bakmayın. Vitalik Buterin uydu telefonundan aradı Ethereum 3 vakte kadar 6 Bin dolar dedi kapattı. Kendisi ekonomiyi okuyup yazabiliyormuş güvenebiliriz yani.
Daha önce de aramış önce 3 Bin dolar gelecek sonra hızla 4 bin dolar gelecek demişti bende size aynen aktarmıştım. Bu ikisi çok kısa sürede gerçekleşmişti. Şimdi 3 vakte kadar dedi yani bu maximum 5 ay demek oluyor ama umarım yaz sonuna kadar 6 Bin olur.
Bu arada Uniswap V3 süper olmuş eskiye nazaran çok iyi kazandırıyor
Edit: Araştırmalara başladım
Yaklaşıyor yaklaşmakta olan (1 Milyon Dolar)
En son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 28 - 05 - 21, 15 : 41.Yorum
-
Bugün piyasanın biraz düştüğünü (THETA ve TFUEL hariç) farketmişsinizdir. Bu durumda olumsuz regülasyon haberlerinin etkisi oldu. Elbette koordineli şekilde medya tarafından pompalanan haberler bu ''planın'' bir parçası. Daha önce bahsettiğim ''Wyckoff'' metodunu inceleyin, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
Kaynak: https://tr.cointelegraph.com/news/bi..._medium=social
İlgili haberi buraya kopyalayıp yapıştırıyorum:
Olumsuz regülasyon haberleri Bitcoin fiyatını 36.000 doların altına çekti
Bitcoin (BTC) fiyatı perşembe günü 40.000 doların üzerine çıkmış olsa da, trader'ların kısa vadeli işlemlerden kâr almak istemesi sonucunda yükseliş sona erdi.
En büyük kripto para birimi, Coinbase borsasında 40.440 dolara kadar yükseldikten sonra yüzde 12,08 oranında değer kaybetti. Bu yazı hazırlandığı esnada Bitcoin fiyatı 35.988 dolar civarında işlem görüyordu.
Düzenlemelerin eli kulağında
Kripto para piyasasına etki edecek katı düzenlemelerin geleceğine dair söylentiler, Bitcoin fiyatındaki toparlanma sürecine sekte vurdu.
Geriye dönüp bakıldığında BTC/USD paritesi, Çin'in kripto işlemlerini yasakladığı haberinin ardından 19 Mayıs'ta 30.000 dolara kadar düşmüştü.
Aynı hafta, ABD Başkanı Joe Biden yönetimi, 10.000 doların üzerindeki işlemlerin Gelir İdaresine bildirilmesini zorunlu hale getirerek, Bitcoin ve benzeri dijital varlıklar üzerinde daha fazla aşağı yönlü baskı oluşturdu.
Bu arada, yüksek enflasyon endişeleri Bitcoin'in daha derin düzeltme görmesini engelledi. ABD'deki son enflasyon raporu, ABD Merkez Bankası'nın yüzde 2,2 olan beklentilerinin yaklaşık yüzde 4,2 civarına yükselmesine vesile oldu.
Normalde bu durum, ABD merkez bankasının mevcut genişleme politikalarını azaltmasına zemin hazırlayabilirdi ancak yetkililer, enflasyonist yükselişlerin doğası gereği sürecin "geçici" olduğu konusunda hemfikir.
Bitcoin piyasasına dair teknik verilerde karışık sinyaller mevcut. Bitcoin fiyatındaki 35.000 dolarlık geçici destek ve 40.000 dolardaki geçici direnç arasında hareket gözleniyor.
Yükseliş ateşi körüklenmeli
ARK Investment CEO'su Cathie Wood, Bitcoin varlıkları üzerinde daha sıkı denetleme yapılacağına dair korkuları yatıştıracak açıklamalar yaptı.
Bu haftanın başlarında Consensus 2021 konferansında konuşan ünlü teknoloji yatırımcısı, kripto para birimlerinin fişinin çekilmesinin imkansız olduğunu belirtti.
Wood, geçen hafta verdiği bir röportajda, "Dünyanın geri kalanındaki rekabetin, ABD'de bize yardımcı olduğunu düşünüyorum. Bence iyi oldu" dedi.
Kripto paralara yapılan kurumsal yatırımların azalmasıyla ilgili olarak Wood, yatırımcıların çevre ile ilgili olumsuz Bitcoin haberlerinin ardından alternatif varlıklara yöneldiklerini kaydetti. Elon Musk, Tesla'nın elektrikli araçları için Bitcoin ödemeleri almayı durdurmaya karar verdiğinde, aynı konu gündeme gelmişti.
Bununla birlikte, milyarder girişimci daha sonra kripto ile ilgili karbon emisyonlarını izlemek ve azaltmak için Kuzey Amerikalı kripto para madencileri oluşumunu destekledi.
Wood, Consensus konferans konuşmasında "Çözümün yarısı: sorunu anlamaktır" dedi."Kesinlikle Kuzey Amerika'daki madencilerin, elektrik kullanımlarının ne kadarının yenilenebilir kaynaklar tarafından üretildiği konusunda denetlenmesi, bu konuda endişe duyanları rahatlatacak. Yenilenebilir enerji yöntemlerinin benimsenmesini hızlandıracak."
Bitcoin üretim profilinin yeşil enerjiye dönüşmesiyle kurumsal yatırımların artacağını savundu.
Wood'un ARK firması, geçen hafta Coinbase hisselerini (COIN) artırdı. Yatırımını 1 milyar doların üzerine çıkarmak üzere 223.181 birim hisse satın aldı.Yorum
-
1.jpg
Mavi 2010-2013 döngüsündeki Bitcoin hareketi
Beyaz ise bu yılki döngünün grafiği.
Şaşırtıcı benzerlik sizin de dikkatinizi çekti mi?
Yorum
-
Redditors'un aldığı Top 5 Coin:
https://www.insidermonkey.com/blog/5...buying-944893/
Tam bizim kafadanlar)))
Yorum
-
Aleksandra Huk'ın bugünkü tweet'i:
https://twitter.com/HukAleksandra/st...46750250459145
Biden will propose a $6 trillion budget that will take the US to its highest levels of federal spending since World War II. That’s one way to completely ruin the economy with hyperinflation. It will be an additional 6 trillion reasons to invest in appreciating assets.
6 trilyon dolarlık bütçe teklifi..ABD 2. Dünya savaşından beri bu kadar fedaral harcama seviyelerini görmemişti..
2. Dünya Savaşından beri EN YÜKSEK SEVİYELER..Yorum
-
Bitcoin'de 34.500 dolarda çok güçlü STOP seviyeleri mevcut. 34.500 Stop seviyesi kırılırsa 42.000 dolar seviyesine bir hareket gelebilir.
O yüzden ben 42.000 doları görmeden kısa vade de pozisyon açmam.Yorum
-
Bu yaz ÇOK SICAK geçecek gibi gözüküyor..
Haziran: Theta Mainnet 3.0 Güncellemesi
Ağustos: Bitcoin Taproot güncellemesi (madencilerden +%90 onay alırsa ki en son %94'tü)
Ethereum'a ise Londra güncellemesi EIP 1559EIP 1559 Optimism güncellemesi
Cardano'ya gelince ALONZO UPGRADE ve Smart Contract'lar, Erc-20 Converter üff üff.
Cardano'ya güncellemeler, Ethereum'a güncellemeler..Polkadot da boş durur mu? PARACHAINS geliyorrrr..
Sırada bu kadar gelişme varken hala kriptolar çöktü, kriptoların büyük çöküşü türü haberler görürseniz o haber kaynağından koşarak uzaklaşınEn son Yngwie tarafından düzenlendi; 28 - 05 - 21, 23 : 03.Yorum
Yorum