Şuan piyasa yavas yavas normale donecej givi
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Ripple, National Bank of Egypt ile anlaşma sağladı!
https://en.ethereumworldnews.com/rip...bank-of-egypt/
Yorum
-
Yorum
-
Şimdilik yaşıyor daha ölmemiş alan satanda çok
https://etherscan.io/token/0x3899992...90e5c52522c945
-
40k 46k bozduğuma pişmanım erken bozduk ilk girişimimdi 280k dan almıştım.
Bugun 330 325k dan yakalarsam yarın 356 357 358k kadar emir verecem.Yorum
-
Ben şunu anlamıyorum. Altın'ın 2011-2015 yıllarında 1875$'dan 1000$'a düştüğü oldu. Geçmişte altının da %66, %49, %45'lik düşüşleri, çakılmaları mevcut. Peki bu altının bir değer saklama aracı olduğu gerçeğini değiştirdi mi? Hayır, altın altındır. E bitcoin bu tür düşüşler yapınca hemen insanlar acaba bu balon mu ponzi mi diye düşünmeye başlıyor ilginçYorum
-
balon,ponzi vb. denmesi diyenlerin konuya dair bilgileri olmadığından kaynaklanıyor.
Ama fiyatta dönem dönem çok ciddi köpüklerin oluştuğunu da kabul etmemiz gerekiyor.
Şuan adil fiyat 40-60 bin dolar arası ama eğer arz-talep (alış-satış)dengesi bozulursa şuanki fiyatlardan 250 bin $ dolara gidip tekrar dengeye geldiğinde 40-60 bin $ bandına düşünce yine bu balon bu ponzi diyenler çıkacak.
-
-
Çin Başbakan Yardımcısı Liu He, Bitcoin madenciliği konusunda sıkı önlemler alacaklarını , finansal riskleri kontrol edip önleyeceklerini ve İstikrarlı yuan kurunu sürdürmek istediklerini söyledi.
Çinliler hep zarar hep zarar bu .... dünyanın yaw .
Biz toparlansın diye bekliyoruz piyasa yavsaklar durmadan negatif haber pompalıyor.Yorum
-
3 tür yalan vardır. Beyaz yalan, kuyruklu yalan ve Medya.
Aynı haberi 2 kaynak ne kadar farklı vermiş bakar mısınız
Bu Sözcü:
https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...gecti-6443444/
Çin Depremi demiş bi de bak bak
%10 düştüğünde deprem diyorsa %30'larda ne diyecekler kim bilir Bitcoin öldü diye manşet atarlar artık..
Bu da Cointelegraph:
https://cointelegraph.com/news/bitco..._medium=social
Yorum
-
Farkettiniz mi? Bitcoin biraz yükselmeye başlasın hemen medya mevcut durum ve gelişmeleri çarpıtarak yanlış haberler yapıyor. Üstelik bunu son derece koordineli bir şekilde yapıyorlar, sizce neden olabilir? Bir düşünün bakalm. Evet, kurumsallar ve balinalar almaya doyamadı. Bu 30-40 aralığında ne kadar zaman geçirirsek o kadar iyi. Yükseliş o kadar fazla olacak. Önceki benzinimizle en fazla 64bine çıkabildik, sonra çakıldık. Bu sefer daha çok benzin ve güç depoluyoruz, bu sefer en az 100-150bine çıkacağız gibi gözüküyor..daha fazla da olabilir. Unutmayın, Bitcoin 40binlerden 60binlere sadece 2 ayda çıkmıştı.
-
-
Yüce Allahım sen konuyu biliyorsun.
Amin.
Bence ay başı gelmeden gördüğü zirvenin de üstüne gelecek coinler.
Yada ben öyle ümit ediyorum.Yorum
-
Benim çok büyük bir param mevcut ve bu düşüşten sadece %7 zararla çıktım.
Bu düşüşten tüm portföyünü kurtarıp birde %30 kar eden varsa benden daha iyi Trader'dır ve kendisini tebrik ederim.
Ben Trader'ım. Doğru zamanda doğru pozisyonda olmayı kovalarım ve yaptım. Oldu.Yorum
-
Piyasalarda yükseliş varken herkes uzmandır.
Ancak yükseliş gelirken aynı şekilde piyasalarda bir balonun oluştuğunu görüp, sert düşüşler geleceği konusunda neden sesiniz çıkmadı sayın uzmanlar? Neredeydiniz? Neden insanların para kaybetmesine sebep oldunuz?
Çok sert düşüşler gelecek diye ben yazdığımda, hiçbir bilgisi olmayan, piyasada oluşan balonla kendini uzman sanan bazı şahıslar, benim yorumlarıma ben vurdum şu kişi de öldürdü diye yazıyordu.
Eee noldu gördük kim öldü şimdi?
Gördük kimin öldüğünü kimin hayatta kaldığını. Elon Musk'a trol diyenlere bu adamın gördüğümün en başarılı trader olduğunu ve piyasalarda oluşacak hareketleri önceden ön görerek, ona göre pozisyon aldığını söyledim.
Piyasalarda oluşan balonu söyledim ve çok sert düşüşler geleceğini 1 aydır defalarca sürekli yazdım.
Piyasaları aktif takip edin ve çok dikkatli olun çünkü bu yazın çok sıcak geçeceğini yazdım.
Her şeyi geçtim. Daha Bitcoin 10.000 dolarken, ben çıkıp 27.500 dolar seviyesinde hareket göreceğimiz ve ardından bambaşka bir seviyede Bitcoin göreceğimizi yazdım daha Bitcoin için şimdilerin uzmanı çoğu kişinin haberi olmadığı dönemde yazdım bunları.
Ben 10 yıldır piyasalarda aktifim.
Piyasa rasyoneldir ve en önemli duygusuzdur. Hata yapanı cezalandırır dediğimde FED'e trol diyenler gördü kimin ne olduğunu.
Göz göre göre gelen düşüşte millete hiçbir bilgisi olmadan HODL diye bağıranlar, insanların zararını da karşılayacak mı? Tabi ki karşılamayacak onlarda nerde gezer o yürek.
Geçiniz kardeşim geçiniz, piyasa yapıcıları ve piyasa rasyonellerini bilmeyen, onları tanımayan hatta FED'e bile bok atacak kadar şuurunu kaybetmiş adamlara ve onların anlattığı saçmalıklara inanlara HER ŞEY MÜSTAHAK.
Piyasa duygusuzdur ve hata yapanı cezalandırır. Bu piyasada para kazabilmenin tek yoluda
Doğru zamanda doğru pozisyonda olmaktan geçer. O yüzden defalarca yazdım. Sadece PİYASA YAPICILARINI TAKİP EDİN. Piyasa yapıcılarını takip ettiğiniz sürece, doğru zamanda doğru pozisyonda olursunuz.Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Takip eden arkadaşlar bundan sonra neler olabilir bir kaç senaryo paylaşan çıkar mı? Taş çatlasa 5 yılı var diye düşünüyorum o sürede vurdun vurdun yoksa yatırıcımları tuş edecek fikrim bu yönde, mevcut sürede neler olabilir fütürist senaryolar lazım.Yorum
-
ilk hayali senaryoyu ben yazayım 2021 sonbahar en geç 2022 başları pandemi yeni bir varyantın çikmasiyla yeniden alevlenmiş bitcoin 245 bin $ la zirvede.2022 son ceyrege kadar 40-60 bin$ bandina iner.(yine bitcoin balon ponzi lale balonu diyenler cikar )2024 halvinge dogru 100 bin $ lara giderek 2024 halvinge hazirlanir. suan bitcoin 30 bin kusurlerdeyken yeterince futuristik hayal urunu bir senaryo bence
-
Yorum