Kripto Para İletişim

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Global44
    • 28 Dec 2016
    • 4121

Doge başladı yine bakalım ne olacak

Yorum

• Galasek
      • 14 Mar 2005
      • 4937

Coinbase Doge'yi listeleyeceğini açıklamış.
      Coinbase gibi saygın bir yer bile Doge için kayıtsız kalamadı.

Yorum

• ayinecmo
        ayinecmo yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        Tertemiz 100x yazar

• caca58
        caca58 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        ya şu köpekçi elon kendi yaptığı roketle marsa gitse de kurtulsak, manipülasyoncunun teki tesladan kazandığını bir gecede kazanıyor bu işten, shit coinleri pumplayıp duruyor, piyasayı mahvediyor.

bitcoinle tesla ödeme alacak dedi, sonra yok çok elektirik tüketimi vs diye geri çekti sanki diğerinde sarfiyat yok, işte önden paraları bana verin ilerde sizi marsa göndereyim özel roketiniz ile vs adam tam tokatçı gece gündüz piyasayı vurmanın peşinde kim ne derse desin bu adamın bu işe el atması hiç iyi olmadı., kendi borsasında yapamadıklarını burada yapıyor abd yargısı belki bir dur der bu lavuğa tek umut o yoksa gitti gülüm keten helva.

• caca58
        caca58 yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        umarım ayı sezonu da gelmez bunların arkasından
    • ayinecmo
      Banned
      • 05 Jan 2021
      • 2231
      • Futbol, NBA

gate.io dün feg tokeni delist etmişti, bu sabah tekrar list etti elimde 400 bin adet var. bunu Elon pumplayacak sürekli doge gibi ayık olunuz

Yorum

• ayinecmo
        ayinecmo yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        garfield_tr biliyorsun ki başlıkta fikirlerimizi yazıyoruz para senin paran al da diyemem alma da

• garfield_tr
        garfield_tr yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        zaten ucuz sorun olmaz gateden suan alabiliyoruz değilmi.suan bende fiyat 0,00000025tl olarak doğrumu

• ayinecmo
        ayinecmo yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        evet gate de var ve çok ucuz
    • Yngwie
      • 16 May 2013
      • 2846
      • USDC BUSD

Arkadaşlar bu arada takip ettiğiniz coinlerin türk telegram gruplarından olabildiğince uzak durun. Ekşi sözlüğün filan kripto gruplarından koşarak uzaklaşın. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var. Ayı sezonuna girmişiz meğersem de haberimiz yokmuş Yahu kardeşim bu sene kaçıncı ayı bu? Bi türlü çıkamadı karşımıza şu ayı. Ekşi sözlük bir 10 sene önce filan gerçekten güzel bir bilgi kaynağıydı ama yeni nesil yazarlar maalesef çok zayıf. O yüzden ignore etmekte fayda var. Bu tür yerlerde insanlar gereksiz yere panik oluyorlar ve birbirlerini de paniğe sürüklüyorlar. Oradan bulacağınız faydalı bilgi %1'i geçmez.

Yorum

• ayinecmo
        ayinecmo yorum yaptı
        Yorum düzenleme
        bizim burda yazdıklarımız için paralı grup açmamız lazım da neyse
    • bakkalgazi
      • 01 Aug 2010
      • 8682
      • İnşaat Mühendisliği

İlk olarak Yngwie tarafından gönderildi
      Arkadaşlar bu arada takip ettiğiniz coinlerin türk telegram gruplarından olabildiğince uzak durun. Ekşi sözlüğün filan kripto gruplarından koşarak uzaklaşın. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var. Ayı sezonuna girmişiz meğersem de haberimiz yokmuş Yahu kardeşim bu sene kaçıncı ayı bu? Bi türlü çıkamadı karşımıza şu ayı. Ekşi sözlük bir 10 sene önce filan gerçekten güzel bir bilgi kaynağıydı ama yeni nesil yazarlar maalesef çok zayıf. O yüzden ignore etmekte fayda var. Bu tür yerlerde insanlar gereksiz yere panik oluyorlar ve birbirlerini de paniğe sürüklüyorlar. Oradan bulacağınız faydalı bilgi %1'i geçmez.

Tutulamayanlar diye bir grubu takip ediyorum sadece gerisi yalan dolan.

Yorum

• seruven
        • 22 Jun 2018
        • 3062
        • Mühendis

Şu an sitelere transferde komisyon alınmayan coin ve borsa var mı arkadaşlar. Bitcoin-Btcturk dışında

Yorum

• ayinecmo
          ayinecmo yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Gate.io da usdt işlemlerinde almıyordu sanki geçen. Bir bak istersen

• bakkalgazi
          bakkalgazi yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          binance de bnb aktardım rotaya 1 dolar kesinti aldı..

• legendarybet
          legendarybet yorum yaptı
          Yorum düzenleme
          Tron ile yatir hocam binance da komisyon 1 trx paribu ve btcturk de tron çekimlerinde komisyon almıyordu hatırladığım kadarıyla.
          En son legendarybet tarafından düzenlendi; 14 - 05 - 21, 11 : 40.
      • kubilaytt
        • 18 Dec 2013
        • 5986

Birşeyler oldu artıya geçti coinler.

Yorum

• ayinecmo
          Banned
          • 05 Jan 2021
          • 2231
          • Futbol, NBA

Şu Loser Coin bana çok sıcak geliyor. Kumar iç gudulerimle alakali muhtemelen. Ben bundan alayım biraz Bir de Lion..

Yorum

• jonson12
            • 24 Oct 2015
            • 2631

Chia mining için yardım edebilecek var mıdır , ekmeek onda yahu ele ayağa düşmeden sistemi kursak 2-2.5 ayda kendini sistemini amorti ediyor

Yorum

• ayinecmo
              Banned
              • 05 Jan 2021
              • 2231
              • Futbol, NBA

Hadi oğlum Elon elimde milyonlarca Feg var binlerce Pig var Safemars var Safemoon var, şunlara birkaç ay içinde 100x yaptır lan, hayatımız kurtulsun. Düşündüm bunları shitcoin deyip geçmemek lazım. Maliyeti çok düşük. Zamanında yaptığım hataları tekrarlamicam. Birkaç yıl içinde ne olacak bilinmez. Dursun zararı yok.

Yorum

• Yngwie
                Yngwie yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                safemars safemoon çok sakat bence. bunlar yerine ne bileyim vechain tfuel filan koysan daha riske değer gibi sanki ama sen bilirsin tabi.

• ayinecmo
                ayinecmo yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Yngwie fiyatlar zaten çok dip be hocam çerez parasıyla alıyorsun bildiğin. Dursun birkaç yıl bakalım neler olacak

• Yngwie
                Yngwie yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                safemoon mesela kısa süreli tutulabilir kumar oynamak için ama uzun vadeli tehlikeli bence. bildiğin ponzi saadet zinciri. para kazanılamaz demiyorum elbette kazanılabilir ama papaz kimde kalacak gibi bir işleyişi var o yüzden ben uyarımı yapmış olayım bol şans)))
            • Cilgin
              Moderator
              • 14 Apr 2003
              • 4424
              • Fenerbahçe

bu shiba yı elimizde tutak mı shibe ada xrp ve doge var bende.. napak bunları satıp eth mi alsam dursun mu hele bi fikir verin genç beyinler

Yorum

• ayinecmo
                ayinecmo yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                yani ether tabi daha realist bir bakış açısı olur

• Cilgin
                Cilgin yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                ayinecmo eywalla kral
            • kubilaytt
              • 18 Dec 2013
              • 5986

Eth adım adım zirveye..

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
              • 02 Dec 2017
              • 4960
              • Kripto Para - Airdrop

İlk olarak ayinecmo tarafından gönderildi
              Hadi oğlum Elon elimde milyonlarca Feg var binlerce Pig var Safemars var Safemoon var, şunlara birkaç ay içinde 100x yaptır lan, hayatımız kurtulsun. Düşündüm bunları shitcoin deyip geçmemek lazım. Maliyeti çok düşük. Zamanında yaptığım hataları tekrarlamicam. Birkaç yıl içinde ne olacak bilinmez. Dursun zararı yok.

Bunların 100x yapmasi çok zor arza bakın anlarsınız. 1 Katrilyon arz var Safemoon 5 milyar dolar değerde 20x yaparsa bnb yi geçecek ona göre düşünün

Safemars daha mantıklı 700 Milyon dolar değerde sınırlı arzı var 1 katrilyonda olsa sınırlı yani. Toplam arz 420 trilyon adet, moon dan mantıklı çünkü piyasa değeri 7 kat kadar daha düşük. 7x yapma potansiyeli var, dolandirip kaçmazlarsa para kazandirabilir. Safemars doge gibi 70 milyar dolara ulaşırsa net 100x yapmış olur
              Pig finance 1 milyar dolarda yeni doge bu olsa 70x yapması lazım

Feg de 43 Katrilyon tane 1 milyar dolar değerde

Yalnız dogeye göre artıları var denebilir. Hem saadet zinciri kurmuşlar elinde bu çöplerden tutana her alandan kesinti yapıp ödeme yapıyorlar. Hemde coin yakma olayı var sanırım bu da fiyatı destekler

Akita, Shiba, Fox vb de var bende fazladan ufak ufak hepsinine attırdım bugün birkaç tane daha bulup onlarada artıracam. Gate de olmayanları pankekden alabilirsiniz

Yorum

• EndoplazmikBirKulum
                EndoplazmikBirKulum yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Ben uzun tutmaya aldım bakarsın biri 100 kat falan coin yakar bizim bin lira 200-300 katına bile çıkabilir. Paranın tamamini kaybetme riskini alan bunlarda alsın

• ayinecmo
                ayinecmo yorum yaptı
                Yorum düzenleme
                Hocam zaten çok cüzi bir yatırımla bile binlercesini alabiliyoruz uzun vadede tutmak için alıyorum. Bakarsın bir sabah talih bize de güler.
            • bwbbet
              • 04 Mar 2015
              • 1628

Bu Dot yukarı doğru fırlamaya hazır bir kıvılcım bekliyor gibi geliyor bana anlık fiyat 45usd. Fikri, bilgisi olan var mı arkadaşlar? Bir miktar alım yapmayı düşünüyorum.

Yorum

• hazeyin
                • 29 Jun 2003
                • 1343

Bende de 2.90 dan Doge var 4.70 bandına geldi sat al uygun olur mu acaba geceden sabaha

Yorum

Çalışıyor...