Doge başladı yine bakalım ne olacak
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Coinbase Doge'yi listeleyeceğini açıklamış.
Coinbase gibi saygın bir yer bile Doge için kayıtsız kalamadı.Yorum
-
ya şu köpekçi elon kendi yaptığı roketle marsa gitse de kurtulsak, manipülasyoncunun teki tesladan kazandığını bir gecede kazanıyor bu işten, shit coinleri pumplayıp duruyor, piyasayı mahvediyor.
bitcoinle tesla ödeme alacak dedi, sonra yok çok elektirik tüketimi vs diye geri çekti sanki diğerinde sarfiyat yok, işte önden paraları bana verin ilerde sizi marsa göndereyim özel roketiniz ile vs adam tam tokatçı gece gündüz piyasayı vurmanın peşinde kim ne derse desin bu adamın bu işe el atması hiç iyi olmadı., kendi borsasında yapamadıklarını burada yapıyor abd yargısı belki bir dur der bu lavuğa tek umut o yoksa gitti gülüm keten helva.
-
gate.io dün feg tokeni delist etmişti, bu sabah tekrar list etti elimde 400 bin adet var. bunu Elon pumplayacak sürekli doge gibi ayık olunuzYorum
-
garfield_tr biliyorsun ki başlıkta fikirlerimizi yazıyoruz para senin paran al da diyemem alma da -
zaten ucuz sorun olmaz gateden suan alabiliyoruz değilmi.suan bende fiyat 0,00000025tl olarak doğrumu
-
-
Arkadaşlar bu arada takip ettiğiniz coinlerin türk telegram gruplarından olabildiğince uzak durun. Ekşi sözlüğün filan kripto gruplarından koşarak uzaklaşın. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var. Ayı sezonuna girmişiz meğersem de haberimiz yokmuş Yahu kardeşim bu sene kaçıncı ayı bu? Bi türlü çıkamadı karşımıza şu ayı. Ekşi sözlük bir 10 sene önce filan gerçekten güzel bir bilgi kaynağıydı ama yeni nesil yazarlar maalesef çok zayıf. O yüzden ignore etmekte fayda var. Bu tür yerlerde insanlar gereksiz yere panik oluyorlar ve birbirlerini de paniğe sürüklüyorlar. Oradan bulacağınız faydalı bilgi %1'i geçmez.
Yorum
-
Arkadaşlar bu arada takip ettiğiniz coinlerin türk telegram gruplarından olabildiğince uzak durun. Ekşi sözlüğün filan kripto gruplarından koşarak uzaklaşın. İnanılmaz bir bilgi kirliliği var. Ayı sezonuna girmişiz meğersem de haberimiz yokmuş Yahu kardeşim bu sene kaçıncı ayı bu? Bi türlü çıkamadı karşımıza şu ayı. Ekşi sözlük bir 10 sene önce filan gerçekten güzel bir bilgi kaynağıydı ama yeni nesil yazarlar maalesef çok zayıf. O yüzden ignore etmekte fayda var. Bu tür yerlerde insanlar gereksiz yere panik oluyorlar ve birbirlerini de paniğe sürüklüyorlar. Oradan bulacağınız faydalı bilgi %1'i geçmez.
Tutulamayanlar diye bir grubu takip ediyorum sadece gerisi yalan dolan.Yorum
-
Şu an sitelere transferde komisyon alınmayan coin ve borsa var mı arkadaşlar. Bitcoin-Btcturk dışındaYorum
-
binance de bnb aktardım rotaya 1 dolar kesinti aldı.. -
Tron ile yatir hocam binance da komisyon 1 trx paribu ve btcturk de tron çekimlerinde komisyon almıyordu hatırladığım kadarıyla.En son legendarybet tarafından düzenlendi; 14 - 05 - 21, 11 : 40.
-
Hadi oğlum Elon elimde milyonlarca Feg var binlerce Pig var Safemars var Safemoon var, şunlara birkaç ay içinde 100x yaptır lan, hayatımız kurtulsun. Düşündüm bunları shitcoin deyip geçmemek lazım. Maliyeti çok düşük. Zamanında yaptığım hataları tekrarlamicam. Birkaç yıl içinde ne olacak bilinmez. Dursun zararı yok.
Yorum
-
bu shiba yı elimizde tutak mı shibe ada xrp ve doge var bende.. napak bunları satıp eth mi alsam dursun mu hele bi fikir verin genç beyinlerYorum
-
Hadi oğlum Elon elimde milyonlarca Feg var binlerce Pig var Safemars var Safemoon var, şunlara birkaç ay içinde 100x yaptır lan, hayatımız kurtulsun. Düşündüm bunları shitcoin deyip geçmemek lazım. Maliyeti çok düşük. Zamanında yaptığım hataları tekrarlamicam. Birkaç yıl içinde ne olacak bilinmez. Dursun zararı yok.
Safemars daha mantıklı 700 Milyon dolar değerde sınırlı arzı var 1 katrilyonda olsa sınırlı yani. Toplam arz 420 trilyon adet, moon dan mantıklı çünkü piyasa değeri 7 kat kadar daha düşük. 7x yapma potansiyeli var, dolandirip kaçmazlarsa para kazandirabilir. Safemars doge gibi 70 milyar dolara ulaşırsa net 100x yapmış olur
Pig finance 1 milyar dolarda yeni doge bu olsa 70x yapması lazım
Feg de 43 Katrilyon tane 1 milyar dolar değerde
Yalnız dogeye göre artıları var denebilir. Hem saadet zinciri kurmuşlar elinde bu çöplerden tutana her alandan kesinti yapıp ödeme yapıyorlar. Hemde coin yakma olayı var sanırım bu da fiyatı destekler
Akita, Shiba, Fox vb de var bende fazladan ufak ufak hepsinine attırdım bugün birkaç tane daha bulup onlarada artıracam. Gate de olmayanları pankekden alabilirsiniz
Yorum
Yorum