Merhaba - Blockchain ve Binance Çekme Komisyonları Çok Yüksek. Btc Ve Ether İçin. Binanceden Ltc Alamadığım İçin Ether Denedim Ve Neredeyse Yüzde 50 Kesinti Oldu. İçerisince Ltc Ninde Olduğu Sağlam Yabancı Cüzdan Bilen Varmı. Güvenli Ve Düşük Komisyonlarla Gönderip Çekebileceğimiz.
Kripto Para İletişim
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
BTC de 4. 40 Bin dolar kuşatması başladı. Kuşatmanın başarılı olabilmesi için 44 bin Doları görmesi şart. 44 bini görürse daha 40 bin altına inmez, 44 ten geri çekilir ama fazla düşmez. Sonra 50 Bin Dolar seferleri başlar. Umarım bizim Viyana kusatmalarina benzemez. Yalnız bu defe çok sağlam geldi, 40 bine çıkarken zayiat vermeden çıktı.
Çok heyecanlı inşallah bu kez fetih gerçekleşecek
İnna fetahna leke fetham mübına...Yorum
-
Yorum
-
Yorum
-
Ben de Binance'dan 6-7 tane kafamda alt coin var. Onları alacağım maaş alabilirsem. Bir de yatırım tavsiyesi değildir Omg'ye de göz gezdirin derimYorum
-
Yorum
-
Binance global hesabı açıp TRbinance'a giriş yapabiliyorsunuz aynı hesapla. Bana diğerleri çok basit geliyor. Çekim için de şöyle yapıyorum. Ücretsiz transfer var kendi arasında. Tr Binance'a coini transfer ediyorum oradan bozdurup Ziraat bankasına çekiyorum. Papara kullanmıyorum ben. Çekimde komisyon yok ve anında geliyor
-
-
-
Elon musk bugünde coin piyasasını manipüle etmeye devam ediyor. Etsin de zaten tweet gelir gelmez hemen alıyorum. Yine dogecoin yazması yeterli olduYorum
-
kubilaytt dikkatliyim sorun olmaz Doge Bu defa fazla tepki vermedi 0.45 i görür diyordum olmayacak galibaEn son EndoplazmikBirKulum tarafından düzenlendi; 07 - 02 - 21, 12 : 44.
Yorum