Beyler şu an yüklü param olsa kesinlikle Doge alırdım. Acayip şeyler duyuyorum izleyin dogeyi. yatırım tavsiyesi değildir. herkes kendi parasiyla oynuyor Hüseyin kardeş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
Yorum
-
Bugünün son coin tavsiyesi Contentos yani COS piyasadaki arzına rağmen rakipleri 1 dolares üzerinde iken bunun fiyatı çok düşük. Ve BSC ağına katıldı. Karar sizindirYorum
-
Yorum
-
Size radarimda olan bazı coinlerden bahsetmek isterim.
Zcash
Sero
Huobi Token
Tidal
Luna
boş bir zamanınızda göz atarsınız
En son ayinecmo tarafından düzenlendi; 11 - 04 - 21, 21 : 57.Yorum
-
Huobi Token sanki yeterince değerlenmiş gibi ne diyorsunuz? Çok geç değil mi girmek için? -
ForeverYoung Gate & Huobi ikilisi pazarda payı ele geçirecek ilerleyen dönemde bence. Gate Token ve Huobi Token buna paralel olarak şimdiki BNB nin yolundan gidecektir.
-
arkadaşlar bnbyi stake ettiğimiz zaman tlm token veriliyor şuan biliyorsunuz. 1 gün sonra listelenecek . Tahmininizce kaç tlden giriş yapar ?Yorum
-
TLM 5 - 6 x kadar değer kazandı. Şu an 6.38$. 7$ civarı girer önce pump sonra büyük bir dump olur diye öngörüyorum.
Çok fazla satış yiyecek binlerce insan farmda . Ben de şu an farmdayım . Sadece kendi görüşlerimdir , yatırım tavsiyesi değildir.
Gate Tokenimiz de 4.4$yi gördü. Harika gidiyor.Yorum
-
-
almaya niyetliyim de kimlik fotoğrafımı bir türlü kabul etmediler. hiç bir yerde sorun olmamıştı anlamadımYorum
-
Yorum
-
merhaba ben sizi takip ediyorum genelde pundix aldım 41 tlden siz yazdığınızda bekliyorum bende inşallah yüzümüzü güldürür -
Eyivallah hocam biliyorum özelden de buradan da çok yazan var , bugüne kadar güzel işler oldu inşallah yine öyle olur,
Lakin ben yatırım uzmanı değilim sadece yakından takip ettiğim için düşündüğüm ve yaptığım haber bilgi aldığım bilgileri paylaşıyorum.. -
Param olsa girerdim haberi de paylaştım. 14 adet alabildim keşke 140 alabilseydik sağlık olsun
-
Yorum