Yıllardır kullanırım yatırım ve çekim için ama al sat yapmadım pek. Bence alt sat yapacak arkadaşlar yurtdışı borsalarda işlem yapmalı
p***bu kripto borsası kartı hakkında
Daraltma
X
-
Merhaba arkadaşlar yeri değil fakat hesabıma btc geldi par'''bu dan mesaj geldi giriş olmuştur yeterli onayın ardından bakiyenize eklenecektir diye 1 saat oldu tam hala onay gelmedi onay bekliyor yazıyor transfer yapıp bekleyen var mı bu şekilde ? veya normal mi bilgisi olan var mıYorum
-
Merhaba arkadaşlar yeri değil fakat hesabıma btc geldi par'''bu dan mesaj geldi giriş olmuştur yeterli onayın ardından bakiyenize eklenecektir diye 1 saat oldu tam hala onay gelmedi onay bekliyor yazıyor transfer yapıp bekleyen var mı bu şekilde ? veya normal mi bilgisi olan var mı
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Paribu'da 48 saat kuralını getirdiler birden. Selfieli kimlik falan hemen iptal ettim. Parayı çektim içerden youwine attım bir kısmını. Geri kalanı da btctürkten transfer ettim Binance global'e. Artık türk borsalarında coin tutmam.Yorum
-
SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Coin alıp bozdurabiliyorum ve TL çekim yapabiliyorum ama gelen mail içeriği şu şekilde. Sizin de bilginiz olsun eğer başınıza gelmediyse yakındır:
Merhaba,
Yapmış olduğunuz son TL yatırma işleminize istinaden güvenlik prosedürleri gereği 48 saat kripto para çekim kısıtlamanız bulunmaktadır.
Bu süre içerisinde TL yatırma - çekim işlemlerinizi ve market alış-satış işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Dilerseniz bu 48 saatlik süreyi bekleyebilir, dilerseniz de ilgili kısıtlamanın kaldırılması için bu e-postayı yanıtlayarak e-posta içeriğinde ya da eklenmiş dosya şeklinde aşağıdaki örnekteki haliyle şu belgeleri iletebilirsiniz:
* Kimliğinizi tarih ve Paribu yazılı bir kâğıt ile birlikte elinizde tuttuğunuz selfie fotoğrafınız,
* E-devlet üzerinden alınmış Paribu Teknoloji A.Ş. ye ibraz edilmek üzere yerleşim yeri belgesi(İkametgah),
* Paribu'ya TL gönderim işlemine ait banka dekontu.
* TL Yatırma işleminizi Papara ile gerçekleştirmişseniz, adınıza kayıtlı banka hesabınızdan Paparaya yapmış olduğunuz transfere ait banka işlem dekontunu iletiniz.
İşleminizin hızla sonuçlanması için talep edilen bilgileri eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.
Hesabım onaylıydı bu aradaYorum
-
Coin alıp bozdurabiliyorum ve TL çekim yapabiliyorum ama gelen mail içeriği şu şekilde. Sizin de bilginiz olsun eğer başınıza gelmediyse yakındır:
Merhaba,
Yapmış olduğunuz son TL yatırma işleminize istinaden güvenlik prosedürleri gereği 48 saat kripto para çekim kısıtlamanız bulunmaktadır.
Bu süre içerisinde TL yatırma - çekim işlemlerinizi ve market alış-satış işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.
Dilerseniz bu 48 saatlik süreyi bekleyebilir, dilerseniz de ilgili kısıtlamanın kaldırılması için bu e-postayı yanıtlayarak e-posta içeriğinde ya da eklenmiş dosya şeklinde aşağıdaki örnekteki haliyle şu belgeleri iletebilirsiniz:
* Kimliğinizi tarih ve Paribu yazılı bir kâğıt ile birlikte elinizde tuttuğunuz selfie fotoğrafınız,
* E-devlet üzerinden alınmış Paribu Teknoloji A.Ş. ye ibraz edilmek üzere yerleşim yeri belgesi(İkametgah),
* TL Yatırma işleminizi Papara ile gerçekleştirmişseniz, adınıza kayıtlı banka hesabınızdan Paparaya yapmış olduğunuz transfere ait banka işlem dekontunu iletiniz.
İşleminizin hızla sonuçlanması için talep edilen bilgileri eksiksiz olarak iletmenizi rica ederiz.
Hesabım onaylıydı bu arada
M2007J1SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Yani 20.09 da gelen işlem hala kullanılabilir bakiye olarak geçmedi 3 saat doldu şu an daha önce onay işlemi bu kadar uzun süren var mıydı? ( siteden çektim P**rbu dan mesaj da geldi onayların ardından eklenecektir diye 3 saat geçti hala yok)Yorum
-
Merhaba,
Hesabım onaylıydı bu aradaYorum
-
Gerek gözükmüyor ama şimdilik. Benim güvenim sarsıldı. Sadece Binance Global kullanıyorum artık -
En son dream01 tarafından düzenlendi; 11 - 01 - 21, 23 : 44.
-
-
Alakasız olacak belki ama pari bu veya b tc den sitelere yatırım yapıldığında veya çekim güvenli demi takip edilemez izi sürülemez mi havale olayından güvenli diye bu işlemi öğrendik zor belaYorum
Yorum